Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
michalina92 wrote:hej dziewczyny:) Chcialam Wam napisac troche info co wiem co tam u mnie,u Nas:)
a wiec bylam na wizycie u nowego lekarza teraz mam do lekarza 13km.Lekarz super spokojny,opanowany i kompetenty starszy(ale nie za stary) facet.Powiedzialam co i jak i bylo badanie potem dopochwowe i jest pecherzyk ciazowy i wokol krwiaczki kosmkowe i na to mam zapisana luteine dopochwowa zeby nie bylo krwawien i za 2 tyg na nastepna wizyte i to juz zalozymy karte ciazy a w miedzyczasie porobic badania. Chyba jeszcze dalej nie wierze i boje sie cieszyc i dziwi sie sama sobie ze nie plakalam ze szczescia jeszcze.Albo sie tak nastawilam na nie ze teraz nie wiem co mi jestmichalina92 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
MajciaC wrote:Dziewczyny termometr d dostaniecie nawet w Auchanie, ostatnio kupowałam tam testy owulacyjne i jeden ciążowy( bo więcej nie było) no i widziałam.
W Bory Tucholskie planujemy się w końcu wybrać
Femme, tule mocno kochana.. Wiem, że jest Ci smutno i to przynajmniej z kilku powodów.. Przede wszystkim te głupie hormony.. U mnie często jest odwrotnie.. Mam dużego wkurwa.. Drażni mnie nawet to, że ktoś na mnie patrzy lub mówi do mnie.. Dzisiaj tak miałam..
A do tego ten brzuch.. Nie daje mi to spokoju..Czarna81
22 cs. -
Hej dziewczyny jestem po wizycie ❤️Wg USG to 6tydzien . Okruch ma 3,7 mm czyste szaleństwo serduszko bije No i moje jakby przyspieszyło
Michalina widzę ze szczęście nie opuszcza Michalin w tym miesiącu! Gratuluje raz jeszcze
Ja tez zmieniam lekarza ah ! Trzymam kciuki za Was dziewczyny:) czekamy na Was :*Ilona04, MajciaC, Czrna 81, karolinams, michalina92 lubią tę wiadomość
-
Miszkaa0301 wrote:Hej dziewczyny jestem po wizycie ❤️Wg USG to 6tydzien . Okruch ma 3,7 mm czyste szaleństwo serduszko bije No i moje jakby przyspieszyło
Michalina widzę ze szczęście nie opuszcza Michalin w tym miesiącu! Gratuluje raz jeszcze
Ja tez zmieniam lekarza ah ! Trzymam kciuki za Was dziewczyny:) czekamy na Was :*
na pewno był to niesamowity widok! Rośnijcie zdrowo14 cykli starań
-
DZIEŃ DOBRY!
Powiedzmy.. dziś, jak mam wolne,mój organizm zwariował i stwierdził, że o godzinie 5:20 będzie wyspany
OF anulowało ovu, nie wiem co z moją dzisiejszą tempką..aż się boję dzisiejszej wizyty.
Chyba, że jak jednak była owu, a ja mam niedobór progesteronu, to tempka też niższa??
Lekarz może nie wpadł na to że owu będzie tak szybko i luteinę dopiero po dzisiejszej wizycie będzie kazał brać? Dobrze myślę, czy nie?
Nawet jeśli to nie będzie za późno?
A to z kolei test LH, ( w porównaniu z poprzednimi) dziś testowa ciemniejsza od kontrolnej, jak na moje oko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 06:11
14 cykli starań
-
Miszkaa0301 wrote:Hej dziewczyny jestem po wizycie ❤️Wg USG to 6tydzien . Okruch ma 3,7 mm czyste szaleństwo serduszko bije No i moje jakby przyspieszyło
Ja tez zmieniam lekarza ah ! Trzymam kciuki za Was dziewczyny:) czekamy na Was :*
Zobaczyć bijące serduszko okruszka -widok niezastąpiony Pewnie łezka w oku sie zakręciła... :-* Rośnijcie zdrowo i prosimy o więcej takich dobrych wieści Buziaki
Dziewczyny, niechaj nam sie "kruszą" okruszkiMajciaC lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Inffinito22 wrote:DZIEŃ DOBRY!
Powiedzmy.. dziś, jak mam wolne,mój organizm zwariował i stwierdził, że o godzinie 5:20 będzie wyspany
OF anulowało ovu, nie wiem co z moją dzisiejszą tempką..aż się boję dzisiejszej wizyty.
Chyba, że jak jednak była owu, a ja mam niedobór progesteronu, to tempka też niższa??
Lekarz może nie wpadł na to że owu będzie tak szybko i luteinę dopiero po dzisiejszej wizycie będzie kazał brać? Dobrze myślę, czy nie?
Nawet jeśli to nie będzie za późno?
A to z kolei test LH, ( w porównaniu z poprzednimi) dziś testowa ciemniejsza od kontrolnej, jak na moje oko
MajciaC lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:No dziś pokazuje pozytyw jak nic! Inffinito spokojnie, jakoś czas do popołudnia zleci... Po wizycie będzie na bank wiadomo co i jak A Ty sie czymś zajmij, bo od tego myślenia w łeb dostaniesz jeszcze Krzyżówke sobie kup, albo puzzle, albo posprzątaj potem zrób bałagan i dalej sprzątaj
haha, normalnie się uśmiałam
Co racja to racja- ale odkąd wstałam, to siedzę i czytam.. no jak głupia jakaś.
Sprzątanie zawsze dobre na (NIE)myślenie, a akurat troszkę się nazbierało to muszę się zabrać za to
Ty o której masz jutro wizytę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 07:28
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Szukałam u nas chyba w 4 rożnych i nie mieli!
A giętka końcówka była?!
A ja taki dostałam na naukach przed ślubem od Pani która nas szkoliła z życia w rodzinie
A tak wogole to cześć moje kochane. Wracam do dyskusji muszę tylko nadrobić i wszystko przeczytać a nie powiem... sporo tegoCzrna 81 lubi tę wiadomość
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Inffinito22 wrote:haha, normalnie się uśmiałam
Co racja to racja- ale odkąd wstałam, to siedzę i czytam.. no jak głupia jakaś.
Sprzątanie zawsze dobre na (NIE)myślenie, a akurat troszkę się nazbierało to muszę się zabrać za to
Ty o której masz jutro wizytę?Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Ja mam przed 17-stą wizytę, wiec do 14-stej bede w pracy Całe szczęście, bo tak też bym internet zajeżdżała
Chociaż Ty nie będziesz może świrować!
Masakra, mogłam nie brać dziś wolnego
Ale wizytę mam na 17 a do 17 pracuje, a gdzie tam dojechać do domu, wykąpać się i dojechać do lekarza.
No nic! idę sprzątać, może hybrydy zrobię, bo już odrost na centymetr ale czasu nie miałam jakoś ostatnio ich robić, jak nie w pracy, to w weekend ciągle jakieś roczki/komunie/urodziny...
Będę was podczytywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 08:04
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
U mnie to chyba to owulka w tym miesiacu nie przyjdzie czekam i czekam dzis temp spadla. To co to oznacza? Moze ten skok bedzie jutro? Ile powinien miec mm taki pecherzyk przed peknieciem? Meza wykozystalam wczoraj, zadowolony. Mam nadzieje, ze dzis bedzie mial ochote na poprawke.
Miszka gratki bardzo bijacego serduszka. Ciesze sie Waszym szczesciem
Michalinko kochana Twoja cierpliwosc zostala wynagrodzona i masz upragniona fasole -super Rozumie Cie doskonale, ze nie mozesz w to uwierzyc!
Inffinito ja tez zawsze sie stresuje wizyta, dlatego staram sie umawiac rano