Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Inffinito to żeś poszalała Ciężarnej też należy się nieco zabawy, a co! Dobre serduszko masz jeśli odwlekasz L4 ze wzgledu na szwagra
Paula, u mnie wszystko o.k. Nawet specjalnie dużo nie myślę... Hmmm chyba ten podmuch lata odmienił nasze głowy hehe! Dzisiaj ov znowu zmienił mi dzień owulacji. Dziwny jest ten program...
Powiem Wam że jestem taka do dupy że masakra! Spać się chce, ani kawa nie pomaga. Wszyscy u nas tacy chodzą. Oooooj, Inffinito jak ja Ci zazdroszczę tego L4, że niedługo przejdziesz!!! Też bym poszła najchętniej!Czarna81
22 cs. -
Czarna, No moja droga, ja to wiem, ze zanim ja pójdę na swoje L4 , Ty juz tez bedziesz mogła do mnie dołączyć!
Także szykuj sie!
Majcia - super podejście! powiem Ci, tak chyba najlepiej zeby nie zwariować!
Nawet nie wiesz jak mocno trzymam kciuki za Twoje II kreseczki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 19:29
Czrna 81, MajciaC, Melodia__84 lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Paula95 wrote:Czarna no u nas tak samo ! chyba przez ten upal bo nie wiem
Majcia na trampolinę zapraszam do mnie i za darmo haha! Kawkę mrożoną Ci zrobię po tym skakaniu co ochłonieszMajciaC, lerka2016 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czarna to jeszcze ja przyjade na ta kawke ok? Bardzo lubie kawke
Ja dxis tez ledwo zyje, usypiam od poludnia, w pracy myslalam ze usne na stojaco. Zaraz zreszta to uczynie
Co do moich cykli to cos mi sie popieprzylo doskownie dzis temperatura taka wysokaa wlasnie zaczelam plamic Jutro pewnie @ pelna para przyjdzie nie wyrwac z butow!!!!
Na jedno to sobrze ze jakos tak w miare wczesnie bomam wesele w sobote to juz bedzie lagodniej do tego czasu.
Majcia jestem z Toba ja tez postanowiam nie kupuje testow owulacyjbnych i juz nie ide na monitoring co ma byc bedzie, wezme to clo dla zasady i odpuszczam sobieCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
czarna ja też chce kawkę mrożona ;)mogę dołączyć???
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Dzis byłam na rwaniu kolejnej ósemki a ze dzis 31 dzien cyklu to zrobiłam test zeby wiadomo jak dopale narkoza było wszystko ok ale biel chodz cykle ma 34 dniowe albo i dłuższe hahaha
Moja kumpela ma 40 D i dwóch chłopaków wiec spokoCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kochane wpadajcie wszystkie!
Kawka pyszniutka z lodami, bitą śmietaną i posypką z kakao Mało tego, mój synek z pieniędzy które dostał na Komunię, kupuje sobie basen Myślę że zmieścimy się wszystkie To plan jest taki:najpierw kawusia, potem spalamy kalorie na trampoline i na koniec wypoczywamy w basenie Aaa, oczywiście ciężarne zamiast trampoliny dostają ogrodową huśtawkę hahaMajciaC lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Melodia ja BARDZO, BARDZO Ci życzę aby to były tylko plamienia które kobieta ciężarna może mieć w terminie @. Twój wykres jest idealny I ja liczę że to jednak fasolka!
U mnie temperatura dzisiaj spadła, więc pewnie te jaja nie Pękły i cykl bezowulacyjnyolciaa lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czarna No to ja mam nadzieje, ze tez sie załapie!
Ale mi narobiłaś ochoty na taki babski dzien w ogrodzie z pysznościami!
Wyobraźcie sobie, ze dzis szef mnie wezwał i opierdzielil, ze jak sie źle czuje, to co ja robię w pracy jeszcze.. ze warunki sa okropne, bo gorąco, ze mam dbać o siebie i dziecko, wykład pol godziny, ja mu mowię ze raz jest lepiej, raz czuje sie fatalnie i nie chciałam popsuć urlopów innym pracownikom.. na co on, ze pewnie pofuczą troche, ale dawali radę w gorszych sytuacjach itp itd, ze wie ze każda kobieta inaczej przeżywa ciąże i na koniec mowi ze to wszystko, bo głos mu sie łamie juz i jaka jest moja decyzja.
Powiedziałam szczerze, ze wolałabym mimo wszystko siedzieć w domu, a on ze w takim razie mam dzwonić po swojego
I tak wyszło, ze od dzis jestem na l4 z inicjatywy mojego szefa
Teraz pytanie, myślicie ze jak zadzwonię dzis do mojego lekarza,powiem o sytuacji to wystawi l4 wsteczne (od dzis do poniedziałku) jak wizyte mam w poniedziałek? Bo ogólnie l4 na pewno dostanę, bo sam pytał, tylko czy za te dni co teraz sa, zanim pójdę na wizyte?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 11:12
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Aniolek27 wrote:Kondziomama ,melodia , przed wami kolejny cykl i kolejna szansa głowa do góry!
Dziewczyny spójrzcie na mój wykres , czy jest nadzieja że się udało? Czy nie mam się jeszcze nastawiac ....
Mi 9dpo jeszcze nic nie wyszło, a w 10 dpo juz ładna bladziutka kreska i beta 14.79
Temperatura jest ładna, jak na teraz, także nadzieja jest14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Wykres bardzo obiecujący
Mi 9dpo jeszcze nic nie wyszło, a w 10 dpo juz ładna bladziutka kreska i beta 14.79
Temperatura jest ładna, jak na teraz, także nadzieja jest
A myślę lekarz spokojnie wystawi ci l4 bez żadnego problemu .Czrna 81 lubi tę wiadomość