Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia_pia wrote:kochana pamiętam cię z wątku styczniowe mamusie, ja też straciłam swoje 3 tyg szczęście, trzymaj się :*
dziekuje dziewczyny za takie cieple przywitanie, bylam w 8 tygodniu,
i czrn81 fajnie ze jestescie postrzelone tego mi trzeba fajnie sie was czyta,Czrna 81, Inffinito22 lubią tę wiadomość
-
Paula95 wrote:ja tez pamietam, jak sie czujesz kochana??
i czrn81 fajnie ze jestescie postrzelone tego mi trzeba fajnie sie was czyta,
Trzymam kciuki za nowy cykl!
I jak Czarna pisała, przygotuj się na wieczne świrustwo ( czytając forum, poplułam się już z 3 razy ze śmiechu! )Czrna 81, MajciaC, Paula95 lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Paula95 wrote:ja tez pamietam, jak sie czujesz kochana??
i czrn81 fajnie ze jestescie postrzelone tego mi trzeba fajnie sie was czyta,Paula95 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
u mnie moja teściowa jest neutralna, ale ja się z nią widuje z raz na msc i nie dlatego ze sie nie lubimy czy cos po prostu tak wychodzi:) Moja mama z kolei za moim M jest bardziej niż za mną, a mieszkamy w trójkę Zawsze chciałam mieć teścia, bo mój tata już nie zyje, ale niestety teść też zmarł nim poznałam M Wiem z opowiadań koleżanek, własnie ze tesciowe zazwyczaj problemowe, a teściowe do rany przyłóżAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Czrna 81 wrote:No, skoro tak to sie tu świetnie wpasujesz A powiedz, możecie zacząć sie zaraz starać czy jakaś przerwa ?
A jak już temat teściów poruszamy, to ja ewenement jestem, bo teściową bardzo lubię, a na tescia patrzeć nie mogę!!!Czrna 81 lubi tę wiadomość
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
lerka2016 wrote:Moja siostra jak poroniła(ale samoistnie. nie miała łyżeczkowania) to lekarz mowil, że najlepiej zacząć od razu starania. i tak też zrobili i udało się za pierwszym razem!!! dzis maluszek ma juz 4,5 msc
A jak już temat teściów poruszamy, to ja ewenement jestem, bo teściową bardzo lubię, a na tescia patrzeć nie mogę!!!
Mam podobnie tesciowa ok, a tesc to doprowadza mnie do szalu.
-
No hej Kobiety! Witam po bardzo długiej przerwie czuję się jakbym już wieki tu nie była tyle stron do nadrobienia
No więc tak, wczoraj jak wróciłam z pracy od razu padłam, przed końcem czułam się jak ten króliczek Duracel, który ostatkiem sił dąży ku mecie.. A dziś znowu 4:40 na nogach..
Brzuch boli jakby ciut mniej.. Czytałam, że już niektóre z Was mają objawy przed @, no i u mnie też. Pojawiły się lekkie drgania macicy.. Więc wiem już teraz, że pomimo udrożnionych"rur" nic z tego..
Poza tym mam juz wyniki cukru ale muszę włączyć kompa, no mój Tel nie ogarnia pewnych rzeczy napiszę później jakie.
A tak już poza, poza, to tyle Wam chciałam napisać i z głowy już mi wyleciało u mnie dziś też słonko, Czarna, to samo, które u Ciebie więc w końcu korzystam i piorę, bo przez cały tydzień trochę się zebrało! Ale ja leniwa jestem ostatnio.. O niczym innym nie marzę jak o łóżku, mojej poduszce, ciszy i ŚNIE..
Aaaa, przypomniało mi się! Co do bliźniaków to u mnie jest jakaś szansa, bo u Męża w rodzinie jest kilka par a ja baaardzo bym się cieszyła jakby los nam wynagrodził ten czas oczekiwania podwójnieCzrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
MajciaC wrote:No hej Kobiety! Witam po bardzo długiej przerwie czuję się jakbym już wieki tu nie była tyle stron do nadrobienia
No więc tak, wczoraj jak wróciłam z pracy od razu padłam, przed końcem czułam się jak ten króliczek Duracel, który ostatkiem sił dąży ku mecie.. A dziś znowu 4:40 na nogach..
Brzuch boli jakby ciut mniej.. Czytałam, że już niektóre z Was mają objawy przed @, no i u mnie też. Pojawiły się lekkie drgania macicy.. Więc wiem już teraz, że pomimo udrożnionych"rur" nic z tego..
Poza tym mam juz wyniki cukru ale muszę włączyć kompa, no mój Tel nie ogarnia pewnych rzeczy napiszę później jakie.
A tak już poza, poza, to tyle Wam chciałam napisać i z głowy już mi wyleciało u mnie dziś też słonko, Czarna, to samo, które u Ciebie więc w końcu korzystam i piorę, bo przez cały tydzień trochę się zebrało! Ale ja leniwa jestem ostatnio.. O niczym innym nie marzę jak o łóżku, mojej poduszce, ciszy i ŚNIE..
Aaaa, przypomniało mi się! Co do bliźniaków to u mnie jest jakaś szansa, bo u Męża w rodzinie jest kilka par a ja baaardzo bym się cieszyła jakby los nam wynagrodził ten czas oczekiwania podwójnie
Tak jak napisałam Ci pod wykresem!
Też dzisiejszy spadek.. może to fasola sobie gniazdko uwiła
Ja myślę, że jak najbardziej może tak być!
Napisz jak wyniki, jak już sobie wszystko ogarniesz
p.s u mojego w rodzinie (kuzyn) własnie oczekuje bliźniaków, więc jakaś szansa tam niby jest, ale raczej niewielka14 cykli starań
-
Inffinito22 wrote:Tak jak napisałam Ci pod wykresem!
Też dzisiejszy spadek.. może to fasola sobie gniazdko uwiła
Ja myślę, że jak najbardziej może tak być!
Napisz jak wyniki, jak już sobie wszystko ogarniesz
p.s u mojego w rodzinie (kuzyn) własnie oczekuje bliźniaków, więc jakaś szansa tam niby jest, ale raczej niewielka
Poza tym chyba dostałam wysypki od aspiryny! Chyba nie mogę tego brać.. Ale katar chociaż przeszedł
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Posłuchałam rad cioci Femme, wapno wypiłam trojaczki..? Tu już grubsza sprawa niech chociaż jedno każdej z nas przypadnie
Wyniki:
Na czczo- 89
Po 1h- 100
Po 2h- 88
Chyba nie jest tak źle, coo?
Czrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Inffinito, co my z tymi wysypkami.. :-o
Femme, tego drugiego nie robiłam. Teraz jak pójdę z wynikami to może zleci..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 16:10
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle