Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaaarooolina89 wrote:Kuchcinka ja Cie doskonale rozumiem tez mężowi powiedziałam dopiero po przyroście bety a rodzicom jeszcze nie powiedzieliśmy bardzo chcemy w święta ale tak ciężko to wszystko ukryc
ale póki co twardo sie trzymamy juz niedużo zostalo
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JAk wyjdzie mi poytywna beta to zrezygnuję z mierzeni temp.bo z bardzo się w to angażuję. W te spadki jej. Zanim termometr zapiszczy, że skończył pomiar to ja już nerwowa jestem przed odczytem a dziś normalnie prawie wyszłam z siebie chodź 36,71 przy moich nie za wysokich temp.to wcale nie taka tragedia. A miałam na to lać z tego, co sobie przypominam. Kupię po drodze po pół roku przerwy test z czułością 10. Wątpię jednak czy coś wyjdzie bo mi późno wychodzą testy dlatego pytałam Was od jakiej wysokości bet Wam wykazuje kreski i byłam w szoku, że Kuchcince wyszło na becie 54 a mi na 8000 - nic (a rosła wtedy).według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
Boszeee ja z Wami nie wytrzymam!!!
Właśnie sobie uświadomiłam, że jestem od Was uzależniona.. Musiałam iść do pracy bo miałam zamówienie na kosze świąteczne... I co.... I w trakcie co chwilę odświeżam stronę, żeby się nie zgubić w temacie
Dziewczynki odnośnie świadczeń rodzinnych i innych... Mam wszystkie i za każdym razem słyszę od Pani która się tym zajmuje że mam jak pączek w maśle. Dzięki temu że mam chore dziecko to żyje mi się bardzo zacnie...
Wolała bym nie mieć nic ale zdrowe dziecko. Taka pizda nie rozumie że może i mam 1300 zł pielegnacyjnego bo nie mogę pracować, ale ja 120% tego co miesiąc wydaje na lekarzy, jedzenie specjalistyczne i leki. Faktem jest, że chodzę wszędzie prywatnie bo wiadomo jaką mamy służbę zdrowia a jak bym nie miała pieniędzy to nie wiem czy moje dziecko dozylo by pierwszych urodzin bo w Centrum Zdrowia Dziecka operację też po znajomości robili w tamtych czasach.
Mam też 500+ z których od kwietnia nie ruszyłam nawet grosza bo kiedyś może będą jej bardziej potrzebne.
Wiecie ile u nas jest matek które od kiedy jest 500+ żyją jak krolowe. Ubrane, uczesane i w dupie mają że może kiedyś ich dzieci zachoruja i będą im potrzebne pieniądze bo pójdą do opieki i jeszcze dostaną!!!!...
Agnieszka, Tasza czemu wy mi nerwy szargacie!!!?
Ciężaróweczki oszczedzajcie sięTasza, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zuza33 wrote:Boszeee ja z Wami nie wytrzymam!!!
Właśnie sobie uświadomiłam, że jestem od Was uzależniona.. Musiałam iść do pracy bo miałam zamówienie na kosze świąteczne... I co.... I w trakcie co chwilę odświeżam stronę, żeby się nie zgubić w temacie
Dziewczynki odnośnie świadczeń rodzinnych i innych... Mam wszystkie i za każdym razem słyszę od Pani która się tym zajmuje że mam jak pączek w maśle. Dzięki temu że mam chore dziecko to żyje mi się bardzo zacnie...
Wolała bym nie mieć nic ale zdrowe dziecko. Taka pizda nie rozumie że może i mam 1300 zł pielegnacyjnego bo nie mogę pracować, ale ja 120% tego co miesiąc wydaje na lekarzy, jedzenie specjalistyczne i leki. Faktem jest, że chodzę wszędzie prywatnie bo wiadomo jaką mamy służbę zdrowia a jak bym nie miała pieniędzy to nie wiem czy moje dziecko dozylo by pierwszych urodzin bo w Centrum Zdrowia Dziecka operację też po znajomości robili w tamtych czasach.
Mam też 500+ z których od kwietnia nie ruszyłam nawet grosza bo kiedyś może będą jej bardziej potrzebne.
Wiecie ile u nas jest matek które od kiedy jest 500+ żyją jak krolowe. Ubrane, uczesane i w dupie mają że może kiedyś ich dzieci zachoruja i będą im potrzebne pieniądze bo pójdą do opieki i jeszcze dostaną!!!!...
Agnieszka, Tasza czemu wy mi nerwy szargacie!!!?
Ciężaróweczki oszczedzajcie się
Czekam jeszcze też na betę Effy bo ona ma ten luksus, że czeka na nią 90 min od pobrania.Mam nadzieję,że poszła. W ogóle jakiś ten tydz na adrenalinie, bo czekam na to, co usłyszy o przeciwciałach Kuchcinka we wt. Wy testujecie praktycznie dzień po dniu.według OM
nana266 wrote:Zuza bo ludzie są okropni nikt wlasnie nie pyta ile wydajesz na swoje chore dziecko ale ze dostajesz 1300 zl to każdemu żal chore to wszystko
Za pół godz wraca mi dziecko i jadę. przy okazji zrobię mu kontrolnie z zaskoczenia morfologię i poziom D3, b12 - jak tam trzyma się zimą.według OM
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:35
-
nick nieaktualnyZuza33 - nie przejmuj się gadaniem ludzi, oni nie rozumieją i nigdy nie zrozumieją, co oznacza mieć chore dziecko, mam w rodzinie u mojej siostry rodzonej 2 dzieci chorych, jedna jeździ na wózku, ma wodogłowie, a druga ma rozszczep od urodzenia i też się moja siostra nasłuchała, że nie musi pracować, bo dostaje kasę... co z tego? lekarze, leki, to wszystko kosztuje... żeby nie rehabilitowała córek, to by leżała ta wózku co jeździ i tylko leżała, a tak to za rękę podejdzie kawałek i sprawniejsza jest, a znam taką jedną, co ma dwójkę dzieci, jedną niepełnosprawną, nic nie rehabilitowana, matka siedzi w domu z nią, kasę dostaje, ale nie robi tak jak moja siostra, że jeździ po lekarzach, stara się, pomaga, tylko wydaje na ciuchy dla siebie
-
.
Tasza lubi tę wiadomość
-
.
-
Kaaarooolina89 wrote:Tasza mi wyszedł cień drugiej kreski przy becie 380. A niby test o czułości 10. Wiec ja tego nie ogarniam.według OM
Kuchcinka wrote:Bo stężenie we krwi a w moczu to dwie inne sprawy. Możesz mieć wysokie stężenie we krwi i ledwo wykrywalna w moczu. Ja np w poprzednim cyklu miałam po zastrzyku ovitrelle wykrywane starzenie w moczu - bardzo blada kreska, a beta we krwi juz była poniżej 1. Z ciekawości sprawdzałam.według OM
cykle 28 - dniowe; 14 cs