Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Inffinito, no nie mogę zobaczyć na Tel ale dla pewności powtórz lub idź na BETĘ
Czarna, no to już przynajmniej coś wiemy nawet to, że lubisz solarium ja też lubię, ale.. W tym miesiącu już nie poszłam, przez krótki cykl typ mam niewiele czasu na takie szaleństwa.. Nawy zrezygnowałam z ćwiczeń na trampolinie, bo jednak tam się ciągle intensywnie podskakuje. Ale jeśli jednak przyjdzie do mnie ta @ to postanowiłam wrócić do ćwiczeń..
Melodyjko!! Jesteś!! jak u Ciebie??
A ja właśnie piję kawę i zażeram się słomką ptysiową a niech w boczki idzie!
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Inffinito ja nie widze bo na tel jestem, ale mam nadzieje ze cos tam juz sie robi w brzuszku, powtorz test za pare dni, ale trzymam kciuki za ciebie
Jak czesto chodzicie na saloraium dziewczynki? ja chyba zaczne mialam zaczac miesiac temu no ale okazalo sie ze w ciazy jestes, ale teraz juz chyba pojde przez katem zeby nie byc taka blada.
uuu Majcia a co cwiczysz? z chodakowska? )
U mnie juz chyba sie wszystko oczyscilo, czekam na okres i wtedy juz zaczynamy sie mocno starac:D mam nadzieje ze bede miala owulacje na poczatku czerwca to moze do konca czerwca jakas fasolka sie zagniezdzi w moim brzuszku
Milego dnia dziewczynki, super ze macie ladna pogode, u nas sloneczko ale tylko 11 stopni tak juz bymchciala lato
-
Femme8286 wrote:Majcia trzymam kciuki za fasolinde
U mnie dalej brak @ wczoraj wieczorem czułam podbrzusze ale dzis juz ok tylko cholera mam tak mokro ze cały czas mysle czy sie nie zsikalam
Czarna właśnie Ty sie o mas martwisz a co u Ciebie ?
Piękny dzien idealny na to zeby go spędzić na dworzeCzarna81
22 cs. -
Nie ćwiczę z Chodakowską do tej pory ćwiczyłam fitway, czyli ba trampolince z batutą polecam, to bardziej ćwiczenia na brzuch i pośladki ale jak zaczęłam okazało się, że nie mam w ogóle kondycji, zajęło mi trochę czasu kiedy jej nabrałam, ale później już nie męczyłam się wchodząc na 4 piętro
Rozmawiałam z trenerką czy mogę ćwiczyć starając się o ciążę, powiedziała, że nigdy nie spotkała się z taką sytuacją i wspólnie stwierdziłyśmy, że lepiej na razie zrezygnować..
Poza tym nadal działam z meblami.. Mąż śpi, może lepiej, więcej sama zrobię zanim wyjdę do pracy..
Czarna, dni płodne w dniach kiedy już dawno powinna dostać @?? No co Ty, chyba nie..?
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
MajciaC wrote:Inffinito, no nie mogę zobaczyć na Tel ale dla pewności powtórz lub idź na BETĘ
Czarna, no to już przynajmniej coś wiemy nawet to, że lubisz solarium ja też lubię, ale.. W tym miesiącu już nie poszłam, przez krótki cykl typ mam niewiele czasu na takie szaleństwa.. Nawy zrezygnowałam z ćwiczeń na trampolinie, bo jednak tam się ciągle intensywnie podskakuje. Ale jeśli jednak przyjdzie do mnie ta @ to postanowiłam wrócić do ćwiczeń..
Melodyjko!! Jesteś!! jak u Ciebie??
A ja właśnie piję kawę i zażeram się słomką ptysiową a niech w boczki idzie!Czarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Ilona a jak Ty długo pijesz ziółka i od jakiego czasu boli Cie głowa? Kurde aż dziwne że to po tym... Niby to tylko zioła.
Ziola pilam tydzień, poki co odstawilam zeby zobaczyc czy to przez to bo moze jeszcze to wina plecow.. ale juz mam dość tego bolu..niby w tych ziolach ktores.moze podnosic cisnienie..Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :* -
Czrna 81 wrote:Femme kochana u Ciebie dni płodne Skoro tak mokro to mam nadzieję że popłyniesz i zafasolkujesz
Tylko dzis jest 40 dzien w życiu nigdy tak nie miałam
Po za tym mój bedzie albo a piątek albo dopiero w sobotę
Dziwacznie mi jakos z z tym
Ja niestety mieszkań w bloku buuuu i nie mam trampoliny ;( -
Jestem jestem
U mnie jakos spokojnie, piersi tylko troche dokuczaja.
Ja niestety tez w bloku mieszkam,ale za to mam dzialeczke i tam uprawiam warzywka, mam tez truskawki, maliny
Ja lubie ruch, duzo ruch moze nie jakos spevjalnie z tego wzgledu wygladam ale jezdze na rowerze, chodze na zumbe, kiedys biegalam ale zbyt obciazalo mi to stawy ale czasem do sklepu pobiegne
Jakos leci.... -
Gdzieś jest wątek o bardzo późnej owulacji. Wierzcie ze różne cuda sie zdarzają I owulacje po 40 dniu, i podwójne owulacje w jednym cyklu... Z resztą lekarz sam sie uśmiechnął o ile dobrze pamiętam, prawda Femme? Szkoda że monitoringu nie zrobił...Czarna81
22 cs. -
Ilona04 wrote:Wiesz co boli mnie od 2 tygodni ale ostatnio jakos intensywniej.
Ziola pilam tydzień, poki co odstawilam zeby zobaczyc czy to przez to bo moze jeszcze to wina plecow.. ale juz mam dość tego bolu..niby w tych ziolach ktores.moze podnosic cisnienie..Czarna81
22 cs. -
No tak to było najpierw Zbadała mowi szyjka piekana, i przeszedł do usg najpierw macice tutaj tylko spytał sie znowu kiedy był okres nic nie powiedział sprawdził jajnik i powiedział ze jak na mój wiek sa w porządku. Ubrałam sie sie wypisał receptę tylko na dwa opakowania anty zeby miesiączka co 28 dni i pytam sie go to jak bedzie z moim okresem czy juz na dniach dostanę a on sie popatrzył uśmiechnął i nie skomentował i sie pytam czy mam przyjść po tych jak hormony sie skończą a on patrzy sie i zmienił temat na to ze z mojej strony problemu w zajście czas nie bedzie i ze tam to teraz jest wina rożnie w 1/3 kobiet 1/3 mezczyzna a pozostałe ze i kobiety i mężczyzny. Wiecie to ordynator w szpitalu gin jeden z lepszych ale wkurwil mnie ze nie przepisał luteinu na wywołanie
Czarna masz racje wszystko możliwe -
17- hydroksyprogesteron - 3,28 w 20dc. Co Wy na to??
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Tak chyba było 4,5.
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
P.S nie dziwię się, że nie widziałyście mojego "bladziocha"
Teraz sprawdziłam i wstawiłam zdjęcie nie tego testu...
Genialna ja Ale to nic, jak jutro coś będzie to wam na pewno pokażę!
Ja od siebie i od was odpędzam @ na baaardzo długi czas!
Każdej po kolei Jak maj, to ma pylić
Femme tajemniczy ten Twój lekarz
No co tu dużo mówić, jak on jest pewien że fasolka będzie, to Ty tym bardziej powinnaś w to wierzyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 17:04
14 cykli starań
-
Cześć dziewczyny!
Jestem tu nowa, postanowiłam do Was napisać. Czytałam forum już od dawna, jak jeszcze poprzednie dziewczyny pisały, a potem się przeniosły na inne forum. Wiem, że wiele z was ma problemy z zajściem w ciążę, też myślałam, że będę mieć ten problemy, ale udało się już w drugim cyklu. Dlatego mam do sprzedania zestaw leków (wspomagaczy), które brałam, a wierzę, że mi pomogły, bo miałam wcześniej nieregularne cykle. Zakupiłam sobie zapas przez neta, bo nie przypuszczałam, że tak szybko mi się uda zajść w ciąże, są to m.in. inofem, ovarin, olej z wiesiołka, cynk. Jeśli jest ktoś zainteresowany chętnie sprzedam to co mi zostało w atrakcyjnej cenie! Życzę Wam powodzenia!! -
Paula95 wrote:Inffinito ja nie widze bo na tel jestem, ale mam nadzieje ze cos tam juz sie robi w brzuszku, powtorz test za pare dni, ale trzymam kciuki za ciebie
Jak czesto chodzicie na saloraium dziewczynki? ja chyba zaczne mialam zaczac miesiac temu no ale okazalo sie ze w ciazy jestes, ale teraz juz chyba pojde przez katem zeby nie byc taka blada.
uuu Majcia a co cwiczysz? z chodakowska? )
U mnie juz chyba sie wszystko oczyscilo, czekam na okres i wtedy juz zaczynamy sie mocno starac:D mam nadzieje ze bede miala owulacje na poczatku czerwca to moze do konca czerwca jakas fasolka sie zagniezdzi w moim brzuszku
Milego dnia dziewczynki, super ze macie ladna pogode, u nas saloneczko ale tylko 11 stopni tak juz bymchciala latoPaula95 lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs.