Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
M8isia wrote:Majcia juz powiem Ci ze mam dosc. Naszczescie bierzemy w mojej parafii. Zapytam w tym tyg jak protokol bedziemy spisywac.
My co prawda tylko (i aż) cywilny, ale bierzemy w plenerze i też mamy sporo formalności do ogarnięcia, także łączę się w bólu.
Felusia: ja też dzisiaj dołączyłam do tej grupy i dziewczyny bardzo ciepło mnie przyjęły, także to chyba jedno z najodpowiedniejszych miejsc na drodze staraczek.powodzenia!
Jasminum: DziękujęPóki co jestem jeszcze w pierwszej fazie cyklu i nastrój dopisuje, zdecydowanie gorzej ze mną po owulacji, to napięcie czy się udało, czy jednak nie, wykańcza mnie psychicznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 22:19
Jasminum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felusia92 wrote:Dziekuje :* Mam zaplanowaną już wizyte u ginekologa za 2 tyg bo aktualnie pracuje w Niemczech ale jakos nie ufam tu lekarzom zrobie badania i może lekarz mi coś doradzi
Tak bardzo bym juz chciała małego kochanego szkraba :*
Kochana, jak każda z nas, i jestem pewna, że każdej z nas będzie to dane.
Jasminum lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za wszystkie cieple slowa :*:*:*:*:*
M8isia my tobilismy nauki przedslubne weekendowe we wrześniu a slub bralismy w czerwcu wiec kilka miesiecy wczesniej je robilismyCzrna 81 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Felusia92 wrote:Hejka jestem tu nowa
potrzebuje wsparcia staramy sie z meżem już od grudnia i nic z tego w tym miesiącu okres spóznił sie 12 dni już sie cieszylismy testy zrobiłam dwa na pierwszym blada kreska na drugim nic i wczoraj przyszła @
Wsparcie masz zapewnioneA rozmawiamy tu na każdy temat
Czarna81
22 cs. -
Miło, że zawitałyście do nas
poproszę zatem każdą z osobna i dane do tabelki- który cykl starań i kiedy ma przyjść @, dzięki temu wiemy komu kibicować
Czarna, dzisiaj pewnie przyjdzie do Ciebie ta franca.. Ale przed Tobą kolejny cykl z Clo, który zapewne skończy się jak u Inffinito
U mnie jak zwykle póki co rośnie, a też pod koniec spadnie. Ale teraz już przynajmniej wiem dlaczego.. No oby okazało się to trafne. Toonney mnie trochę wdrożyła w temat, wiem już jak rozmawiać z lekarzem.
Chciałabym, żeby problemy zaczęły w końcu znikać, żeby przestały pojawiać się nowe..Czrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Hejka
Witamy nowe dziewczynyDziwnie mi się to pisze bo jeszcze do niedawna to ja pytałam czy mogę dołączyć ;P Jak już wiecie u nas jest faaajnie , wesoło i kupa wsparcia
Co do ślubu , my mamy cywilny więc nie pomogęAle życzę wytrwałości w tej papierkowej bieganinie :*
-
Czrna 81 wrote:Majcia kochana, zmień mi dane w tabelce na 8 cs (rocznicowy
) @ 31.07.
Masz racje, przyszła franca, bździągwa jedna! Oj boli, boli, boli...Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Witam Was w ten okropny pochmurny poranek. Moi przyjaciele mdłości są ze mną od rana i już ich nie lubię. A jeszcze gardlo mi siadło. Boli i łykac nie mogę. Zaraz do apteki po tabletki pójdę. A jeszcze mam takiego STRASZNEGO lenia, że sama na siebie jestem zła. No nic tylko kanapa, gorąca herbata i książka. Oj marzenia nie bolą.
-
dłukachna wrote:A niech ja piorun strzeli. Przyszła ostatni raz. Więcej jej nie pozwolimy. To jak rocznicowe to dzisiaj słodkie lenistwo. Chłopaki sobie poradzą
Dziesięć lat temu braliśmy ślub 07.07.07.
Wtedy przyniosły szczęście, może i teraz przyniosą...
Czarna81
22 cs. -
Czarna ooo... my mielismy rocznice kilka dni temu...
Trzymam kciuki za to zeby przyniosła cos fajnegoCzrna 81 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
M8isia wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki czy ktoras z was brala lub bedzie brala slyb w najblizszym czasie???? Bo jak fobrzr pamietam to nauki przeslubne i poradnia rodzinna jest wazna bezterminowo???
-
nick nieaktualny
-
MajciaC : U nas rozpoczął się właśnie 4cykl starań, a dzień kolejnej @ jest przewidywany na 21.07.
Oby nie nadeszła!
KLM89: wiadomka, w kupie raźniej
Czarna: Piękna data na ślubTrzy, magiczne siódemki.
Felusia: Kciuki zaciśnięte!
U mnie też pogoda nie rozpieszcza... Niby ciepło, ale jednak pochmurno i co chwilę siąpi deszczem... Ciężko uwierzyć, że to lipiec.
Dzisiaj moja druga połówka chce mnie zabrać na wieczorny spacer po starym mieście i na kolację do ulubionej restauracji, także wieczór zapowiada się miło.Choć tak po prawdzie w ogóle mi się to nie należy, bo wczoraj wieczorem dostałam dzikiego ataku szału i każdemu dostał się solidny opiernicz.
Dzisiaj się z tego śmieje, ale wczoraj myślałam że i narzeczonego, i naszą futrzaną sforę utłukę
KLM89 lubi tę wiadomość