Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Femme są zamienniki clo które nie szkodzą endo. Nie będą już tak tanie jak clo ale może warto spróbować. A pijesz czerwone wino? Ja nie lubię ale jak ostatnio pani dr powiedziała że endo słabe to zaraz sobie poleciałam do sklepu po butelkę Na następnej wizycie już pani chwaliła grubość. Nie wiem czy pomogło czy to tylko zbieg okoliczności... Ale napewno jak dostanę @ to zaraz od pierwszego dnia będę lampkę wieczorem wypijać. No chyba zaraz w alkoholizm nie wpadniemy Wiem że sporo dziewczyn chwali ten sposób.
KLM89, Aniolek27, mama chlopakow lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
KLM89 wrote:A ja tam po prostu lubię czerwone wino ale półwytrawne bądź wytrawne i często lampeczkę sobie zapodaję tzn. ze dwa razy w tyg. to na pewno alkoholikiem raczej nie będę
KLM89 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Dziękuję za przyjęcie ,tak jestem mamą dwóch chłopców jeden 10lat drugi 7 mam 30lat i bardzo pragniemy dzieciatka poprzednie ciąże zachodziłam w pierwszym cyklu starań. Może i tym razem sie uda. Do @ zostało 4dni ale brak objawów przed, wiec mam cicha nadzieje ze może jest fasolka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2017, 12:32
Czrna 81 lubi tę wiadomość
[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Mama dwóch wspaniałych chłopców
Czar prysł sierpień -koniec starań
Żyje chwilą......Aga -
Dodam że choruje na tarczyce mam niedoczynność z guzem na prawym płacie tarczycowym i boję się że przez to mogę mieć problemy z zajściem[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Żyje chwilą......Aga -
hej dziewczyny. ja dzisiaj jadę na wizytę do mojej pani doktor. wiem, że wszystko jest w porządku a jednak trochę się denerwuje. w sumie nie wiem czym. to chyba jest podświadome. cały dzień meczą mnie znowu mdłości to pewnie z nerwów.
Czarna nie wpadniesz w alkoholizm jak wypijesz nawet dziennie jedną lampkę wina. nie sądzę żeby było Ci to potrzebne. już niedługo pochwalisz się nam pięknymi dwoma krechami.
Witam mama chłopaków. tutaj jest super. możesz pisać o wszystkim. na pewno otrzymasz pełne wsparcie, a jak będzie trzeba to i ochrzanCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Tego mi właśnie trzeba wsparcia zawsze wspierała mnie babcia której teraz bardzo mi brakuje.Trzymam kciuki za nas wszystkie
Czrna 81 lubi tę wiadomość
[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Żyje chwilą......Aga -
loteria wrote:Hej piękne mogę prosić o interpretację mojej Temp? Mam na coś liczyć czy raczej lecieć po tampony?
][/url]Czarna81
22 cs. -
mama chlopakow wrote:Dodam że choruje na tarczyce mam niedoczynność z guzem na prawym płacie tarczycowym i boję się że przez to mogę mieć problemy z zajściem
Moja znajoma tez miała problemy z tarczyca i guza.
Lekarz kazał jej to podleczyć miała operacje a teraz ma dwóch synów dodam ze ma tylko jeden jajniki i rozpoznana endometriozeCzrna 81 lubi tę wiadomość