Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
lerka2016 wrote:Moja siostra jak poroniła(ale samoistnie. nie miała łyżeczkowania) to lekarz mowil, że najlepiej zacząć od razu starania. i tak też zrobili i udało się za pierwszym razem!!! dzis maluszek ma juz 4,5 msc
A jak już temat teściów poruszamy, to ja ewenement jestem, bo teściową bardzo lubię, a na tescia patrzeć nie mogę!!!
serio? odrazu? mi powiedzieli w szpitalu ze powinnam poczekac okolo 2-6 tygodniu w zaleznosci jak mi sie pierwszy okres pojawi.
a co do tesciow , ja mam tylko tesciowa i jest super babka
a skad jestescie dziewczyny?? ktoras moze mieszka w angli? bo ja z angli
Milego dnia poczytam was wieczorkiem, bo mam duzo pracy
-
Skończyłam prace, wywiozłam męża na ryby, wstąpiłam na solarium... no i w końcu jestem
Ja mam teściową do rany przyłóż, naprawdę fajna kobieta. Teściu był zajebisty -przepraszam za wyrażenie ale taki właśnie był Ale już nie żyje, tak jak i mój ojciec.
Co do bliźniaków to u nas się nigdy nie zdażyły. Ale nie wiem co będzie po clo... Aaa, zapomniałam Wam napisać że ta dawka którą mi pani dr przepisała jest o jedną czwartą większa niż zaleca ulotka. W całym cyklu nie powinno się przekraczać 750mg a ja mam 1000. Dzwoniłam do babki czy się czasem nie pomyliła ale powiedziała: "Kochana Ty masz już 36 lat, tu nie ma na co czekać" Także staruszkom takim jak ja przepisuje się końskie dawki. No i trochę się obawiam co będzie... Bliźniaki jeszcze o.k. ale jakbym miała na porodówce strzelać niczym karabin maszynowy...hahaha No pięcioraczków bym nie ogarnęłaPaula95 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Aaaa, całkiem zapomniałam!
Majcia, zamiast acardu można wcinać surowego ananasa Podobno działanie bardzo zbliżone, też działa na lepsze ukrwienie macicy. Wystarczą jakieś dwa lub trzy plasterki dziennie. Wczoraj sie o tym dowiedziałam i zaraz pomyślałam o Tobie, bo Ty się bałaś acardu. No, to teraz masz smacznie i zdrowoAgusia_pia lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Femme8286 wrote:Czarna a skąd wiesz, dopóki nie spróbujesz to nie będziesz wiedzieć .. patrz koty rodzą po kilka i daja rade a my zobacz sa sztuczne piersi do karmienia tezy zawiesi Twoj mezczyzna i gitara
Żarty żartami ale gdyby urosło wiele pęcherzyków to chyba bym odpuściła staranka w takim cyklu
Ale narazie to sie martwie żeby chociaż jedno, jedyne jajeczko chciało urosnąć... Ach, jedni marzą o willi z basenem a ja o owulacji...Czarna81
22 cs. -
Czarna na pewno bedzie trzymam kciuki
Ja juz chce mieć ta @ i dopaść gina zeby cos w końcu zrobił a nie stwierdził ze wszystko ze mna dobrze i ze jak juz miałam jedno to drugie kwestia czasu tylko ze ja mam inne zdanie od niego ..
On ma takie podejście relax take it easy a ja mam wkurw go to HellCzrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
-
Mojego nie bedzie albo do niedzieli albo do wtorku wiec dobrze bo przynajmniej bede wk sama..
Swoją droga chłopi sa dziwni .. mój sie martwi ze nie pytam sie go o bankiet na który idzie a mnie to mierzi akurat nie pokazałaby po sobie ze jestem zazdrosna -
Femme8286 wrote:Czarna na pewno bedzie trzymam kciuki
Ja juz chce mieć ta @ i dopaść gina zeby cos w końcu zrobił a nie stwierdził ze wszystko ze mna dobrze i ze jak juz miałam jedno to drugie kwestia czasu tylko ze ja mam inne zdanie od niego ..
On ma takie podejście relax take it easy a ja mam wkurw go to Hell
a moze troszke racji ma kochana? moze musisz sie zrelaksowac? postarac sie nie myslec i sie moze wydarzy?
-
Femme8286 wrote:Czarna na pewno bedzie trzymam kciuki
On ma takie podejście relax take it easy a ja mam wkurw go to HellAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
Czrna 81 wrote:Skończyłam prace, wywiozłam męża na ryby, wstąpiłam na solarium... no i w końcu jestem
Ja mam teściową do rany przyłóż, naprawdę fajna kobieta. Teściu był zajebisty -przepraszam za wyrażenie ale taki właśnie był Ale już nie żyje, tak jak i mój ojciec.
Co do bliźniaków to u nas się nigdy nie zdażyły. Ale nie wiem co będzie po clo... Aaa, zapomniałam Wam napisać że ta dawka którą mi pani dr przepisała jest o jedną czwartą większa niż zaleca ulotka. W całym cyklu nie powinno się przekraczać 750mg a ja mam 1000. Dzwoniłam do babki czy się czasem nie pomyliła ale powiedziała: "Kochana Ty masz już 36 lat, tu nie ma na co czekać" Także staruszkom takim jak ja przepisuje się końskie dawki. No i trochę się obawiam co będzie... Bliźniaki jeszcze o.k. ale jakbym miała na porodówce strzelać niczym karabin maszynowy...hahaha No pięcioraczków bym nie ogarnęła
To masz jak u nas.. my tez mamy wzajemnie tylko "przyszłe teściowe"
tyle ze my bardzo często sie spotykamy, cała "najbliższa rodzina - mamy, bracia,siostry i ich dzieci" . Uwielbiamy sie dosłownie, także szczęście nieziemskie. Moj dzwoni czasem do mojej mamy, ja do jego zeby pogadać, No rodzinka idealna
Także, nie mam na co narzekać - ale u nas tak zawsze byłoCzrna 81, Paula95 lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
MajciaC wrote:No hej Kobiety! Witam po bardzo długiej przerwie czuję się jakbym już wieki tu nie była tyle stron do nadrobienia
No więc tak, wczoraj jak wróciłam z pracy od razu padłam, przed końcem czułam się jak ten króliczek Duracel, który ostatkiem sił dąży ku mecie.. A dziś znowu 4:40 na nogach..
Brzuch boli jakby ciut mniej.. Czytałam, że już niektóre z Was mają objawy przed @, no i u mnie też. Pojawiły się lekkie drgania macicy.. Więc wiem już teraz, że pomimo udrożnionych"rur" nic z tego..
Poza tym mam juz wyniki cukru ale muszę włączyć kompa, no mój Tel nie ogarnia pewnych rzeczy napiszę później jakie.
A tak już poza, poza, to tyle Wam chciałam napisać i z głowy już mi wyleciało u mnie dziś też słonko, Czarna, to samo, które u Ciebie więc w końcu korzystam i piorę, bo przez cały tydzień trochę się zebrało! Ale ja leniwa jestem ostatnio.. O niczym innym nie marzę jak o łóżku, mojej poduszce, ciszy i ŚNIE..
Aaaa, przypomniało mi się! Co do bliźniaków to u mnie jest jakaś szansa, bo u Męża w rodzinie jest kilka par a ja baaardzo bym się cieszyła jakby los nam wynagrodził ten czas oczekiwania podwójnie
A po wczorajszym rota wirusie ani śladu :)co prawda jeszcze boję się normalnie jeść ale to wyjdzie mi na dobre :)jakiś mały kologramek chętnie bym zgubiła przed większym przyrostem wagi
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko.
Tylko załóż wygodne buty,
bo masz do przejścia całe życie...
Jan Paweł II
07.12.2017 r.pierwsze spotkanie w OA
27.12.2017 r. złożenie dokumentów
26.03.2018 r. wywiad Pań z OA w domu
07.05.2018 r. badanie psychologiczne w OA
09.05.2018 r. badanie pedagogiczne w
07 - 09.06.2018 r. kolejne badania psych i ped.
08.2018 r. kwalifikacja I stopnia. do warsztatów szkoleniowych.
czekamy na termin szkoleń.....
11 - 12.2018 szkolenia przygotowujące do przysposobienia.
11.01.2019 r. mamy kwalifikacje!!!
......czekamy na TEN telefon......
6.02.2020 zadzwonili😍😍😍😍
11.02.2020 rozmowa w ośrodku-przedstawienie propozycji
21.05.2020 na zawsze razem......
28.09.2020 sprawa o przysposobienie
02.2022 r. [*] aniołek 7 tc. (ciąża naturalna)
09.2022 r. [*] aniołek 7 t. c. (ciąża naturalna) -
A ja siedzę na pogotowiu ze szwagierką, bo bidulka mały wypadek samochodowy miała.. Nie wiadomo czy jeszcze do szpitala nie trzeba jechać.. No i jest mi niedobrze, pewnie z nerwów, bo jeszcze tam mnie autem nie wywiało..
Lerka, nie wiem, póki co staram się nie zwariować, żeby znowu się nie zawieść.. Ale to nie zmienia faktu, że ciągle o tym myślę.. Funkcjonuję tak jakbym była w ciąży, tzn uważam na siebie, na to co jem, ile jem, nie dźwigam. Dzięki badaniu mam trochę w pracy fory, bo one do końca nie wiedzą co miałam robione i wolą, żebym nie dźwigała
Poza tym jedyne czego nadal pragnę to SEN.. Jutro się odezwę, pada mi Tel.
Kochane, spokojnej nocy
Femme, trzymam mocno kciuki za Ciebie, oby okazało się, że powód braku Twojej @ jest bardzo logicznie uzasadniony, żeby to nie było nic innego jak Fasolinda. Buźka !
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
MajciaC wrote:A ja siedzę na pogotowiu ze szwagierką, bo bidulka mały wypadek samochodowy miała.. Nie wiadomo czy jeszcze do szpitala nie trzeba jechać.. No i jest mi niedobrze, pewnie z nerwów, bo jeszcze tam mnie autem nie wywiało..
Lerka, nie wiem, póki co staram się nie zwariować, żeby znowu się nie zawieść.. Ale to nie zmienia faktu, że ciągle o tym myślę.. Funkcjonuję tak jakbym była w ciąży, tzn uważam na siebie, na to co jem, ile jem, nie dźwigam. Dzięki badaniu mam trochę w pracy fory, bo one do końca nie wiedzą co miałam robione i wolą, żebym nie dźwigała
Poza tym jedyne czego nadal pragnę to SEN.. Jutro się odezwę, pada mi Tel.
Kochane, spokojnej nocy
Femme, trzymam mocno kciuki za Ciebie, oby okazało się, że powód braku Twojej @ jest bardzo logicznie uzasadniony, żeby to nie było nic innego jak Fasolinda. Buźka !
Spokojnej nocy tez zycze wam wszystkim, ale fajnie tu wejac i zobaczyc co u was sie dziejeCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
DZIEŃ DOBRY
Jak na wolną sobotę przystało, kawka, śniadanko i sprzątanie
Dziewczyny.. ja to myślę, że te wasze senności, mdłości i inne to sprawa takiego malusiego groszka
Obyście mogły się pochwalić pozytywami niedługo
&&&&
U mnie samopoczucie, jak na razie bez zmian14 cykli starań