Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:35
Tusia_87, sheerah24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:I możecie myśleć ze jestem jakas wygodna ale nie mam zamiaru znowu za miesiąc lądować w szpitalu zwłaszcza ze musza za mnie do pracy przyjąć kogoś na zastępstwo bo nie może być codziennie inny nauczyciel z dopadu a ja tez nie mogę miesiąc byc miesiąc nie...
nana266, kania901, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
nick nieaktualnyDombrusia - http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/1000-zlotych-na-dziecko.-Wszystkie-najwazniejsze-pytania-i-odpowiedzi-00014541
tu pisze, że nie zależy od dochodu, poczytajja jestem zarejestrowana na bezrobociu, na stażu do połowy marca, a termin wypada na lipiec, 500+ nam się nie będzie należeć już, bo jeśli urodzę jedno dziecko, to już zależy od dochodów, a te 1000 zł miesięcznie już nie ;p mój zarabia 2600, a nawet trochę więcej czasami
Effy - cudownie, II kreseczki i gratuluję! :*
stella_88 - o widzisz i masz objaw ciążyale tak bardzo Cię bolą piersi? Tylko przy dotyku? A miałaś wcześniej bóle takie, np przed @?
Byłam dzisiaj u lekarza rodzinnego i okazało się, że mam wirusówkę, mam brać apap jak mnie będzie głowa bolała, krople do nosa xylometazolin, pastylki do ssania i inhalacja 3x dziennie z solą fizjologiczną, oczywiście musiałam kupić inhalator za 100 zł, ale się przydai miałam wczoraj wieczorem stan podgorączkowy 37,6, a dzisiaj 37,2 i 3 noce nie spałam, tak się męczyłam
już jutro mam wizytę u gina, nie mogę się doczekać
a jak się czują nasze ciężaróweczki? :*
-
caroline29 wrote:Ja juz 2 tydz na zwolnieniu , meczyly mnie dojazdy ponad 30 km, wstawanie o 4 byl koszmarem a powrót po 23 z 2 zmiany to byla tragedia do tego caly dzien na nogach i w ruchu , siadalam tylko na przerwie na 20 min wiec skorzystalam
-
nick nieaktualny
-
nana266 wrote:Caroline Ty juz 13 tydz
U nas tez pogoda mrozna ale sloneczna tez byłam na spacerku , posprzątałam po niedzieli hehe i chwilowo leniuchuje:)nana266 lubi tę wiadomość
Staś ur.29.04.17 (21.40) 1900,46cm ❤❤❤
Nasz synek - nasza mala wielka miłość -
Mamusia_Ksawusia wrote:Effy CUDOWNA WIADOMOŚĆ!!!
laski tyle żeście natrzaskały od wczoraj że nie jestem w stanie tego nadrobić!
ja nadal czuje się fatalnie, na 14:00 do lekarza (po raz 3! w przeciągu 1,5tygodnia)Mamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
Effy idę za Twoim sposobem i dzisiaj zaczynam trening z Chodakowską...będę się pocić męczyć i robić dziecko
zdradź jeszcze w jakiej pozycji działaliście ??
Agnieszka no jak nie ma @ ani zadne znaki na niebie i ziemi nie wskazują, że ma być to czekamy z niecierpliwością do jutra
Viola nie uwierzysz ale mój Arab chciał się "pobrudzić" w sobotę...chyba z tego względu, że wrócił podpity ze spotkania z kolegami z pracy. Na drugi dzień powiedział, że go prawie rozerwało taką miał chec
jednak nie taki czyścioszek
Viola999, Wojcinka, nana266, Martka10 lubią tę wiadomość
27 lat, pierwsza fasolka
Kolejna wizyta 27.04.2017 godz. 17:30
-
Viola999 wrote:No i tak trzymaj:)
Ale testa juz dzis powinnaś zrobię a najlepiej na betę
Tasza kochanie mów jak tam
Dopiero wróciłam. Zapomniałam się rano i połknęłam na dzień dobry ethyrox i wyssałam prg (100mg), nie wspominając już o tym, że zastrz.też zrobiłam z agolutinu. Tak, więc nie zbadałam stężenia prg, ani tsh nie mówiąc o ft3 i ft4...nic tylko sobie pogratulować. Nie wiem, co sobie myślałam wtedy. Heparynę też wzięłam już potem, bo stwierdziłam, że to bez sensu. A niekrzepliwość akurat mogłam sobie zrobić bo w niczym jej ten ethurox z prg by nie przeszkodziły. Szlag, co za dzień! W dodatku po zastrz. zaczęła lecieć mi krew, więc przypuszczam, że heparyną organizm jest wystarczająco przesycony i mini zakrzepów nie powinno być. I tak na betę pojadę raczej popołudniu, bo nie mam jeszcze prezentu do M.na jutrzejsze ur.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs