Starania o Dziecko 2017/2018 cd kafe..
-
WIADOMOŚĆ
-
Czrna 81 wrote:Hallo, dziewczęta gdzie was wcięło?!
Czarna, spokojnie, musimy być wszystkie cierpliwe i Ty też
Mąż mówi, żebym jutro znowu testowała, przynajmniej jeszcze zdążyłabym do lekarza po pracy. Zobaczymy
A jak u Was? Klm?
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
06.2014- początek starań;
28.04.2017r- HSG-ok
29.06.2017r- 1-sza wizyta w poradni lecz.niepł.
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Koniec starań w 2020r. Cieszymy się tym co mamy.
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle -
Czarna, przez przypadek trafiłam na program o Borach Tucholskich nic tylko popatrzę jak Ci się tam żyje
Czrna 81 lubi tę wiadomość
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Czrna 81 wrote:Noooo, w którą stronę byś z mojej miejscowości nie wyjechała, to wszędzie las Ale też łąki, jeziora, rzeki. Mamy tu pięknie
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Zapraszamy, zapraszamy
Powiedz, powtarzasz rano test? Mam nadzieję że wkleisz nam tu zdjęcie dwóch kreseczek!
A teraz wam powiem jak ja się wczoraj naśmiałam z mojego męża Zebrało mu się wieczorem na amory i zaczyna się do mnie kleić, a ja się go pytam "A jak zapylimy 5 naraz?" Huhahaha! Odskoczył jakby go prąd kopnął! Zaraz mu ochota przeszła i poszedł spać.
Ja do tego poniedziałku to chyba z ciekawości uschnę, co tam się w moich jajnikach dzieje...Czarna81
22 cs. -
Czarna, a zrobię, skoro nawet Mąż mówi żeby sprawdzić to sprawdzę dam znać na pewno, ale temp chyba zaczyna spadać powoli..
Wcale się nie dziwię, że Twój mąż odskoczył chyba miał bardzo szybką wizję dzieci myślę, że póki co może to na niego działać lepiej niż niejeden środek antykoncepcyjnyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 15:30
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
Nasz okruszek ma 0,5 cm, widzieliśmy serduszko! - najpiękniejszy widok na świecie!
6 tydzien i 3 dzien, termin na 4 lutego
A tu zdjęcie fasolki
https://zapodaj.net/35e7f9ae83655.jpg.html
Nasze pierwsze maleństwo
JUTRO WAS NADROBIĘ, BO DZIS PADAMKLM89 lubi tę wiadomość
14 cykli starań
-
Nasz okruszek ma 0,5 cm, widzieliśmy serduszko! - najpiękniejszy widok na świecie!
A tu zdjęcie fasolki
Nasze pierwsze maleństwo
JUTRO WAS NADROBIĘ, BO DZIS PADAMWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 19:11
Czrna 81, MajciaC lubią tę wiadomość
14 cykli starań
-
Melodia__84 wrote:WSZYSTKO JEST DOBRZE !!!!! Nie wolno Ci myslec inaczej!!!!!! Kiedy masz monitoring? Ty masz pozno owulke to i jajniki pozniej zaczna pracowac. Ja zaczelam ich czuc 4 dni przed owulacja!!!!!!!!!!!!Czarna81
22 cs. -
Witam! Jestem tu nowa ,dołączam do was . Staram się już 3 lata i niestety nic. W tym miesiącu zaczęłam prowadzić wykres miejmy nadzieję że wkoncu się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 19:18
Czrna 81, KLM89, MajciaC lubią tę wiadomość
-
Inffinito22 wrote:Nasz okruszek ma 0,5 cm, widzieliśmy serduszko! - najpiękniejszy widok na świecie!
A tu zdjęcie fasolki
Nasze pierwsze maleństwo
JUTRO WAS NADROBIĘ, BO DZIS PADAM
Pierwsze zdjęcie fasolki Łezka się pewnie w oku zakręciła... Dzisiaj damy Ci już spokój, odpoczywaj.Ale jutro prosze zdać relacje!Czarna81
22 cs. -
Aniolek27 wrote:Witam! Jestem tu nowa ,dołączam do was . Staram się już 3 lata i niestety nic. W tym miesiącu zaczęłam prowadzić wykres miejmy nadzieję że wkoncu się udaCzarna81
22 cs. -
Czrna 81 wrote:Witamy Opowiedz coś o sobie. Ile cykli się starasz? Po nicku domyślam się że masz 27 lat?
Staram się 37 cykli tak mam 27 lat...mam niestety endometrioze,po drodze trzy laparoskopię,wycięta przegrodę macicy i zdiagnozowana macicę dwórozna ... Ciężko jest ,cały czas czekamy na nasz cud.
Jestem pod stałą kontrolą lekarza i w USG wszystko jest w porządku więc kazał prowadzić mi wykres temperatur. Mam nadzieję że wkoncu to pomoże. -
Aniołku bardzo mi przykro ♥ Masz już przejścia w swojej staraczkowej drodze. Ale my tutaj się nie poddajemy! To nasze motto. Także głowa do góry, cyc do przodu i walczyc! Napewno Ci sie uda A nasze zaciśnięte kciuki w tym pomogą!Tu na ov możesz sobie założyć wykres temperatur. Ja też sobie założyłam od tego cyklu
KLM89, MajciaC lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Kurdę , jak tak Was czytam to się zastanawiam czy ze mną aby na pewno wszystko ok Praktycznie każdą z Was bolą jajniki na owulację , a mnie nigdy ani przed ani w trakcie ani po ,a wiem ,że owulki są bo monitorujemy cykle i pęcherzyki pękają , więc zaczynam znowu wymyślać sobie ,że coś nadal u mnie nie halo Muszę uspokoić tyłek bo było mi już tak lekko "aaa mmmmm" ( medytuję )
Swoją drogą jak u Was z poziomem TSH, ft3 i ft4 ? bo większość widzę jest na clo ,bądź sprawdza drożność , endometrioza itd. ,a z hormonami tarczycy u Was oki ?
MajciaC , nie testuję chociaż dzisiaj kusiło mnie żeby kupić test ale przy cyklach 31 dniowych jednak za wcześnie , może w poniedziałekMajciaC, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Aniołku bardzo mi przykro ♥ Masz już przejścia w swojej staraczkowej drodze. Ale my tutaj się nie poddajemy! To nasze motto. Także głowa do góry, cyc do przodu i walczyc! Napewno Ci sie uda A nasze zaciśnięte kciuki w tym pomogą!Tu na ov możesz sobie założyć wykres temperatur. Ja też sobie założyłam od tego cyklu
Niewiem czemu ale jak odpisuję to tylko część wiadomości widać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2017, 21:32
-
Aniolek27 wrote:Hehe no niech będzie że doedytowalam. To idziemy razem , też od tego cyklu zaczęłam mierzyć temperaturę ,więc może razem nam się uda . Napewno będzie raźniej:)
Niewiem czemu ale jak odpisuję to tylko część wiadomości widać...
Mi ucina kiedy wstawiam gotowe emotikonki z telefonu, także trzaskam ze znaków interp. Ale np Melodia wstawia ładne buźki i jej nie ucina... Zapomniałam, Melodia to czarownica, ona zna różne sztuczkiCzarna81
22 cs. -
Znowu tylko na chwilę, nie testuję. Temp spada..
Miłego dnia
[38cs]- w sumie 40cykli
10.01.2006r- córka( 1cs)
28.04.2017r- HSG-ok
2cykle z dupkiem
7 cykli monitorowanych
11.2022- diagnoza endometrioza aktywna- endovelle