Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
m8isia loteria witamy Was na pokładzie. tutaj same tytanowe banki. jesteśmy już zaprawione w bojach;)cieszymy sie strasznie ze grono sie powieksza. czujcie sie jak w domu. tutaj mamy same siostry. lepszego miejsca nie mogliście znalesc
a z tym moim pobolewaniem po duphastonie to już sobie wkrecac ze to objawy przed @ ale coś chyba to byłoby za wcześnie i jednak bardziej skłaniam się że to przez ten duphaston.co o tym myślicie?Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
loteria wrote:dziewczyny co sadzicie o moim wykresie???? bo juz swiruje
Najlepiej jakbyś udostępniła swój wykres na tablicy, tak jak ma większość z nas. Na tej mniniaturce słabo widać... Tyle co zdołałam dojrzeć to masz 5 dpo czyli może być spadek na zagnieżdżenie.Czarna81
22 cs. -
M8isia wrote:No to tak mam 27 lat za kilka tyg wychodze za maz za najwspanialszego chlopaka . to dopiero moj poczatek staran ale temp juz mierze od ok roku. No i staram sie o moje pierwsze dziecko.
Gratuluję najwspanialszego chłopaka
Ja po 10-ciu latach małżeństwa zweryfikowałam zdanie na temat mojego pana i stwierdzam że jednak mógłby być trochę wspanialszy hahaha! Ale ogólnie dobrze mi z nim więc nie zmienię go na inny modelKłótnie zdarzają sie w każdym związku, nawet najlepszym.
Miło nam że wybrałyście akurat naszą grupę. Ja całym swoim czarnym serduchem ♥ podpisuję się pod Lerką!Zuza33 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Melodia może walnij focha ale jednak pójdź na to wesele... Będzie miał do Ciebie długo żal jak go wyślesz samego... Zawsze możesz potańcować z innymi panami, trochę zazdrości mu nie zaszkodzi
Kiedy zaczynają Ci się dni płodne?? Kłótnia chyba je zwiastuje?
W naszej grupie kłótnie małżeńskie są jakby detektorem płodności haha! Ov powinien to dodać w rubryce 'objawy'Inffinito22, KLM89, MajciaC, Zuza33 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Witam nowe kobietki!
Mam nadzieję, ze szybciutko wam się uda osiągnąć cel!
Lerka - bardzo duzo rożnych skutków mozna miec po duphastonie, prawdopodobnie te pobolewanie to wlasnie skutek tego ze działa i organizm reaguje na lekiu mnie przy duphastonie nic nie było, za to przy luteinie "czulam", ze cos sie dzieje.
3 cykle z clo i duphastonem nic.. a tu pierwszy po przerwie z clo i Luteina i od razu zaskoczyło
Widocznie była bardziej dla mnie
14 cykli starań
-
nick nieaktualnyJa z moim przyszlym mezem jestem razem juz ponad 3 lata. Duzo przeszlismy razem. Czasem mnie denerwuje ale to taki typ zwlaszcza teraz przed slubem jak tyle spraw do zalatwienia. Fajnue ze jestescie taka zgrana grupa juz czuje ze bedzie mi z wami dobrze. Czarna 81 opowiedz cos wiecej o sobie no i lerka ty oczywiscie tez
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Witaj Loterio
Najlepiej jakbyś udostępniła swój wykres na tablicy, tak jak ma większość z nas. Na tej mniniaturce słabo widać... Tyle co zdołałam dojrzeć to masz 5 dpo czyli może być spadek na zagnieżdżenie. -
Loteria - wyglada na to ze owu mogła sie odbyć, bo był odpowiedni spadek,( potwierdzenia owulacji nie masz? Nie chodzisz na monitoring, prawda? ) , teraz temperatury powyżej to dobrze zwiastuje
Nic tylko czekac na testowanie, albo zeby ta małpa nie przyszła!14 cykli starań
-
loteria wrote:udostepnione na tablicy
Wiesz ja się za bardzo nie znam... Wykres robię sobie dopiero drugi miesiąc. Dobrze jakby na twój wykres rzuciła okiem nasza Majcia. No skok temp jest widoczny. Ale ogólnie temp w drugiej fazie dosyć niska... Mierzyłaś już wcześniej czy to pierwszy raz? I w którym miejscu mierzysz? Jakim termometrem?
Czarna81
22 cs. -
M8isia wrote:Ja z moim przyszlym mezem jestem razem juz ponad 3 lata. Duzo przeszlismy razem. Czasem mnie denerwuje ale to taki typ zwlaszcza teraz przed slubem jak tyle spraw do zalatwienia. Fajnue ze jestescie taka zgrana grupa juz czuje ze bedzie mi z wami dobrze. Czarna 81 opowiedz cos wiecej o sobie no i lerka ty oczywiscie tez
mam już 36 lat
Mam 9-letniego syna,mojego największego skarba
Przez lata mój mąż nie chciał mieć więcej dzieci, ale na szczęście zmienił zdanie. Nie bez znaczenia był fakt że mój szwagier opuścił rodzinę... Dopiero po tym mąż przemyślał że jeśli kiedyś synowi się życie nie ułoży to zostanie na świecie sam jak palec... Tak więc od grudnia staramy się o drugie
Od tego cyklu biorę clo. Ale moje starania i tak trwają stosunkowo niedługo, wystarczy zajrzeć na naszą pierwszą stronę, tam jest tabelka.
No właśnie, Majcia! Teraz jest mój 7 cs termin @ 01.07.Poproszę o zmianę :-*
Czarna81
22 cs.