Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona04 wrote:Trzymam za Was kciukasy niech ujawniaja sie fasolki w tym pieknym miesiącu maju ;* zaczelam dzisiaj pic te ziola Sroki, o feee jakie niedobre ale moze chociaz beda skuteczne Dobranoc
Dobrej nocy drogie panie niech Wam sie przyśni coś miłego, na przykład dwie takie grube, tłuste krechy...Czarna81
22 cs. -
hej dziewczynki. ruszam do pracy. nie powiem ze czuję się jakoś super ale zdecydowanie lepiej niż wczoraj. sen jednak regeneruje.:)dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. kochana jesteście :*
Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Czrna 81 wrote:Inffinito oby twoja macica sie faktycznie stała pełna
Ta wrażliwość piersi jest wkurzająca, strasznie tego nie lubię. U mnie jeszcze dobry tydzien do tego etapu. A Ty wypoczywaj, baw sie i czekaj na zagnieżdżenie fasolinki
Chciałabym, bardzo ale zobaczymy jak to bedzie!
Oby ciebie tak nie męczyły te objawy i oby fasolka uwila sobie ładne gniazdko u Ciebie
Mnie dzis obudziły mdłości - standard po owu.
Lecę do pracy. Miłego dnia! U nas dzis brzydka pogoda
Majcia a Ty jak tam kochana?!
A ten spadek wygląda całkiem obiecującoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 08:31
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Lerka, wykuruj sie ile mozesz kochana!
Ja zdecydowanie odczuwać druga fazę cyklu.. macica taka "pełna", sutki i piersi nie daja mi spokoju.. trzeba przeżyć
Dzis spimy u mojej mamy bo na grillu bylismy, brat z żona i roczna córeczka tez zostają - cały dzien z małą przesiedziałam
miłej nocy! Oby dzis jakieś fasolki sie utworzyły
Mam juz podobnie, czuje jak by mnie cos gniotlo w macicy i sutki wrazliwe. Damy rade
-
Melodia__84 wrote:Mam juz podobnie, czuje jak by mnie cos gniotlo w macicy i sutki wrazliwe. Damy rade
A pewnie, że damy radę bo kto jak nie my, KOBIETY
Który masz dc?
Kochane, czy któraś z was testuje w najbliższym czasie?!
Ja 21 maja robię test, po odstawieniu luteiny choć pewnie będzie korciło wcześniej. To już jak nałógWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 08:36
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:A pewnie, że damy radę bo kto jak nie my, KOBIETY
Który masz dc?
Kochane, czy któraś z was testuje w najbliższym czasie?!
Ja 21 maja robię test, po odstawieniu luteiny choć pewnie będzie korciło wcześniej. To już jak nałóg
Mam 18dc ale jakos pozno mialam owulacje obstawiam z wtorku na srode.
Ja chyba nie testuje czekam do terminu @
-
Dzień dobry dziewczęta!
U mnie dzis w końcu piękne słońce, aż chce się żyć
Inffinito, żeby tylko fasolka chciała umościć sobie gniazdko... niczego by jej nie zabrakło
Lerka,cieszy mnie że już z Tobą lepiej Tytanowa Babka bez obucha nie padnie hahaha, wiec będzie dobrze Wierzę że 24-ty odmieni twój los
Majcia jak sie kochana czujesz? Ja bardzo liczę u Ciebie na ten cykl "Rureczki" udrożnione więc musi już być pozytyw!
Melodyjko a u Ciebie licze na to powiedzmy... "pastwienie sie" nad mężem hahaha
Dziewczyny my to w czasie owulacji zmieniamy sie w jakieś domeny Sex na rozkaz, ma być i koniec, bez gadaniaMajciaC lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Hej kochane
Co to za ziółka pijecie ?
Infiniti trzymam kciuki zeby fasolka była a moze nawet dwie ❤
Ja daje bez @ , brzuch juz normalny wczoraj miałam wieczorek miliony bombelkow w podbrzuszu, od dnia kiedy miała przyjść @ zaczelu dopiero bolec mnie sutki cykle mam albo 30 albo 34 dni na przemian dzis 34 dzien i nie zanosi sie na @
Krzyż mnie mniej boli ale daje czuje w każdym razie to tez moze byc wina przez wędrująca nerkę - o tym dowiedziałam sie przez przypadek w lutym na usg ale ponoć czeto u osob po porodzie albo o niskiej wadze
zastanwiam sie kiedy przyjdzie bo chciałam sie do gina umówić
-
Czarna
Teraz jak poszeptałyśmy, że będzie jej dobrze i wygodnie, to pewnie będzie chciała jak najszybciej się tam znaleźć więc kciuki na najwyższym poziomie! &&
Melodia i tak jest najlepiej mi lekarz zlecił test 12dpo, ze względu na bardzo niski progesteron, bo będe musiała luteinę odstawić.
Paula Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Pewnie, że możesz dołączyć
Femme O kurczę, TY to już mnie w ciążę bliźniaczą wpędzasz, hah
no, ale.. wcale bym nie narzekała!
Czy Ty jesteś pewna, że to nie fasol przyprawia Cię o brak @?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 09:13
Czrna 81, Paula95 lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Paula95 wrote:czesc dziewczyny, moge przylaczyc sie? Staralismy sie pare miesiecy i drugiego dzidziusia i niestety wczoraj sie dowiedzialam ze poronilam, i teraz od nowa starania..
kochana pamiętam cię z wątku styczniowe mamusie, ja też straciłam swoje 3 tyg szczęście, trzymaj się :* -
Nie chce ale jeszcze fak nigdy nie miałam jak teraz w tym sensie zeby cycki sie obudziły na dzien małpy
We strofek mam rwanie 8 i to mnie martwi bo małpa w tym czasie nie wskazana
Mi max spóźniał sie o 4 dni ale zawsze wczesniej mam objawy ze idzie.
Teraz chyba sie na mnie obraziła a to mi nie na ręke za bardzo niech juz przyjdzie.