Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Melodia__84 wrote:Jestem jestem
U mnie jakos spokojnie, piersi tylko troche dokuczaja.
Ja niestety tez w bloku mieszkam,ale za to mam dzialeczke i tam uprawiam warzywka, mam tez truskawki, maliny
Ja lubie ruch, duzo ruch moze nie jakos spevjalnie z tego wzgledu wygladam ale jezdze na rowerze, chodze na zumbe, kiedys biegalam ale zbyt obciazalo mi to stawy ale czasem do sklepu pobiegne
Jakos leci....
Mi też nieco piersi dokuczają a właściwie to same sutki. Cholernie wrażliwe sie zrobiły. Test owulacyjny cały czas pozytywny... Także starań narazie nie odpuszczam Mąż chodzi jak w szwajcarskim zegarku. Sam mnie na górę do sypialni zaciągnął bo musiał jeszcze gdzieś wyjść i mu sie spieszyło, ale najpierw "obowiązki"Czarna81
22 cs. -
Lussi ja dziekuje bardzo
Od przyszłego cyklu przechodzę na clo, więc nic innego nie będę brać. Oczywiscie wiesiolka, ale to mam całe jeszcze nie otwarte dwa opakowania oeparolu. Pozdrawiam i bardzo gratuluję fasolki Fajnie że tak szybciutko Ci się udało Powodzenia!Czarna81
22 cs. -
Możliwości mam ale chyba nie u tego gina bo nic o tym mie wspomniał jeszcze tak dziwnej i głupiej wizyty nie miałam zobaczę jak nie przyjdzie do poniedziałku to zadzwonię do drugiego kiedy sa terminy
Plecy bolą jak bolały
No właśnie Myslam ze teraz dostanę od niego luteinę -
Czrna 81 wrote:Ja po leżę sobie z nogami opartymi o ścianę haha, i piszę do Was
I bardzo dobrze!
Niech sie dzieje najlepsze! &&&&
Ja leżę odkąd przyszłam z pracy, ból jajników i całego podbrzusza nie do zniesienia, okropne ciągniecie w dół, pomieszane z preszywabiem i kłuciem. Aż płakać sie chce.. nie wiem jak ja przetrwam noc, myślicie ze moge cos wziąć na to? Tak jakby,jakby...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 20:49
14 cykli starań
-
Czarna jak tam wylezalas sie?
Co do clo to ja mam brac 1x1 tak jak bralam, wtedy sa okolo 2 pecherzyki, to mi wystarczy. Jak jeden sie zaplodni to na kolanach bede chodzic
Ale ze mnie jakis feler jest bo owulacja jest a nic sie nie zapladniam... ech
Musze chyba cos wypic bo jakis dolek mi sie kopie -
Inffinito22 wrote:I bardzo dobrze!
Niech sie dzieje najlepsze! &&&&
Ja leżę odkąd przyszłam z pracy, ból jajników i całego podbrzusza nie do zniesienia, okropne ciągniecie w dół, pomieszane z preszywabiem i kłuciem. Takie "skurcze" jakby cos miało mi dosłownie zaraz wyjsć dolem. Aż płakać sie chce.. nie wiem jak ja przetrwam noc, myślicie ze moge cos wziąć na to? Tak jakby,jakby...?14 cykli starań
-
Przepraszam, że tak się wtrącę, nie będąc na waszym wątku (też jestem majówką ale z "starając się - ogólnie")
Czrna 81 po serduszkach polecam poleżeć na brzuszku :)leżenie z nogami do góry ma sens przy tyłozgięciu macicy
Inffinito - możesz wziąć nospę, ale myślę że te bóle i ciągnięcia to z powodu zagnieżdżenia się fasoli, twój wykres wygląda naprawdę obiecująco :0Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Melodia__84 wrote:Czarna jak tam wylezalas sie?
Co do clo to ja mam brac 1x1 tak jak bralam, wtedy sa okolo 2 pecherzyki, to mi wystarczy. Jak jeden sie zaplodni to na kolanach bede chodzic
Musze chyba cos wypic bo jakis dolek mi sie kopie
Kochana nie mow tak ! Wszystko z Toba w porządku -
Melodia__84 wrote:Czarna jak tam wylezalas sie?
Musze chyba cos wypic bo jakis dolek mi sie kopie
Pisałaś że masz na działce warzywka. Pomyśl o tym jak o ziarenkach do siewu - nasze fasolki są odmiany długo wschodzącej Ale zobaczysz jak pięknie zakiełkująCzarna81
22 cs. -
ŚwinkaMinka wrote:Przepraszam, że tak się wtrącę, nie będąc na waszym wątku (też jestem majówką ale z "starając się - ogólnie")
Czrna 81 po serduszkach polecam poleżeć na brzuszku :)leżenie z nogami do góry ma sens przy tyłozgięciu macicy
Inffinito - możesz wziąć nospę, ale myślę że te bóle i ciągnięcia to z powodu zagnieżdżenia się fasoli, twój wykres wygląda naprawdę obiecująco :0Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 22:08
Czarna81
22 cs. -
ŚwinkaMinka wrote:Przepraszam, że tak się wtrącę, nie będąc na waszym wątku (też jestem majówką ale z "starając się - ogólnie")
Inffinito - możesz wziąć nospę, ale myślę że te bóle i ciągnięcia to z powodu zagnieżdżenia się fasoli, twój wykres wygląda naprawdę obiecująco :0
Na brzuchu?