Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, ja tylko na chwilę. Tyle naskrobałyście, że znowu będę musiała nadrabiać
Trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro na 8:00 mam się stawić w szpitalu na HSG i laparoskopię jajowodów.. Mam nadzieję, że będą drożne..
Odezwę się ze szpitala i nadrobię zaległości w lekturze Trzymajcie się, buziaki:*Tissaia lubi tę wiadomość
12 cs, 31 lat, PCOS -
Kitek85 wrote:Hej dziewczyny, ja tylko na chwilę. Tyle naskrobałyście, że znowu będę musiała nadrabiać
Trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro na 8:00 mam się stawić w szpitalu na HSG i laparoskopię jajowodów.. Mam nadzieję, że będą drożne..
Odezwę się ze szpitala i nadrobię zaległości w lekturze Trzymajcie się, buziaki:*
Ale dzisiaj szalejecie na forum. U mnie zupa się gotuje A kotlety na jutro upieczone więc Teraz mogę odpocząć I popisać Z wamiKitek85 lubi tę wiadomość
-
Kitek85 wrote:Hej dziewczyny, ja tylko na chwilę. Tyle naskrobałyście, że znowu będę musiała nadrabiać
Odezwę się ze szpitala i nadrobię zaległości w lekturze Trzymajcie się, buziaki:*
Trzymamy mocno za ciebie kciuki i życzymy żeby wszystko się udało -
Sylwia91 wrote:Kitek będzie dobrze, trzymamy kciuki! ja niestety nie posiedzę bo wstaję po 5 i jutro już nie będę testować wytrzymam kilka dni jeszcze! Dobrej nocy Wam życzę i czuję że będę miała jutro niezłą lekturę hihi
-
Hej kobietki:)
Melduję się na chwilkę. Nadrobiłam i postanowiłam naskrobać tu coś przed snem:)
Mój teraz się myje, więc mam chwilkę, hehe
Nasze walentynki spędziliśmy dość romantycznie, cały dzionek we dwoje Nawet Misiek mi zrobił niespodziewajkę i sushi zamówił
Ech.. Szkoda, że takie miłe chwile tak szybko się kończą i jutro znów szara żeczywistość.... Ale najważniejsze, że podładowałam akumulatory i mam teraz nadzieję, że uda mi się pozytywnie myśleć, mimo tego co przyniesie los Takie tam postanowienie:)
Buziaki kochane i słodkich smówMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
Kur................. Właśnie ciśnienia dostałam.... Po południu skrobałam posta i cooooooo okazuje się że go nie ma!!!! No masakra...
Ale Wam się tematy włączyły. Normalne. Jak zwykle zawsze wtedy kiedy mnie nie ma...
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ona bardzo się ciesz że spędziłaś miło dzień. Zasłużyłaś na to w szczególności po tym co ostatnio przeszłaś. Teraz z naładowanymi bateriami będziesz mogła dalej walczyć
Dołączam się do twojego postanowienia. Myśleć pozytywnie. Nasze nowe wspólne motto życioweo.n.a. lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Kur................. Właśnie ciśnienia dostałam.... Po południu skrobałam posta i cooooooo okazuje się że go nie ma!!!! No masakra...
Ale Wam się tematy włączyły. Normalne. Jak zwykle zawsze wtedy kiedy mnie nie ma...
Nie nerwuj się. A o który temat konkretnie chodzi? -
No właśnie.
Mój mąż zabrał nas dzisiaj na śniadanie romantyczne do restauracji... Było super.
Wiecie co?? Od kilku dni mam taki dziwny stan.... Jestem wyciszona spokojna... Jak nie ja. No cóż. Byle do przodu.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
No właśnie kochana był Twój temat. Ja Ci takie piękne życzonka napisałam.... I poszło se.
A i na temat Sylwii że mam nadzieję że jej się udało.Margaretka89, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A! I nie wiem czy juz o tym wspominałam, ale 2postaniwieniebjest takie, ze wcześniej, niż 35 dc testów NIE ROBIĘ!
obym wytrwała....
A za Was wszystkie bardzo mocno trzymam kciukasy! każda po kolei, w kolejnym miesiącu chwali się swoją ciążą, ok?Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:No właśnie kochana był Twój temat. Ja Ci takie piękne życzonka napisałam.... I poszło se.
A i na temat Sylwii że mam nadzieję że jej się udało.
Widzisz a ja nie nadążam z postami Dziękuję za życzonka, nawet jak nie dotarły. Liczą się intencje :*