Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Ja dzisiaj z mierzeniem tempki jestem do tyłu, dopiero o 7 z łaski swej sięgnełam po termometrWczoraj po 23 mnie moja chłopina serduszkowaniem wykończyła to i organizm regeneracji się domagał
KlaudyŚ - nogi w górę byłyKasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Dzień dobry
Ja dzisiaj z mierzeniem tempki jestem do tyłu, dopiero o 7 z łaski swej sięgnełam po termometrWczoraj po 23 mnie moja chłopina serduszkowaniem wykończyła to i organizm regeneracji się domagał
KlaudyŚ - nogi w górę były
Byly w górze az moj sie ze mnie smial:) ale nie upuscilan chodzby na sekunde w ciagu godz -
nick nieaktualnyWitam wszystkie kobietki w pierwszy dzień kwietnia czyli jak sama nazwa wskazuje kwitniemy kochane kwitniemy
U mnie dziś tempka w górę, poza tym znowu te mdłości mam ale to przed chwilą przyszły byłam taka głodna jak wilk teraz zjadłam kawałek ciasta i już bleee... nie mogę
-
Hej kochane
Ja nadal nie osiągnęłam swojej temperatury podstawowej... Wysoko u mnie a to już 8dc, czegoś takiego nie miałam. Trochę się martwię, że nie rozpoznam owulki jak będzie, bo teraz mam takie tempki jak w owulacje... Do tego zaczęłam brać niepokalanka, więc nie wiem czy mi to owulacji nie przyspieszy....Ech rozkmina...
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny