Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Melodia__84 wrote:Pracuja pracuja
Musza bo jak nie to wyslij je do mnie to ich rozruszamMelodia__84, michalina92 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Przyjechałam szybciej, bo miałam być miedzy 16-sta a 17-sta. Czekam, 5kobiet przede mna.Jajnikom po drodze powiedziałam że mają działać bo je wytnę skoro i tak są do niczego Blefowałam, ale cicho sza!
Trzymam kciuki! Pisz co i jak!
Ja na wizytę o 21:30 jeszcze dziś...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 16:38
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Czrna 81 wrote:Przyjechałam szybciej, bo miałam być miedzy 16-sta a 17-sta. Czekam, 5kobiet przede mna.Jajnikom po drodze powiedziałam że mają działać bo je wytnę skoro i tak są do niczego Blefowałam, ale cicho sza!Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Klm, przykro mi, że się nie udało.. ja przed hsg też robiłam test w nadziei, że jednak nie będzie potrzebne.. Ale spokojnie, jeszcze wszystko się może zdarzyć
Czarna, czekam na wieści z niecierpliwością, trzymam kciuki
Inffinity, też daj znać po wizycie
Femme, kręgosłup nadal boli..?
My dziś w końcu mamy rodzinne popołudnie, wszyscy razem w domu będę Was czytać po cichu spokojnego popołudnia!
powiedzcie jeszcze, ta aspiryna to 500mg, taka rozpuszczalna. Nie zaszkodzi, a pomoże..? Tym bardziej, że coś mnie zaczyna brać..KLM89, Femme8286 lubią tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
KLM89 wrote:Hejo
Dziewczyny nie wytrzymałam zrobiłam test , już mnie tak nosiło ,że musiałam i to taki o czułości 10 ml ale niestety biel vizira ale spodziewałam się tego to już podchodzi pod uzależnienie ;/co prawda 10 bądź 11 dzień po potwierdzonej owulacji , mój 25 dc a mam różne od 29 do 32 . Ech ... ale już plecy bolą jak zawsze na @ i rozdrażniona chodzę . Raczej powoli nastawiam się jednak na badanie drożności ....Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Monitoringu nie było
Pani stwierdziła,że przy moich długich cyklach dzisiaj czyli 10 dc za dużo nie bedzie widać, a nie będziemy mogli powtórzyć za parę dni, bo pani dr wyjeżdża na dwutygodniowy urlop...
No ale nie wyszłam bez niczego Zgodnie z umową przepisała mi Clostilbegyt 50mg dwa opakowania. Jak sie nie uda w tym cyklu, to mam brać od 2dc dwa razy dziennie po dwie tabletki. Także wykupiłam tabletki na przyszły cykl, a na ten pobiegłam do Rossmana po testy owulacyjne
Przynajmiej jajnikom się upiekłoCzarna81
22 cs. -
Czarna to obyś nie musiała zacząć cyklu z CLO
Lepiej sie zaopatrz w ciążowe na ten cykl!
Ja jednak na wizyte jadę na 21.. taka jestem senna i zmęczona dzis, ze zadzwoniłam o ktorej moge byc, no i wejdę wczesniej
Przyjadę do domu to do łóżka bo oczy same mi sie zamykają..Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Hej dziewczyny! Miałam mała przerwę. Ciężkie dni nastały u mnie. Chciałabym wam bardzo podziękować za porady. Teraz jeszcze bóle żołądka i nudności. Ale to nie ciąża tylko raczej nerwy albo refluks. Buziaki i jeszcze raz dziękuję.... Czasami się odezwę ale cały czas bacznie obserwuje co u was! Budka
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Elwira
-
Inffinito22 wrote:Czarna to obyś nie musiała zacząć cyklu z CLO
Lepiej sie zaopatrz w ciążowe na ten cykl!
Ja jednak na wizyte jadę na 21.. taka jestem senna i zmęczona dzis, ze zadzwoniłam o ktorej moge byc, no i wejdę wczesniej
Przyjadę do domu to do łóżka bo oczy same mi sie zamykają..Czarna81
22 cs. -
Melodia__84 wrote:Czarna ka trzymam kciuki za Ciebie bys meza wymeczyla w tym cyklu pozadnie, niech chlopina wie co dobre Mam nadzieje, ze to clo wcale Ci nie bedzie potrzebne i nam tu zafasolkujesz w tym pieknym maju
Troche mi M. smęci że na ryby chce jechać w weekend... Mówię mu że to już będą TE dni, a on że mogę sobie do niego przyjechać nad jezioro i się romantycznie bzykniemy pod namiotem No rozwala mnie czasami. Ale jak będzie potrzeba to pójdę na sex-wycieczkęMelodia__84, Miszkaa0301, Ilona04, Elwira.eli, MajciaC, michalina92 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Dziewczyny jak zawsze poprawiacie mi nastrój. Cieszę się, że bije od Was pozytywna energia:)
Obserwuje Was i czytam i zaciskam kciuki:**
Sama każdą wolną chwilę śpię.... wczoraj zasnęłam w opakowaniu o 19 ;O , obudziłam się o 2:30 i zastanawiałam się czy warto się przebierać, uznałam, że tak :)i to uczucie skołowania, nie ogarniam rzeczywistości... czasem odnoszę wrażenie, że moje myśli gdzieś uciekają... łaaaa. Chcę odzyskać mój mózg
Czarna, a taki spontan na łonie natury to tylko doda pikanterii:)
Czrna 81, Elwira.eli lubią tę wiadomość
-
Obraziłam sie na swoją gospodarkę hormonalna.
Okresu brak, bolą mnie plecy i dzis zaczęły bolec mnie sutki
Wszystko sie rozjechało Eh
W ciąży nie jestem bo jak co miesiąc muszę badać hemoglobinę tutaj przynajmniej juz prawie dobijam do granicy 11.3 a przy okazji bo mam zaplanowanie rwanie 8 zrobiłam betę zeby w razie w. Ale coz wynik 2 wiec ciąży brak smutek @ brak jak dopadnę mojego lekarza to go rozniósł