Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona04 wrote:Trzymam za Was kciukasy
niech ujawniaja sie fasolki w tym pieknym miesiącu maju ;* zaczelam dzisiaj pic te ziola Sroki, o feee jakie niedobre ale moze chociaz beda skuteczne
Dobranoc
Zdążyłam jakoś się przyzwyczaić do ich smaku, więc jakoś wchodzą
Gorzej smakują na zimno, trzeba pić póki ciepłe
Dobrej nocy drogie panieniech Wam sie przyśni coś miłego, na przykład dwie takie grube, tłuste krechy...
Czarna81
22 cs. -
hej dziewczynki. ruszam do pracy. nie powiem ze czuję się jakoś super ale zdecydowanie lepiej niż wczoraj. sen jednak regeneruje.:)dziękuję Wam wszystkim za wsparcie. kochana jesteście :*
Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
Czrna 81 wrote:Inffinito oby twoja macica sie faktycznie stała pełna
Ta wrażliwość piersi jest wkurzająca, strasznie tego nie lubię. U mnie jeszcze dobry tydzien do tego etapu. A Ty wypoczywaj, baw sie i czekaj na zagnieżdżenie fasolinki
Chciałabym, bardzoale zobaczymy jak to bedzie!
Oby ciebie tak nie męczyły te objawyi oby fasolka uwila sobie ładne gniazdko u Ciebie
Mnie dzis obudziły mdłości - standard po owu.
Lecę do pracy. Miłego dnia! U nas dzis brzydka pogoda
Majcia a Ty jak tam kochana?!
A ten spadek wygląda całkiem obiecującoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 08:31
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Lerka, wykuruj sie ile mozesz kochana!
Ja zdecydowanie odczuwać druga fazę cyklu.. macica taka "pełna", sutki i piersi nie daja mi spokoju.. trzeba przeżyć
Dzis spimy u mojej mamy bo na grillu bylismy, brat z żona i roczna córeczka tez zostają - cały dzien z małą przesiedziałam
miłej nocy! Oby dzis jakieś fasolki sie utworzyły
Mam juz podobnie, czuje jak by mnie cos gniotlo w macicy i sutki wrazliwe. Damy rade
-
Melodia__84 wrote:Mam juz podobnie, czuje jak by mnie cos gniotlo w macicy i sutki wrazliwe. Damy rade
A pewnie, że damy radębo kto jak nie my, KOBIETY
Który masz dc?
Kochane, czy któraś z was testuje w najbliższym czasie?!
Ja 21 maja robię test, po odstawieniu luteinychoć pewnie będzie korciło wcześniej. To już jak nałóg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 08:36
Czrna 81 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:A pewnie, że damy radę
bo kto jak nie my, KOBIETY
Który masz dc?
Kochane, czy któraś z was testuje w najbliższym czasie?!
Ja 21 maja robię test, po odstawieniu luteinychoć pewnie będzie korciło wcześniej. To już jak nałóg
Mam 18dc ale jakos pozno mialam owulacje obstawiam z wtorku na srode.
Ja chyba nie testuje czekam do terminu @
-
Dzień dobry dziewczęta!
U mnie dzis w końcu piękne słońce, aż chce się żyć
Inffinito, żeby tylko fasolka chciała umościć sobie gniazdko... niczego by jej nie zabrakło
Lerka,cieszy mnie że już z Tobą lepiejTytanowa Babka bez obucha nie padnie hahaha, wiec będzie dobrze
Wierzę że 24-ty odmieni twój los
Majcia jak sie kochana czujesz? Ja bardzo liczę u Ciebie na ten cykl"Rureczki" udrożnione więc musi już być pozytyw!
Melodyjko a u Ciebie licze na to powiedzmy... "pastwienie sie" nad mężem hahaha
Dziewczyny my to w czasie owulacji zmieniamy sie w jakieś domenySex na rozkaz, ma być i koniec, bez gadania
MajciaC lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Hej kochane
Co to za ziółka pijecie ?
Infiniti trzymam kciuki zeby fasolka była a moze nawet dwie ❤
Ja daje bez @ , brzuch juz normalny wczoraj miałam wieczorek miliony bombelkow w podbrzuszu, od dnia kiedy miała przyjść @ zaczelu dopiero bolec mnie sutki cykle mam albo 30 albo 34 dni na przemian dzis 34 dzien i nie zanosi sie na @
Krzyż mnie mniej boli ale daje czuje w każdym razie to tez moze byc wina przez wędrująca nerkę - o tym dowiedziałam sie przez przypadek w lutym na usg ale ponoć czeto u osob po porodzie albo o niskiej wadze
zastanwiam sie kiedy przyjdzie bo chciałam sie do gina umówić
-
Czarna
Teraz jak poszeptałyśmy, że będzie jej dobrze i wygodnie, to pewnie będzie chciała jak najszybciej się tam znaleźćwięc kciuki na najwyższym poziomie! &&
Melodia i tak jest najlepiejmi lekarz zlecił test 12dpo, ze względu na bardzo niski progesteron, bo będe musiała luteinę odstawić.
Paula Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Pewnie, że możesz dołączyć
Femme O kurczę, TY to już mnie w ciążę bliźniaczą wpędzasz, hah
no, ale.. wcale bym nie narzekała!
Czy Ty jesteś pewna, że to nie fasol przyprawia Cię o brak @?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 09:13
Czrna 81, Paula95 lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Paula95 wrote:czesc dziewczyny, moge przylaczyc sie? Staralismy sie pare miesiecy i drugiego dzidziusia i niestety wczoraj sie dowiedzialam ze poronilam, i teraz od nowa starania..
kochana pamiętam cię z wątku styczniowe mamusie, ja też straciłam swoje 3 tyg szczęście, trzymaj się :* -
Nie chce ale jeszcze fak nigdy nie miałam jak teraz w tym sensie zeby cycki sie obudziły na dzien małpy
We strofek mam rwanie 8 i to mnie martwi bo małpa w tym czasie nie wskazana
Mi max spóźniał sie o 4 dni ale zawsze wczesniej mam objawy ze idzie.
Teraz chyba sie na mnie obraziła a to mi nie na ręke za bardzo niech juz przyjdzie.