Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam moje panie.. Moja temp poszybowała wyżej i to ile.. Wow.. Nawet owulacje mi w końcu wyznaczyło.. Tylko co w tego jak nie to co trzeba.. Ale nic to..
Laski.. Ja Was wkręcać nie będę bo i po co..Karolina2787 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Witam moje panie.. Moja temp poszybowała wyżej i to ile.. Wow.. Nawet owulacje mi w końcu wyznaczyło.. Tylko co w tego jak nie to co trzeba.. Ale nic to..
Laski.. Ja Was wkręcać nie będę bo i po co..FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Witam moje panie.. Moja temp poszybowała wyżej i to ile.. Wow.. Nawet owulacje mi w końcu wyznaczyło.. Tylko co w tego jak nie to co trzeba.. Ale nic to..
Laski.. Ja Was wkręcać nie będę bo i po co..
Ładnie poszło w górę oby tak dalej3 mam kciuki Waldi
Ja tam też nie bd dokuczać i wkrętów nie robięWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:a na kiedy wg Ciebie owu wypadała?
Według monitoringu w Wielki piątek.. W czwartek były jajca a w sobotę już płyn i kolejne jajco.. We wtorek już bida.. Po ptokach31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:mnie dziś czeka dzień roboczy... tort i ciacho i sprzątanie... na razie jakoś brak entuzjazmu hahaha
Ja już miesiąc temu powiedziałam że pierdzielę.. W tym roku z racji tego że to 5 latek tort wypasiony zamawiam u koleżanki która robi cuda na torcie.. A co..Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Według monitoringu w Wielki piątek.. W czwartek były jajca a w sobotę już płyn i kolejne jajco.. We wtorek już bida.. Po ptokach
więc co? temp też do bani? skoki, wzrosty itp?
kurcze teraz się zawiodłam.. bo patrze na Twój wykres i w dniach o których mówisz nie było skoku, wzrostu... nic nadzwyczajnego..FabianCyprian
Tymuś
-
Waldi tempka jak się patrzy
Ja też mam taką wysoką, ale nie w ten czas co trzeba buhahaha:P
Postanowiłam, że z powodu anomalii tempkowych będę od dziś dziennie testa owu robiła... bo się mega martwię, że przegapię
Zamowiłam dziś pakę 50 testów z allegro (bo moich mi ino 5 zostało..)
Macie lepsze pomysły na mój wykres?
W ogole skąd takie coś, że mi po małpie temp nie spadła? Ktoś ma jakieś pomysły?
Boże, żeby to jajeczkom nie zaszkodziło i żeby jakieś było(((
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
WaldhauzerM wrote:Ja już miesiąc temu powiedziałam że pierdzielę.. W tym roku z racji tego że to 5 latek tort wypasiony zamawiam u koleżanki która robi cuda na torcie.. A co..
na razie robię sama bo w Irl torty są zajebiście drogie... liczą sobie po 50e za tort... sama zrobię za 20Kasia1987, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś