Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Ja też już krew upuściłam i o dziwo nawet mi się słabo nie zrobiło
Więc jestem zadowolona
A tak z gorszych wiadomości to tempka mi spadła
w niektórych przypadkach spada na zagnieżdżenie
Margaretka89, Nats lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Margaretka89 wrote:A pytałaś się o te wyniki online? Bo moje też byłyby dopiero na wtorek ale online są jeszcze dziś.
Pewnie zjadają jeszcze dzisiaj, ale ze to labo w przychodni to w weekend wszystko pozamykane.
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:ten spadek wygląda dobrze...
w niektórych przypadkach spada na zagnieżdżenie
Kochana jesteśWy to zawsze potraficie człowieka na duchu podnieść
Ale to nie za duży ten spadek? Bo widziała że niektórym dziewczyną spada, ale tylko trochę a u mnie poszło o 0,35 w dół -
Dziołszki, wkurzyłam się...
Cała jestem zesrana z powodu tych dziwnie wysokich temp u mnie, więc poszłam sobie testa owu strzelić do kibelka w razie w- żeby dziennie to monitorować.
No i test felerny, bo nawet krechy testowej nie ma... GRRRR
Mam raptem 5 testów, a ocztwiście ten musiał być felerny. No jak tak można.
28 lat, 4 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Nats wrote:Pytałam, pytalam Ale baby powidziaky, ze za wyniki w ten sam dzień jest dopłata 50%, a że za wyniki zapłaciłam 80 zl ponad to dałam sobie spokój.
Pewnie zjadają jeszcze dzisiaj, ale ze to labo w przychodni to w weekend wszystko pozamykane.
To jakieś dziwne te babyA nie masz jakiegoś innego labo w okolicy? Może tam byłyby normalniejsze baby
Ja 58 zapłaciłam za estradiol, prolaktynę i progesteron (w prywatnym labo), a Ty co robiłaś? -
Margaretka89 wrote:Kochana jesteś
Wy to zawsze potraficie człowieka na duchu podnieść
Ale to nie za duży ten spadek? Bo widziała że niektórym dziewczyną spada, ale tylko trochę a u mnie poszło o 0,35 w dół
może fasolka zagnieżdża się z przytupemMargaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Dziołszki, wkurzyłam się...
Cała jestem zesrana z powodu tych dziwnie wysokich temp u mnie, więc poszłam sobie testa owu strzelić do kibelka w razie w- żeby dziennie to monitorować.
28 lat, 4 csFabianCyprian
Tymuś
-
Kasia1987 wrote:Dziołszki, wkurzyłam się...
28 lat, 4 cs
A jakie masz te testy? Bo jak z allegro to Karolinie też nie wychodziły. Tzn kreska testowa była ale owulki nie wykryły. -
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:a krew w próbce nie może być chyba dłużej jak 48godz... pewnie Eluni mąż będzie wiedział na 100%...
tak czy inaczej musza ją dziś zbadać
Według wytycznych KIDL materiał powinien być zbadany najpóźniej dwie godziny po jego pobraniu.
W praktyce różnie z tym bywa -
Margaretka89 wrote:A jakie masz te testy? Bo jak z allegro to Karolinie też nie wychodziły. Tzn kreska testowa była ale owulki nie wykryły.
Mam 4 cykl te z allegro, ale do tej pory działały u mnie idealnie, tzn pokrywały się z temperaturą i ze śluzem ich wyniki. A ten wariat ani testowej nie pokazał, znaczy zepsuty...
Margaretka89 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:
hehe ja zawsze mam dziwne te wykresyMoże dlatego że w paszczy mierze, a śpię z otwartym dziobem
hehe Przerzuciłabym się na mierzenie dowcipne ale nie mam warunków, bo jak tylko oczy otworze to mój syn biega już po domu, więc nie mam jak
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:jutro na pewno z powrotem wzrośnie
może fasolka zagnieżdża się z przytupem
Miejmy taką nadzieje. Jeszcze się zastanawiałam nad tym że może taka niska bo w nocy wymarzłam bo mój szanowny M w piecu nie napalił, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenieZobaczymy co będzie jutro
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:Według wytycznych KIDL materiał powinien być zbadany najpóźniej dwie godziny po jego pobraniu.
W praktyce różnie z tym bywa
a w Irlandii idziesz do lekarza pierwsze kontaktu.. pobiera Ci krew... daje próbkę i sama z nią jedziesz do szpitalnego laboratorium... to są dopiero jaja co? a do szpitala ode mnie 40min drogi szybkim tempem...
tylko ze podobno są próbki i próbki.. bo są zwykłe i takie z takim kurcze żelem spejcalnym nie pamiętam teraz nazwy... ale tam podobno krew może właśnie pobyć troszkę dłużej... i w takie próbki tu pobierają krew...
ale ile w tym teorii a prawdy to nie wiemFabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Nats wrote:W sumie mam inne laboratorium Koło przychodni, więc następnym razem tam się wybiorę.
Ja robiłam FT3, FT4, prolaktyne i cholesterol rozszerzony.
Kurde to drogo jakoś mam wrażenie :p
Nie wiem po ile u mnie Twoje badania, ale wiem że FT3 i FT4 są jedne z droższych. Więc i może nie przepłaciłaś