Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Melodia__84 wrote:U mnie to chyba to owulka w tym miesiacu nie przyjdzie czekam i czekam dzis temp spadla. To co to oznacza? Moze ten skok bedzie jutro? Ile powinien miec mm taki pecherzyk przed peknieciem? Meza wykozystalam wczoraj, zadowolony. Mam nadzieje, ze dzis bedzie mial ochote na poprawke.
Miszka gratki bardzo bijacego serduszka. Ciesze sie Waszym szczesciem
Michalinko kochana Twoja cierpliwosc zostala wynagrodzona i masz upragniona fasole -super Rozumie Cie doskonale, ze nie mozesz w to uwierzyc!
Inffinito ja tez zawsze sie stresuje wizyta, dlatego staram sie umawiac rano
Miałam możliwość zapisać się na 13, ale mój w pracy do 15, a tylko on ma prawko.. a niestety do mojego lekarza to 2 autobusami i pociągiem bym się dostała tylko.. nie pytajcie, strach przed jazdą autem był kiedyś silniejszy ode mnie, a przejeżdżająca ciężarówka, albo dziwne skrzyżowanie - o zgrozo!
Ale teraz przymierzam się do zrobienia, jak dzidzia będzie to w nagłych wypadkach lepiej autem niż autobusem...14 cykli starań
-
Melodia__84 wrote:U mnie to chyba to owulka w tym miesiacu nie przyjdzie czekam i czekam dzis temp spadla. To co to oznacza? Moze ten skok bedzie jutro? Ile powinien miec mm taki pecherzyk przed peknieciem? Meza wykozystalam wczoraj, zadowolony. Mam nadzieje, ze dzis bedzie mial ochote na poprawke.
Miszka gratki bardzo bijacego serduszka. Ciesze sie Waszym szczesciem
Michalinko kochana Twoja cierpliwosc zostala wynagrodzona i masz upragniona fasole -super Rozumie Cie doskonale, ze nie mozesz w to uwierzyc!
Inffinito ja tez zawsze sie stresuje wizyta, dlatego staram sie umawiac ranoMelodia__84 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Pęcherzyk powinien mieć około 22mm. Spokojnie może temp. od jutra zacznie rosnąć A o męża to chciałam Cie właśnie pytac, czy go przykutego w łóżku zostawiłaś haha Ale widze że po wolności chodzi Trzymam kciuki, zeby mąż jednak dobrze zwęszył tą owulkę
Pozwolilam mu pojsc do pracy niech chlopina odsapnie, tylko mu nakazalam by za bardzo sie nie zmaczyl bo dzis misja jest
Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzieki za gratulacje,wsparcie itp i teraz na reszte kolej bede tzrymac kciuki i dalej Was czytac:)
Miszka super:) tez marze juz tylko o tym bo wtedy uwierze na 100% i moze szok mnie opusci;)
Dziewczyny ale dzis mialam przygode w nocy..corka chciala pic w nocy miala wode ale chciala soczek wiec jej poszlam i przy tej lodowce mi sie zakrecilo w glowie..odsapnelam i mysle ide szybko do ubikacji i do lozka co gdzies nie zostane lezec.i siedze na tej ubikacji,ciezki oddech mialam..i starcilam przytomnosc.obudzilam sie na ziemi,na plytkach z dupa na gorze..guza mam jak niewiem i to chyba przez ta luteine dopochwowa bo czytalam ulotke.a potem o 5 znowu musialam wyjsc to najpierw siadlam na lozku czy napewno ze mna wszystko ok i dopiero potem poszlam..masakra
-
Ja tylko szybciutko, bo lecę do sklepu po gruszki i banany
Zaczął mnie przeokropnie boleć brzuch - jajniki/macica.. ale po prostu ból nie do wytrzymania szczególnie po prawej stronie
Miała tak któraś z was? do tego takie jakby "pulsowanie" pochwy
w środku też wszystko rozpulchnione.. ciekawe od czego.
No nic, dowiem się za 4 godziny.. idę to rozchodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 13:01
14 cykli starań
-
Inffinito moze peka pecherzyk. Mnie tak czesto boli po tej stronie co jest pecherzyk. Czasem tak bardzo ze musze brac tabsa, nawet trudno sie wysikac wtedy. Boli wszystko. Wszystko sie dowiesz na wizycie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 13:11
-
dziewczynki a wiecie co u toonney? miała testować 24 kwietnia, ale chyba nas opuściła Ja dziś biorę ostatią luteinę dowcipną i czekam na @;/ Dostać dostanę, bo już czuję chwilami jak nadciąga;((( także termin laparoskopi 24.05 jak najbardziej aktualny. brrrrr ale strasznie sie boje
Mam pytanie do dziewczynek, którym się udało. Miałyście normalne objawy jak na @? zawsze mnie to ciekawi czy w każdym przypadku tak jest...Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
W pierwszej ciąży nie miałam w ogóle objawów było normalne tak jak zawsze testowałam w 36 dniu cyklu a cykle miałam 30-32 dniowe pózniej tez zero mdłości czy bolących piersi jedynie w 8 tyg plamienie
Moja siostra jest teraz w ciąży i bolał ja tak samo jak na okres.
Kazdy to chyba inaczej przechodzi -
Hej Kobietki
Jestem, jestem niestety nie było kiedy odespać, bo o 4:40 musiałam wstać do pracy ale dzisiaj wolna chata to zaraz się zdrzemnę
Brzuch niestety pobolewa, raz aż musiałam zejść ze sklepu bo głupio tak się z bólu przy klientach skręcać.. Martwi mnie to.. Ale z drugiej strony nie chcę panikować i lecieć do lekarza, bo okaże się, że w pierwszym miesiącu po badaniu tak właśnie jest, no i tym się też trochę pocieszam, ze może tak być
Poza tym tempka dziś tylko minimalnie spadła, jestem w szoku, zupełnie inaczej wygląda wykres w tym miesiącu
Kobietki, dajcie znać co na monitoringu, czekam z niecierpliwością nooo chyba, że okaże się, że to już czas to możecie jutro nadrobić, a dziś dogadzajcie Mężom
No tu chyba nadrobiłam zaległości
Ps: Femme, kręgosłup dzisiaj boli wyjątkowo mocniej.. Ale ostatnio ortopeda mnie pocieszył słowami:" No cóż, to już choroba cywilizacyjna", które absolutnie humoru mi nie poprawiły, pomimo świadomości, że nie jestem jedyna..
Ale.. Powiem Wam, że mam w domu lampę na podczerwień, jak się nią tak kilka dni ponagrzewam to przechodzi polecam!
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
michalina92 wrote:Dziewczyny dzieki za gratulacje,wsparcie itp i teraz na reszte kolej bede tzrymac kciuki i dalej Was czytac:)
Miszka super:) tez marze juz tylko o tym bo wtedy uwierze na 100% i moze szok mnie opusci;)
Dziewczyny ale dzis mialam przygode w nocy..corka chciala pic w nocy miala wode ale chciala soczek wiec jej poszlam i przy tej lodowce mi sie zakrecilo w glowie..odsapnelam i mysle ide szybko do ubikacji i do lozka co gdzies nie zostane lezec.i siedze na tej ubikacji,ciezki oddech mialam..i starcilam przytomnosc.obudzilam sie na ziemi,na plytkach z dupa na gorze..guza mam jak niewiem i to chyba przez ta luteine dopochwowa bo czytalam ulotke.a potem o 5 znowu musialam wyjsc to najpierw siadlam na lozku czy napewno ze mna wszystko ok i dopiero potem poszlam..masakraCzarna81
22 cs.