Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
M8isia wrote:Majcia juz powiem Ci ze mam dosc. Naszczescie bierzemy w mojej parafii. Zapytam w tym tyg jak protokol bedziemy spisywac.
My co prawda tylko (i aż ) cywilny, ale bierzemy w plenerze i też mamy sporo formalności do ogarnięcia, także łączę się w bólu.
Felusia: ja też dzisiaj dołączyłam do tej grupy i dziewczyny bardzo ciepło mnie przyjęły, także to chyba jedno z najodpowiedniejszych miejsc na drodze staraczek. powodzenia!
Jasminum: Dziękuję Póki co jestem jeszcze w pierwszej fazie cyklu i nastrój dopisuje, zdecydowanie gorzej ze mną po owulacji, to napięcie czy się udało, czy jednak nie, wykańcza mnie psychicznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2017, 22:19
Jasminum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Felusia92 wrote:Dziekuje :* Mam zaplanowaną już wizyte u ginekologa za 2 tyg bo aktualnie pracuje w Niemczech ale jakos nie ufam tu lekarzom zrobie badania i może lekarz mi coś doradzi Tak bardzo bym juz chciała małego kochanego szkraba :*
Kochana, jak każda z nas, i jestem pewna, że każdej z nas będzie to dane.
Jasminum lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny za wszystkie cieple slowa :*:*:*:*:*
M8isia my tobilismy nauki przedslubne weekendowe we wrześniu a slub bralismy w czerwcu wiec kilka miesiecy wczesniej je robilismyCzrna 81 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Felusia92 wrote:Hejka jestem tu nowa potrzebuje wsparcia staramy sie z meżem już od grudnia i nic z tego w tym miesiącu okres spóznił sie 12 dni już sie cieszylismy testy zrobiłam dwa na pierwszym blada kreska na drugim nic i wczoraj przyszła @
Wsparcie masz zapewnione A rozmawiamy tu na każdy tematCzarna81
22 cs. -
Miło, że zawitałyście do nas poproszę zatem każdą z osobna i dane do tabelki- który cykl starań i kiedy ma przyjść @, dzięki temu wiemy komu kibicować
Czarna, dzisiaj pewnie przyjdzie do Ciebie ta franca.. Ale przed Tobą kolejny cykl z Clo, który zapewne skończy się jak u Inffinito
U mnie jak zwykle póki co rośnie, a też pod koniec spadnie. Ale teraz już przynajmniej wiem dlaczego.. No oby okazało się to trafne. Toonney mnie trochę wdrożyła w temat, wiem już jak rozmawiać z lekarzem.
Chciałabym, żeby problemy zaczęły w końcu znikać, żeby przestały pojawiać się nowe..Czrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Hejka
Witamy nowe dziewczyny Dziwnie mi się to pisze bo jeszcze do niedawna to ja pytałam czy mogę dołączyć ;P Jak już wiecie u nas jest faaajnie , wesoło i kupa wsparcia
Co do ślubu , my mamy cywilny więc nie pomogę Ale życzę wytrwałości w tej papierkowej bieganinie :* -
Czrna 81 wrote:Majcia kochana, zmień mi dane w tabelce na 8 cs (rocznicowy ) @ 31.07.
Masz racje, przyszła franca, bździągwa jedna! Oj boli, boli, boli...Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Witam Was w ten okropny pochmurny poranek. Moi przyjaciele mdłości są ze mną od rana i już ich nie lubię. A jeszcze gardlo mi siadło. Boli i łykac nie mogę. Zaraz do apteki po tabletki pójdę. A jeszcze mam takiego STRASZNEGO lenia, że sama na siebie jestem zła. No nic tylko kanapa, gorąca herbata i książka. Oj marzenia nie bolą.
-
dłukachna wrote:A niech ja piorun strzeli. Przyszła ostatni raz. Więcej jej nie pozwolimy. To jak rocznicowe to dzisiaj słodkie lenistwo. Chłopaki sobie poradząCzarna81
22 cs. -
Czarna ooo... my mielismy rocznice kilka dni temu...
Trzymam kciuki za to zeby przyniosła cos fajnegoCzrna 81 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
M8isia wrote:Dziewczyny pytanie z innej beczki czy ktoras z was brala lub bedzie brala slyb w najblizszym czasie???? Bo jak fobrzr pamietam to nauki przeslubne i poradnia rodzinna jest wazna bezterminowo???
-
nick nieaktualny
-
MajciaC : U nas rozpoczął się właśnie 4cykl starań, a dzień kolejnej @ jest przewidywany na 21.07. Oby nie nadeszła!
KLM89: wiadomka, w kupie raźniej
Czarna: Piękna data na ślub Trzy, magiczne siódemki.
Felusia: Kciuki zaciśnięte!
U mnie też pogoda nie rozpieszcza... Niby ciepło, ale jednak pochmurno i co chwilę siąpi deszczem... Ciężko uwierzyć, że to lipiec.
Dzisiaj moja druga połówka chce mnie zabrać na wieczorny spacer po starym mieście i na kolację do ulubionej restauracji, także wieczór zapowiada się miło. Choć tak po prawdzie w ogóle mi się to nie należy, bo wczoraj wieczorem dostałam dzikiego ataku szału i każdemu dostał się solidny opiernicz. Dzisiaj się z tego śmieje, ale wczoraj myślałam że i narzeczonego, i naszą futrzaną sforę utłukęKLM89 lubi tę wiadomość