Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
m8isia loteria witamy Was na pokładzie. tutaj same tytanowe banki. jesteśmy już zaprawione w bojach;)cieszymy sie strasznie ze grono sie powieksza. czujcie sie jak w domu. tutaj mamy same siostry. lepszego miejsca nie mogliście znalesc
a z tym moim pobolewaniem po duphastonie to już sobie wkrecac ze to objawy przed @ ale coś chyba to byłoby za wcześnie i jednak bardziej skłaniam się że to przez ten duphaston.co o tym myślicie?Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
loteria wrote:dziewczyny co sadzicie o moim wykresie???? bo juz swiruje
Najlepiej jakbyś udostępniła swój wykres na tablicy, tak jak ma większość z nas. Na tej mniniaturce słabo widać... Tyle co zdołałam dojrzeć to masz 5 dpo czyli może być spadek na zagnieżdżenie.Czarna81
22 cs. -
M8isia wrote:No to tak mam 27 lat za kilka tyg wychodze za maz za najwspanialszego chlopaka . to dopiero moj poczatek staran ale temp juz mierze od ok roku. No i staram sie o moje pierwsze dziecko.
Ja po 10-ciu latach małżeństwa zweryfikowałam zdanie na temat mojego pana i stwierdzam że jednak mógłby być trochę wspanialszy hahaha! Ale ogólnie dobrze mi z nim więc nie zmienię go na inny model Kłótnie zdarzają sie w każdym związku, nawet najlepszym.
Miło nam że wybrałyście akurat naszą grupę. Ja całym swoim czarnym serduchem ♥ podpisuję się pod Lerką!Zuza33 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Melodia może walnij focha ale jednak pójdź na to wesele... Będzie miał do Ciebie długo żal jak go wyślesz samego... Zawsze możesz potańcować z innymi panami, trochę zazdrości mu nie zaszkodzi Kiedy zaczynają Ci się dni płodne?? Kłótnia chyba je zwiastuje?
W naszej grupie kłótnie małżeńskie są jakby detektorem płodności haha! Ov powinien to dodać w rubryce 'objawy'Inffinito22, KLM89, MajciaC, Zuza33 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Witam nowe kobietki!
Mam nadzieję, ze szybciutko wam się uda osiągnąć cel!
Lerka - bardzo duzo rożnych skutków mozna miec po duphastonie, prawdopodobnie te pobolewanie to wlasnie skutek tego ze działa i organizm reaguje na leki u mnie przy duphastonie nic nie było, za to przy luteinie "czulam", ze cos sie dzieje.
3 cykle z clo i duphastonem nic.. a tu pierwszy po przerwie z clo i Luteina i od razu zaskoczyło
Widocznie była bardziej dla mnie
14 cykli starań
-
nick nieaktualnyJa z moim przyszlym mezem jestem razem juz ponad 3 lata. Duzo przeszlismy razem. Czasem mnie denerwuje ale to taki typ zwlaszcza teraz przed slubem jak tyle spraw do zalatwienia. Fajnue ze jestescie taka zgrana grupa juz czuje ze bedzie mi z wami dobrze. Czarna 81 opowiedz cos wiecej o sobie no i lerka ty oczywiscie tez
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Witaj Loterio
Najlepiej jakbyś udostępniła swój wykres na tablicy, tak jak ma większość z nas. Na tej mniniaturce słabo widać... Tyle co zdołałam dojrzeć to masz 5 dpo czyli może być spadek na zagnieżdżenie. -
Loteria - wyglada na to ze owu mogła sie odbyć, bo był odpowiedni spadek,( potwierdzenia owulacji nie masz? Nie chodzisz na monitoring, prawda? ) , teraz temperatury powyżej to dobrze zwiastuje
Nic tylko czekac na testowanie, albo zeby ta małpa nie przyszła!14 cykli starań
-
loteria wrote:udostepnione na tablicyCzarna81
22 cs. -
M8isia wrote:Ja z moim przyszlym mezem jestem razem juz ponad 3 lata. Duzo przeszlismy razem. Czasem mnie denerwuje ale to taki typ zwlaszcza teraz przed slubem jak tyle spraw do zalatwienia. Fajnue ze jestescie taka zgrana grupa juz czuje ze bedzie mi z wami dobrze. Czarna 81 opowiedz cos wiecej o sobie no i lerka ty oczywiscie tez
No właśnie, Majcia! Teraz jest mój 7 cs termin @ 01.07. Poproszę o zmianę :-*Czarna81
22 cs.