Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyViola999 - tak, przyda się, to taki inhalator kompresorowy
niedługo będziesz się śmiała z tej swojej ciąży urojonej, jak zajdziesz na prawdę, czego Ci życzę z całego serca :*
nana266 -tp leż i pachnij :* jutro mam wizytę o 15:15
Mnie dziś tak jakby kłuje w okolicy pępka, ale to takie trochę inne kłucie... ;pnana266 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z czego jeśli wyjdzie mi pozytywne bhcg (w 12/13 d.p.o) - powinno popołudniem wyjść, to mężowi i tak nie będę mówić bo jeśli dziś mu powiem a za 2 dni beta spadnie to po, co psuć mu nastrój na ur? powiem lepiej po ur.- tyle wytrzymam. A on chociaż obejdzie je bez zaniżonego nastroju, łatwiej mu będzie o urodzinową atmosferę. To byłoby nieludzkie mu dziś mówić.według OM
Aniołek (początek 6t.c.), 3 c.biochemiczne
cykle 28 - dniowe; 14 cs -
onaa123 wrote:Viola999 - tak, przyda się, to taki inhalator kompresorowy
niedługo będziesz się śmiała z tej swojej ciąży urojonej, jak zajdziesz na prawdę, czego Ci życzę z całego serca :*
nana266 -tp leż i pachnij :* jutro mam wizytę o 15:15
Mnie dziś tak jakby kłuje w okolicy pępka, ale to takie trochę inne kłucie... ;pMamusia_Ksawusia lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:35
Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 17:35
Tasza, Martka10 lubią tę wiadomość
-
Kuchcinka wrote:Tasza idź juz na ta betę
tak nas nakręcałas ze musisz ja zrobic jak najszybciej a teraz odwlekasz, nie rób mam tego
według OM
Tasza wrote:dziś idę na pewno - ja tylko czekam na dziecko, aż wróci ze szkoły, co by nie roztrzaskało się twarzą o zamknięte drzwi. Tyle, że z mówieniem M.wstrzymam się do 8.12.bo wiecie jak to ze mną bywa. Beta mi wychodzi, a potem spada.Z czego powiem Wam, że nie nastawiam się za bardzo, bo jaka jest szansa, że zachodzi się miesiąc po miesiącu w ciążę? a mi w zeszłym mies. beta spadła. Pamiętacie?
Tasza lubi tę wiadomość
-
No i steryd mam w tym mies.włączony przez, co cykl mam na skaczących temp. Dziś się wnerwiłam, bo znów mi opadła z 36,93 na 36,71. Skacze mi to dziadostwo jak jasna cholera i przypuszczam, że encorton tym tak szarpie, bo w życiu jeszcze sterydu na nic nie brałam a teraz łykam pd 1 d.c.według OM
caroline29 wrote:Ja mam wizytę jutro na nfz wiec czekam w kolejce cierpliwie hehe ide na 7.30 do 9 powinnam być przyjeta.
-
Kuchcinka wrote:Ja po pierwszym poronieniu tez zamierzam sie cieszyć dopiero po 2 becie. Nie zamierzam mowić niekomu oprócz Was o pierwszej becie jeśli kiedyś w końcu wyjdzie pozytywna, mąż dopiero dowie sie jak bedzie przyrost, a rodzina jak bedzie bicie serduszka.według OM
Kuchcinka wrote:Ja po pierwszym poronieniu tez zamierzam sie cieszyć dopiero po 2 becie. Nie zamierzam mowić niekomu oprócz Was o pierwszej becie jeśli kiedyś w końcu wyjdzie pozytywna, mąż dopiero dowie sie jak bedzie przyrost, a rodzina jak bedzie bicie serduszka.
Kuchcinka ja Cie doskonale rozumiem tez mężowi powiedziałam dopiero po przyroście bety a rodzicom jeszcze nie powiedzieliśmy bardzo chcemy w święta ale tak ciężko to wszystko ukrycale póki co twardo sie trzymamy juz niedużo zostalo
Tasza, Mamusia_Ksawusia, Wojcinka, Martka10 lubią tę wiadomość