Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Inffinito22 wrote:Lerka - jeden jedyny cykl, miałam w środku cyklu, co 2 dzień bóle jak na @ - właśnie ten udany
Dlatego tak szybko startowałam z testami, bo po prostu czułam, że się udało. Takie jakieś wewnętrzne przekonanie miałam
Życzę Ci, aby własnie to było to!
Czarna - dokładnie! no nie mogę spać dlużej.. ale odkąd pamiętam byłam rannym ptaszkiem za to pewnie ok 12 będzie drzemka, haha
To znaczy z moim mieszkałam wcześniej u mojej mamy w mieszkaniu, bo ona pracuje za granicą, i też tam się wychowałam. A przeprowadziliśmy się do innego miasta, jakieś 25 km od poprzedniego miejsca zamieszkania, więc tak daleko nie jestJeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Czeeeeść
Czytam Was ale nie mam kiedy napisać i w sumie co.. Skoro teraz na luzie..
Mąż dwa dni miał wolne, wczoraj miałam gości po południu, a wieczorem zasnęłam jak dziecko i później nie mogłam się obudzić by przenieść się do sypialni..
A dziś pojechaliśmy na wycieczkę rowerową przejechaliśmy Toruń od początku do końca a teraz leżę i myślę, że usnę, padnę, nie wstanę nigdy więcej
Poza tym dobrze się czuję, trochę denerwuje się wizytą, Czarna, to już w czwartek o 10-ej..
Poza tym miewam bóle jak na @. Już nawet w wykresie nie zaznaczam bo to bardziej jak skurcze macicy..
Femme, cieszę się, że w końcu ta franca przyszła. Poza tym życzę abyście doszli z partnerem do porozumienia.
Dłukachna, Inffinito- bardzo się cieszę, że u Was dobrze, o nic się nie martwcie i cieszcie się swoim odmiennym stanem, bo jeszcze za tym zatęsknicie
No i witam mamę dwóch chłopców trzymam kciuki również za Ciebie!
Czekam na kolację, mąż rządzi w kuchniCzrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Majcia, ja i na tę czwartkową wizytę pakuję się z Tobą! Nic się nie bój! Będzie dobrze Ja będę przy Tobie, a jak się dobrze posuniemy to jeszcze reszta dziewczyn wpadnie
Prawda dziewczyny?!
Melodia odnośnie tego co pisałaś pod moim wykresem, kochana Ty moja pocieszycielko, dziękuję! ♡ Raczej nie mierzyłam z otwartymi ustami, ale napewno tak spałam Dlatego następnym razem będę mierzyła 'dowcipnie'. No tu nie da się z otwartą... hahahaha! Wiesz czym!MajciaC, Melodia__84, KLM89, lerka2016 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
dłukachna wrote:Już jestem. Troszkę zajęło zanim wróciliśmy od lekarza. Karta założona, badania zlecone. Za dwa tygodnie do kontroli i po kolejne zwolnienie.
dłukachna, lerka2016 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Hej. Odebrałam dziś wyniki hormonów. Niestety pogorszyły się. Prolaktyna 300 przy normie do 496 mlU/ l, FSH 5.87 , LH 7.26. Jest gorzej ale tragedii nie ma. Dziś mam wolne od bromergonu musze się wyluzować ☺ na takie upały Shnaps najlepszy!
KLM89 lubi tę wiadomość
Kondziomama -
Jakie wy wszystkie kochane kobitki jesteście aż miło was się czyta całym serduchem jestem z wami dziękuję za miłe przyjęcie do waszego grona. Miłej nocy
Czrna 81 lubi tę wiadomość
[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Mama dwóch wspaniałych chłopców
Czar prysł sierpień -koniec starań
Żyje chwilą......Aga -
Czrna 81 wrote:No i zdrowo KLM, bardzo zdrowo! A powiedz, miałaś kiedyś problem z grubością endometrium?
Zawsze piękne . Lekarz za każdym razem kiedy jestem na monitoringu mówi ,że endo prawidłowe i ogólnie bardzo ładneCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Lerka, trzymam kciuki, żeby teraz świadczyło o fasolce
mama chłopaków - pewnie, że się stresujemy! ja nie wytrzymałam i zrobiłam 10 dpo ( owu potwierdzona monitoringiem u lekarza) już było widać drugą bladą kreseczkę
Jesteśmy z Tobą!
Kochane.. tak wczoraj o 15 mnie wzięło na wymioty, że nie umiałam sama ze sobą wytrzymać
Jak poszłam spać o 18 tak wstałam dziś o 6 rano.. masakra. Oprócz obiadu mojemu, nic w domu nie zrobiłam.
Za to dziś obudziłam się, mówię jest ok! No to pranie, sprzątanie, zakupy
Właśnie obiad przygotowuję, a dziś ochota naszła mnie na rosół i na drugie danie kluski kładzione z boczkiem! No i rosół się robi, a z kluskami czekam na mojego do 17 aż wróci z pracy
Miałam chwilę mdłości, ale mówie sobie " o nie! zamiataj i zignoruj to cholerstwo" wiecie, że przeszło ?!
No, ja tu wchodzę z nadzieją na jakiś test z II a tu nic!
Moje drogie, ładnie to tak?!
Wysyp kreseczek ma być! W końcu będę mogła zostać forumową ciociąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 11:52
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito nie wytrzymałam zrobiłam test i nic nawet cień cienia sie nie pokazał. @ planowana na sobotę a jakoś dziwacznie się czuje[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Mama dwóch wspaniałych chłopców
Czar prysł sierpień -koniec starań
Żyje chwilą......Aga -
mama chlopakow wrote:Inffinito nie wytrzymałam zrobiłam test i nic nawet cień cienia sie nie pokazał. @ planowana na sobotę a jakoś dziwacznie się czuje
Poczekaj jeszcze do dnia @
Jeśli później była owu i zagnieżdżenie niż przypuszczasz to może hcg z moczu jeszcze nie wykryć
Trzymam kciuki za pozytyw!14 cykli starań