Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tasza wrote:dokładnie tak samo chce zrobić. Zastanawiam, czy w ogóle M.psuć grudz.jeśli betę wykażę. On się tym przejmuje bardziej niż ja pomimo, że to mój organizm traci ciąże. Ja z tym śpię, kładę się, chodzę i czekam żeby sam się organizm oczyścił po pozytywnym bhcg. Grudzień to taki miesiąc, ze nie powinno się nikomu jeździć po świątecznych nastrojach. Ja - bo muszę wiedzieć czy odstawić leki, ale on? wolę żeby myślał, że mamy pusty przebieg na tym miesiącu niż gryzł się, że miesiąc po miesiącu z dawkami leków nie trafiamy, bo wciąż są niedopasowane na tyle żeby ciąża nie obumierała.
Jeżeli pierwsza beta wyjdzie dodatnia to po prostu nie mów mężowi jaka wyszła i tyle później kolejna jak zrobisz to może dopiero? Choć do świąt jeszcze trochę czasu zdarzy ochłonąć :-*Tasza lubi tę wiadomość
-
Tasza wrote:tez tego nie rozumiem bo jeśli to jest zależne od minimum wymaganego stężenia to nie wiem dlaczego jedni mają test na niskich betach, a inni na dużo wyższych jak ja - nie.Białe pola w odczycie. Dlatego pół roku temu wkurzyłam się i przestałam ich używać tyle, że ja mam takie słabe żyły i chętnie odpuściłabym sobie pierwsze podejścia do bet i używałabym do pierwszych dni tych domowych żeby żyły oszczędzić, a nic z tego. Dziś kupię bobotest - ze 3 naraz i spróbuję. Już od ponad 2h nie odwiedziłam toalety, więc po powrocie z bety spróbuję, ale raczej prorokuję, że wywalę kasę w powietrze.
Kochana mi wyszła blada kreska a na drugi dzień beta była 1080 wiec myślę że to wszystko zależy od innych też czynników np hormony ja mam zawyżone androgeny może one mają jakiś wpływ na sikanceTasza lubi tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Tasza nie mierz tej głupiej temp. Bez sensu.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Tusia_87 wrote:Po jakim czasie zrobilas zdjęcie? Daj się wchłonąć i zawsze test na płasko musi leżeć bo inaczej barwnik się rozlewa
-
Kuchcinka wrote:Bo stężenie we krwi a w moczu to dwie inne sprawy. Możesz mieć wysokie stężenie we krwi i ledwo wykrywalna w moczu. Ja np w poprzednim cyklu miałam po zastrzyku ovitrelle wykrywane starzenie w moczu - bardzo blada kreska, a beta we krwi juz była poniżej 1. Z ciekawości sprawdzałam.
Aa Ty niegrzeczna.... Nie pochwaliłaś się w tamtym miesiącu że sikańca robiłaś -
Test wadliwy, trzeba powtórzyć.
Zuza33, Tasza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane :*
Nie odzywalam się bo u mnie gorzej jest ... Od rana wczoraj boli mnie bardzo brzuch i jest taki twardszy. Dodatkowo od jakiegoś tygodnia nasila mi się swędzenie rąk, zwłaszcza wewnętrzna strona, myślałam że to pierdole jakąś zresztą mam taką nadzieję bo już na czytałam się w necie o choleostazie która jest niebezpieczna w ciąży a objawia się właśnie silnym swędzeniem rąk i nóg , w nocy prawie nie spałam przez to. Najgorsze jest to że mój lekarz prowadzący daleko bo akurat przyjechalam z narzeczonym tu do mieszkania co wynajmujemy i trzeba by 250km jechać, popołudniu będę dzwonić do niego bo teraz jest w szpitalu i może nie odebrać.. -
Semiramida wrote:zdjęcie zrobione jest po 5 minutach od wykonania testu. Teraz jest jużjakaś 30sta minuta i to rozlanie nadal nie wróciło tamgdzie ma byc pokazując gołe kreski. Wiec pewnie wadliwy. 22 dcwedług OM
Monia1028 wrote:Dzień dobry kochane :*
Nie odzywalam się bo u mnie gorzej jest ... Od rana wczoraj boli mnie bardzo brzuch i jest taki twardszy. Dodatkowo od jakiegoś tygodnia nasila mi się swędzenie rąk, zwłaszcza wewnętrzna strona, myślałam że to pierdole jakąś zresztą mam taką nadzieję bo już na czytałam się w necie o choleostazie która jest niebezpieczna w ciąży a objawia się właśnie silnym swędzeniem rąk i nóg , w nocy prawie nie spałam przez to. Najgorsze jest to że mój lekarz prowadzący daleko bo akurat przyjechalam z narzeczonym tu do mieszkania co wynajmujemy i trzeba by 250km jechać, popołudniu będę dzwonić do niego bo teraz jest w szpitalu i może nie odebrać..według OM
Monia1028 wrote:Dzień dobry kochane :*
Nie odzywalam się bo u mnie gorzej jest ... Od rana wczoraj boli mnie bardzo brzuch i jest taki twardszy. Dodatkowo od jakiegoś tygodnia nasila mi się swędzenie rąk, zwłaszcza wewnętrzna strona, myślałam że to pierdole jakąś zresztą mam taką nadzieję bo już na czytałam się w necie o choleostazie która jest niebezpieczna w ciąży a objawia się właśnie silnym swędzeniem rąk i nóg , w nocy prawie nie spałam przez to. Najgorsze jest to że mój lekarz prowadzący daleko bo akurat przyjechalam z narzeczonym tu do mieszkania co wynajmujemy i trzeba by 250km jechać, popołudniu będę dzwonić do niego bo teraz jest w szpitalu i może nie odebrać..
Witam wasja już wogole nie mam czasu tu do was zaglądać... Przed tymi świętami to oddechu nie można złapać cały czas w biegu...
28.06.2022 FET 4BA 🙏 Accofil, encorton, neoparin, embrioglue
👶4dpt ⏸️ beta 11.50mlU
prog. 28.39ng
👶6dpt 45.19mlU prog. 30.61ng
👶7dpt 80.08 mlU
👶8dpt 128.67mlU
👶10dpt 424.01mlU prog. 24.42 ng
👶13dpt 2550mlU prog.31.41ng
👶15dpt 7519mlU prog.43.67ng
👶17dpt 15864mlU GS 1.03cm
👶20dpt GS 1.5cm + pęcherzyk żółtkowy
👶22dpt GS 1.91cm,YS 0.37cm,CRL 0.22cm