Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Inffinito22 wrote:Szukałam u nas chyba w 4 rożnych i nie mieli!
A giętka końcówka była?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 18:27
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Nie pytaj o termometr owulacyjny, bo tak sie nie nazywa To zwykły elektroniczny termometr i ma dwa miejsca po przecinku. Dostaniesz już za 10 zł. Poszukaj gdzie sa termometry i przeczytaj na opakowaniu14 cykli starań
-
Femme8286 wrote:Ja Katowice
Byłam zrobic paznokcie zemdliło mnie tak ze jeszcze mi niedobrze.cos czuje ze w tym miesiącu @ da mi popalić
Nie mam cierpliwości do mierzenia temp ale Was podziwiamCzarna81
22 cs. -
Femme, jesteś pewna ze to zwiastun @?
Ja mieszkałam w Katowicach, zanim kupiliśmy mieszkanie w Zabrzu
Ja zaczynam panikować przed jutrzejszym monitoringiem! (Zawsze to robię )
Boje sie, ze clo nic nie poprawiło, lekarz dał nam 3 miesiace a potem czeka mnie klinika leczenia niepłodności bo to bedzie juz 17cs i stwierdził ze jak juz 3 miesiace kiedyś brałam clo i nie pomogło, to jak teraz nic z tego nie bedzie to musze isc po pomoc wyżejWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 19:27
14 cykli starań
-
Nie mdli mnie do teraz jest mi niedobrze.. to nie fasolka tak jak wspomniałam szanse zero za duzo awantur było w miesiącu . W tym miesiącu przynajmniej nie jestem płaczliwa to plus tego wszystkiego
A byłaś moze u lekarza w Katowicach na raciborskiej jest ponoć super .
Ja chodzę do cnoty i mam pare zastrzeżeń -
Femme8286 wrote:Nie mdli mnie do teraz jest mi niedobrze.. to nie fasolka tak jak wspomniałam szanse zero za duzo awantur było w miesiącu . W tym miesiącu przynajmniej nie jestem płaczliwa to plus tego wszystkiego
A byłaś moze u lekarza w Katowicach na raciborskiej jest ponoć super .
Ja chodzę do cnoty i mam pare zastrzeżeń
Może będziesz zaskoczona! awantury, awanturami, ale szanse są jakieś na pewno!
Ja chodziłam na francuską do dr. Michalskiego! Genialny facet, gdyby nie przeprowadzka nadal bym do niego chodziła Ale teraz nie narzekam, po nim miałam 3 lekarzy i aktualny dopiero wziął sprawę na poważnie Poleciła mi go siostra od mojego - więc teraz jeżdżę do Pyskowic14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Może będziesz zaskoczona! awantury, awanturami, ale szanse są jakieś na pewno!
Ja chodziłam na francuską do dr. Michalskiego! Genialny facet, gdyby nie przeprowadzka nadal bym do niego chodziła Ale teraz nie narzekam, po nim miałam 3 lekarzy i aktualny dopiero wziął sprawę na poważnie Poleciła mi go siostra od mojego - więc teraz jeżdżę do Pyskowic
Wiesz juz tyle rozczarowań ze teraz nawet nie mydle i nie licze bo taka iskierka a pózniej za duzo smutku -
hej dziewczyny:) Chcialam Wam napisac troche info co wiem co tam u mnie,u Nas:)
a wiec bylam na wizycie u nowego lekarza teraz mam do lekarza 13km.Lekarz super spokojny,opanowany i kompetenty starszy(ale nie za stary) facet.Powiedzialam co i jak i bylo badanie potem dopochwowe i jest pecherzyk ciazowy i wokol krwiaczki kosmkowe i na to mam zapisana luteine dopochwowa zeby nie bylo krwawien i za 2 tyg na nastepna wizyte i to juz zalozymy karte ciazy a w miedzyczasie porobic badania. Chyba jeszcze dalej nie wierze i boje sie cieszyc i dziwi sie sama sobie ze nie plakalam ze szczescia jeszcze.Albo sie tak nastawilam na nie ze teraz nie wiem co mi jestCzrna 81, Melodia__84 lubią tę wiadomość
-
michalina92 wrote:hej dziewczyny:) Chcialam Wam napisac troche info co wiem co tam u mnie,u Nas:)
a wiec bylam na wizycie u nowego lekarza teraz mam do lekarza 13km.Lekarz super spokojny,opanowany i kompetenty starszy(ale nie za stary) facet.Powiedzialam co i jak i bylo badanie potem dopochwowe i jest pecherzyk ciazowy i wokol krwiaczki kosmkowe i na to mam zapisana luteine dopochwowa zeby nie bylo krwawien i za 2 tyg na nastepna wizyte i to juz zalozymy karte ciazy a w miedzyczasie porobic badania. Chyba jeszcze dalej nie wierze i boje sie cieszyc i dziwi sie sama sobie ze nie plakalam ze szczescia jeszcze.Albo sie tak nastawilam na nie ze teraz nie wiem co mi jest
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Dziewczyny termometr d dostaniecie nawet w Auchanie, ostatnio kupowałam tam testy owulacyjne i jeden ciążowy( bo więcej nie było) no i widziałam.
W Bory Tucholskie planujemy się w końcu wybrać
Femme, tule mocno kochana.. Wiem, że jest Ci smutno i to przynajmniej z kilku powodów.. Przede wszystkim te głupie hormony.. U mnie często jest odwrotnie.. Mam dużego wkurwa.. Drażni mnie nawet to, że ktoś na mnie patrzy lub mówi do mnie.. Dzisiaj tak miałam..
A do tego ten brzuch.. Nie daje mi to spokoju..
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle