Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczynki. Mój chłopak jest doskonałym obserwatorem. Widzi że siada mi pycha, że nie potrafię myśleć o niczym innym. Właściwie w ogóle nie rozmawiamy o naszych niepowodzeniach. Zaproponował wizytę u psychologa. Zdębiałam.
W tym cyklu zrobię monitoring. Potrzebuję planu co dalej. Daje nam czas do września -potem inseminacja. Jak się do końca roku nie uda - rozważam in vitro.
Najbardziej boli ze nie mam za wiele czasu.
W piątek idę do lekarza. Znów wlej wiele nadziei w moje serce -aa za miesiąc znów się połacze. Chyba rzeczywiście nie jestem w najlepszej kondycji psychicznej. Siedzę w salonie w piżamie a moje małe kochanie bawi się kolejką - najwspanialszy widok na świecie.
Kondziomama -
nick nieaktualny
-
Kondziomama, przykro mi, że tak się czujesz ale może faktycznie rozmowa z odpowiednią osobą pomoże..? Każda z nas łapie doła z powodu niepowodzeń, czasem przejdzie samo czasem nie. Myślę, że to żadna ujma korzystając z psychologa czy innego specjalisty. Tym bardziej, że jest to sprawa, która męczy..
M8isia, pracuję, cukiernikiem nie jestemCzrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
A wiec jestem. Wczoraj mialam okropny dzien moje dziecko wysoko goraczkowalo i pol nocy i caly dzien z banki byl. Poszlismy na to wesele ale caly czas bylam myslami z corka,nie pilam bo kierowalam wrocilismy do coreczki o 23.00 Dzis juz czuje sie ok, boli ja gardlo ale wypoczywamy na ogrodzie.
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Melodia, oby już gorączka nie wróciła.. Kurczę.. Jak dzieci chorują to jest masakra.. Moja córa pomimo, że mną już 11 lat, jak cierpi to mnie chyba nadziei boli niż ją..
Ucałuj córcię od cioci Mai, niech nie choruje
Co do @ to zawsze przychodzi w nieodpowiednim momencie, ale może tym razem nie przyjdzie do Ciebie zawsze jest nadziejaCzrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Majcia teoretycznie masz rację... ale różne cuda się zdarzają Opowiadałam Wam już o tej mojej młodej cioci która po clo ma bliźniaczki. Właśnie ona na monitoringu miała jeden dojrzały pęcherzyk i jeden mniejszy. Jak widać pękły i zapłodniły się oba. Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało. Hmmm, chyba warto przy okazji dr zapytać
Kondziomama twój partner musi Cię bardzo kochać! Pięknie że się o Ciebie tak troszczy. Pójdź do tego psychologa, uważam że to dobry pomysł.Napewno nie zaszkodzi a i twojego faceta to uspokoi. Z mojego otoczenia wiele osób korzystało z pomocy psychologa, dobrze wygadac się komuś kto patrzy obiektywnie na problem. Może pokaże Ci w jaki sposób zdystansować się trochę do tematu starań
Melodia to przesrane! Wakacje,a mała chora! Mam nadzieję że chociaż z mężem już lepiej
U mnie następna niedziela z karate Tym razem egzamin na drugą belkę. Oczywiscie się udało więc dla uczczenia poszliśmy na pizzęMajciaC lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czarna, gratuluję osiągnięć syna a powód do dobrego żarcia zawsze się znajdzie my dziś o 2 w nocy żarliśmy pizzę a rano czułam się jak po ostrej imprezie..
Dziewczyny, dajcie mi siłę bym coś w końcu w domu zrobiła.. No nie chce mi się strasznieee!Czrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Czrna 81 wrote:Dłukachna to twój pierwszy dzień oficjalnie wolnego! Po stokroć zazdroszczę!
-
Dłukachna - fajnie tak, co?
Ja jutro pierwszy dzien sama w domu, bo te 4 dni co byłam na l4 to moj jeszcze miał urlop.. och pewnie bede sie kręcić po tym mieszkaniu.
Ale na pewno bede duuuuzo wypoczywać
Melodia zdrówka dla córci
My dzis z cała rodzinka na grillu, w sumie cały czas bawiłam sie z roczną bratanicą, taki z niej aniołek, ze w ogole zmęczenia nie czuje, ze zajmowałam sie dzieckiem! Ale wiadomo.. co tu mowic po jednym dniu
Ja jutro wizyta z wynikami badan, oby było wszystko w porządku tylko tyle mi trzebaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2017, 19:33
14 cykli starań
-
Oj fajnie. Nie muszę się martwić, że mnie klienci będą denerwować. I że czasem muszę coś dźwignąć. Więcej czasu będę miała dla mojej niuni kochanej. Choć czasem daje popalić równo.
I wreszcie zrobię to wszystko co odkladałam na późniejCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Hej nie ma mnie od soboty po południu i już tyle zaległości Troszkę nadrobiłam Weekend u nas udany , sobota wieczór kino i restauracja, wczoraj basen i wieczorny spacer to co lubię Właśnie szykuję się do fryzjera ,musimy o siebie dbać i pozwalać sobie na takie relaksiki inaczej będziemy myśleć tylko o zajściu w ciążę i jak dziewczyny mówiły będziemy gorzknieć i smutnieć Na popołudnie mykam do roboty więc więcej podczytam troszkę później Miłego dnia dziewczyny :*
-
hej kochane po wekendzie;) oj ciezko dzis sie wstawało:( w sobotę byliśmy na 50leciu slubo dziadków mojego męża. było naprawde super. jestem wykonczona. u mnie poki co bez fajerwerków. biore duphaston. bez szczególnych objawow.
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Lerka, duphaston dobra rzecz Oby efekty były pozytywne!
Ja z rana na zakupach, mam teraz czas na dobre odżywianie
Mój poszedł do pracy, a ja na śniadanko sobie zrobiłam naleśniki z białym serem, kiwi i bananem, no pyszności oczywiście bez cukru się nie obyło, hah
Dłukachna - korzystajmy, póki możemy!
KLM - Dokładnie jak mówisz, taki relaks każdej z nas jest potrzebny ! O mnie też się już fryzjer pytał.. muszę się wybrać wnet.
Czarna - ja nie chcę nic mówić, ale ten spadek 9dpo Pamiętasz jak było u mnie?!
Coś czuję, że to może być to!!
Majcia - u Ciebie też się pięknie robi! Trzymam kciuukiCzrna 81, KLM89 lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito Ty niedobra Ty... Ja jestem w pracy a Ty mi takiego smaka narobiłaś że ślina mi leci do pasa! Mmmmm wsunęłabym takiego naleśniczka!
Co do spadku to myślę że to już na @ niestety. Moim zdaniem owulacja powinna być dzień lub dwa wcześniej, i nawet ov tak początkowo zaznaczył ale potem zmienił. Dziwne tylko że tak wcześnie bo teoretycznie powinna przyjść w sobotę... Może clo skraca cykl? Nie wiem ale w każdym bądź razie podbrzusze zaczyna pobolewać
KLM bardzo dobre podejście! Plusik od cioci Czarnej Trzeba się jakoś odstresować albo powariujemy!KLM89 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs.