Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:35
Tusia_87, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja juz 2 tydz na zwolnieniu , meczyly mnie dojazdy ponad 30 km, wstawanie o 4 byl koszmarem a powrót po 23 z 2 zmiany to byla tragedia do tego caly dzien na nogach i w ruchu , siadalam tylko na przerwie na 20 min wiec skorzystalamnana266 wrote:I możecie myśleć ze jestem jakas wygodna ale nie mam zamiaru znowu za miesiąc lądować w szpitalu zwłaszcza ze musza za mnie do pracy przyjąć kogoś na zastępstwo bo nie może być codziennie inny nauczyciel z dopadu a ja tez nie mogę miesiąc byc miesiąc nie...
nana266, kania901, Wojcinka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyDombrusia - http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/1000-zlotych-na-dziecko.-Wszystkie-najwazniejsze-pytania-i-odpowiedzi-00014541
tu pisze, że nie zależy od dochodu, poczytaj
ja jestem zarejestrowana na bezrobociu, na stażu do połowy marca, a termin wypada na lipiec, 500+ nam się nie będzie należeć już, bo jeśli urodzę jedno dziecko, to już zależy od dochodów, a te 1000 zł miesięcznie już nie ;p mój zarabia 2600, a nawet trochę więcej czasami
Effy - cudownie, II kreseczki i gratuluję! :*
stella_88 - o widzisz i masz objaw ciąży
ale tak bardzo Cię bolą piersi? Tylko przy dotyku? A miałaś wcześniej bóle takie, np przed @?
Byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego i okazało się, że mam wirusówkę, mam brać apap jak mnie będzie głowa bolała, krople do nosa xylometazolin, pastylki do ssania i inhalacja 3x dziennie z solą fizjologiczną, oczywiście musiałam kupić inhalator za 100 zł, ale się przyda
i miałam wczoraj wieczorem stan podgorączkowy 37,6, a dzisiaj 37,2 i 3 noce nie spałam, tak się męczyłam
już jutro mam wizytę u gina, nie mogę się doczekać
a jak się czują nasze ciężaróweczki? :*
-
Caroline Ty juz 13 tydzcaroline29 wrote:Ja juz 2 tydz na zwolnieniu , meczyly mnie dojazdy ponad 30 km, wstawanie o 4 byl koszmarem a powrót po 23 z 2 zmiany to byla tragedia do tego caly dzien na nogach i w ruchu , siadalam tylko na przerwie na 20 min wiec skorzystalam

-
nick nieaktualny
-
Nioo prawie:) niedługo cie dogonie:)nana266 wrote:Caroline Ty juz 13 tydz

U nas tez pogoda mrozna ale sloneczna tez byłam na spacerku , posprzątałam po niedzieli hehe i chwilowo leniuchuje:)
nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Biedna :*Mamusia_Ksawusia wrote:Effy CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!
laski tyle żeście natrzaskały od wczoraj że nie jestem w stanie tego nadrobić!
ja nadal czuje się fatalnie, na 14:00 do lekarza (po raz 3! w przeciągu 1,5tygodnia)
Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Effy idę za Twoim sposobem i dzisiaj zaczynam trening z Chodakowską...będę się pocić męczyć i robić dziecko
zdradź jeszcze w jakiej pozycji działaliście ?? 
Agnieszka no jak nie ma @ ani zadne znaki na niebie i ziemi nie wskazują, że ma być to czekamy z niecierpliwością do jutra
Viola nie uwierzysz ale mój Arab chciał się "pobrudzić" w sobotę...
chyba z tego względu, że wrócił podpity ze spotkania z kolegami z pracy. Na drugi dzień powiedział, że go prawie rozerwało taką miał chec
jednak nie taki czyścioszek 
Viola999, Wojcinka, nana266, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30

-
Viola999 wrote:No i tak trzymaj:)
Ale testa juz dzis powinnaś zrobię a najlepiej na betę
Tasza kochanie mów jak tam
Dopiero wróciłam. Zapomniałam się rano i połknęłam na dzień dobry ethyrox i wyssałam prg (100mg), nie wspominając już o tym, że zastrz.też zrobiłam z agolutinu. Tak, więc nie zbadałam stężenia prg, ani tsh nie mówiąc o ft3 i ft4...nic tylko sobie pogratulować. Nie wiem, co sobie myślałam wtedy. Heparynę też wzięłam już potem, bo stwierdziłam, że to bez sensu. A niekrzepliwość akurat mogłam sobie zrobić bo w niczym jej ten ethurox z prg by nie przeszkodziły. Szlag, co za dzień! W dodatku po zastrz. zaczęła lecieć mi krew, więc przypuszczam, że heparyną organizm jest wystarczająco przesycony i mini zakrzepów nie powinno być. I tak na betę pojadę raczej popołudniu, bo nie mam jeszcze prezentu do M.na jutrzejsze ur.według OM

Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs

wychodzę troche na powietrze żeby szoku jutro nie doznac jak na wizyte sie wybiorę