Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:No, czyli wychodzi na to że dobrze winko robi na endo Tylko musi być czerwone i gronowe, tak?
Możliwe :)czerwone to na 100% ale jakie tak baaardzo dokładnie żeby dobrze na endo wpływało to nie wiem, no bo ja piję tylko dla smaku po prostu lubię -
dłukachna wrote:Jakie masz te plamienia? Ja 4 dni przed @ miałam czerwone stróżki na papierze. I to była implantacja. Spokojnie jeszcze do soboty kilka dni. Postaraj się wyciszyć chłopaki patrzą na mamę i się pewnie martwią.[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Mama dwóch wspaniałych chłopców
Czar prysł sierpień -koniec starań
Żyje chwilą......Aga -
Masz racje muszę się wyciszyć bo nerwy w niczym nie pomogą to dopiero początek starań więc nie ma co się nakręcać. Jak Twoja fasolka bardzo dokucza[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Żyje chwilą......Aga -
Witam wszystkie przyszłe mamy Czy mogę do Was dołączyć? Jestem świeżakiem w tym watku, chociaż czytam wasze forum od samego poczatku (nawet mi się zrymowało) Moja droga do ciazowego brzuszka dopiero się zaczyna,ale wzajemne wsparcie i dobre rady bardzo by mi sie przydaly:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2017, 15:34
KLM89, mama chlopakow, loteria, Czrna 81, lerka2016 lubią tę wiadomość
👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
Po pierwszej zgubiłam szybko a po drugiej ciężko było ale do wagi z przed nie wróciłam. Córeczka to teraz chłopiec by sie przydał dla równowagi ☺ . U nas aby było sprawiedliwie mąż kupił psa i ostatnio przytostal kolejnego z budowy obydwie sunie ta ostatnia znajda to jak male dziecko trzeba bylo z butli karmic[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Żyje chwilą......Aga -
mój mąż nie chce zwierzaka, bo twierdzi, że będzie się męczyło biedactwo w bloku. jak kiedyś będziemy mieli domek to co innego.
mógłby być chłopczyk. ale najważniejsze niech zdrowe będzie. ja mam po córci dużo rzeczy takich co będą pasowały i na chłopca i na dziewczynkę. nie przepadam za różowym i kupowałam w różnych innych kolorach ubranka.
u nas w rodzinie jest taki zwyczaj, że zostawia się wszystko dla następnego pokolenia, ja do dzisiaj mam moje sukieneczki robione na szydełku przez chrzestną. teraz się przydadzą ciuszki dla maleństwa a potem przejmie ktoś młodszy. -
My mamy dom i ogromny ogród więc zwierzyniec ma miejsce. Najważniejsze żeby było zdrowe. My z mężem postanowiliśmy ze jak nam się uda to nie chcemy wiedzieć co będzie taka niespodzianka. Po chłopakach nie mam nic wszystko powydawane więc będziemy kupować na nowo w neutralnym kolorze[*]Aniołek 8tc-sierpień 2017
Żyje chwilą......Aga -
ja dla córki też na początku kupowałam w neutralnym kolorze. na początku myślałam, że będzie chłopak, bo wszystko kwaśne jadłam. ogórki kiszone to słoikami pochłaniałam. jak na usg dowiedziałam się że będzie dziewczynka to się lekko zdziwiłam.
-
Jasminum wrote:Witam wszystkie przyszłe mamy Czy mogę do Was dołączyć? Jestem świeżakiem w tym watku, chociaż czytam wasze forum od samego poczatku (nawet mi się zrymowało) Moja droga do ciazowego brzuszka dopiero się zaczyna,ale wzajemne wsparcie i dobre rady bardzo by mi sie przydaly:)
Tradycyjnie zadam pytanie: ile masz lat? To twój pierwszy cykl starań? Ładuj się na pokład Miło że już długo nas czytasz, czyli zdążyłaś już nas co nieco poznać W takim razie pozwól że teraz my Ciebie poznamyJasminum, KLM89 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs.