Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Judi22 wrote:Tylko że ja mam założoną kartę stałego klienta i mogę ok ich stronie sprawdzić dzisiaj. A odobrać w labo w pon do odebrania
Myślałam, że że tymi kartami to sobie jaja robicie :p
Serio, są karty stałego klienta? Haha fajnie3500 g 54 cm -
Margaretka89 wrote:Nie wiem po ile u mnie Twoje badania, ale wiem że FT3 i FT4 są jedne z droższych. Więc i może nie przepłaciłaś
Margaretka89 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Margaretka89 wrote:Nie wiem po ile u mnie Twoje badania, ale wiem że FT3 i FT4 są jedne z droższych. Więc i może nie przepłaciłaś
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Miejmy taką nadzieje. Jeszcze się zastanawiałam nad tym że może taka niska bo w nocy wymarzłam bo mój szanowny M w piecu nie napalił, ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie
Zobaczymy co będzie jutro
-
Nats wrote:Właśnie znalazłam rozpiske za ft3 i ft4 po 18 zl. A wszystkie hormnony po 25 zl.
To i tak nie jest źleJa za tsh dużo płaciłam ale nie pamiętam dokładnie ile. Ale bete za to mam tanią bo 18zł
Więc nic tylko robić
hihi
A u mnie za pobranie 2złWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 10:07
-
Margaretka89 wrote:To i tak nie jest źle
Ja za tsh dużo płaciłam ale nie pamiętam dokładnie ile. Ale bete za to mam tanią bo 18zł
Więc nic tylko robić
hihi
A u mnie za pobranie 2zł
Beta po taniosci
Powinny być jeszcze promocję: zbadaj 2 hormony, a 3 dostaniesz gratis!
3500 g 54 cm -
Gaduaaa wrote:u mnie w labo w Polsce sama trójca 44zł... lipidogram z cholesterolem drugie tyle... i prolaktyna też z 20zł na pewno.. więc normalna cena wg mnie
No właśnie ja też sądzę że nie jest tak źle
A tak wogóle to wiecie może jakie powinny być normy progesteronu? -
nick nieaktualny
-
Nats wrote:Ale powiem Wam, ze różnice sa ogromne w tych cenach!
Ja za tsh, ft3, ft4 i prolaktyne zapłaciłam 92 zł. Nie wiem czy dużo, czy mało, ale trza zbadać to trzaNats lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyNo właśnie niestety w Wawie takie ceny są okropne. W jednym lab dość daleko od mnie jest dychę taniej ale na takim zadupiu że paliwa za więcej spale niż zaoszczędze.
Za inne to nie pamiętam ile bo robiłam z 2 lata temu przy tarczycy. Swoją drogą dziewczyny nie ma sensu abyście całą trójkę tarczycową robiły. Róbcie TSH, a jak coś nie halo wyjdzie to dopiero ft3 i ft4.
Ceny w tym mieście są niestety powalające, dzisiaj idę prywatnie do innego gina, wizyta 200 zł... -
Margaretka89 wrote:hehe ja zawsze mam dziwne te wykresy
Może dlatego że w paszczy mierze, a śpię z otwartym dziobem
hehe Przerzuciłabym się na mierzenie dowcipne ale nie mam warunków, bo jak tylko oczy otworze to mój syn biega już po domu, więc nie mam jak
Termometr trza głęboko wsadzić z jednej strony języka. Tak żeby jego koncowka znajdowala sie przy ostatnich zębach. Tam z tylu.
Nie wiem jak to jaśniej wytłumaczyć. Moze rysunki poglądowe czas zaczac robicMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:No właśnie ja też sądzę że nie jest tak źle
A tak wogóle to wiecie może jakie powinny być normy progesteronu?Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Pisałam kiedys o mierzeniu oralnie. Mi tez wychodzimy cuda niewidy jak termometr zbyt plytko pod język kladlam.
Termometr trza głęboko wsadzić z jednej strony języka. Tak żeby jego koncowka znajdowala sie przy ostatnich zębach. Tam z tylu.
Nie wiem jak to jaśniej wytłumaczyć. Moze rysunki poglądowe czas zaczac robic
heheh jak potrafisz to róbz chęcią pooglądam
Właśnie czytałam wtedy co pisałaś i też zaczęłam tak mierzyć od paru dni, ale dzisiaj nie wiadomo jakbym mierzyła to i tak mam niską