Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Margaretka89 wrote:Na pewno nie zapomnę i liczę na to samo W końcu krakowianki powinny trzymać się razem Niby mieszkam pod krakowem, ale chyba się zalicza
I możesz na mnie liczyć w wiadomej sprawie:)Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Waldhauzer to powinnaś się cieszyć. Romantyczne śniadanie, organizm wyciszony, oby tak dalej. Oddaj mi trochę tej mocy
Kochana zastanawiam się czy to nie zasługa tego Clo cus tam... Nawet mąż pyta co mi się dzieje i czym się tak martwię.....31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Jasne.. Wiesz, może nie często mnie tu widać (pisemnie), ale często Was ”śledzę" więc miżna poeiedzieć, że jestem z Wami
Za to jak "nadrobię", to post po poście mój..
Dobrze mi tu z WamiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 23:54
Margaretka89, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:Jasne.. Wiesz, może nie często mnie tu widać (pisemnie), ale często Was ”śledzę" więc miżna poeiedzieć, że jestem z Wami
Za to jak "nadrobię", to post po poście mój..
Dobrze mi tu z Wami
Mnie też cieszy że tu wszystkie jesteścieo.n.a., Margaretka89 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Właśnie, obliczyłam sobie, że pierwszy test pozwalam sobie zrobić dopiero 17 marca... Dluuuugo Heh
Dobra dziewczynki. Uciekam soać, bo mój jyz zasnął. Chyba te walentynki go tak zmęczyły, hehe
Ps. Gadałyście coś o cukierkowych majtkach... Ja takie mojemu kupiłam:D jeszcze nie było okazji wypróbować, ale obawiam się teraz tego udławienia ... Hehehe
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 23:59
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Margaretka89 wrote:Ej dlaczego wiecznie jestem o jeden post do tyłu? Ja wysyłam, patrze, a przed moim postem jeszcze parę ;( ;(
-
Margaretka89 wrote:Waldhauzer (ciężki ten twój nick) co to jest to Clo cos tam?
ona właśnie już zauważyłam, że jak nie piszesz to nie, ale jak się rozpiszesz to z 3 strony Nam z tobą też kochana Każda z nas tworzy tutaj jedną całość
Clostilbegyt..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 00:12
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam, witam i o zdrowie pytam jak zwykle pojechalyscie z tematem.. 2 strony.. Albo i 3 jak dla mnie.. Tak więc dziś poniedziałek, nowy tydzień, nowe działania wszystkim życzę owocnego tygodnia!!! He he
WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Cześć kobitki:) poniedziałkowo... oby spoko dzień był.
Przeczytałam właśnie, że ślina spowalnia i zabija plemniki- trochę mnie to podłamało, bo my zawsze używamy jej jako nawilżacza tak jest mi wygodniej, łatwiej, nic nie ociera, cholera jasna.. Oczywiście musi szkodzić Nie znoszę takich info33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane