Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej na pytanie. kilka dni temu lekarz po usg powiedział że mam dużo płynu po owulacyjnego. Teraz leci ze mnie jakaś woda. Czy to może być te płyn?
-
Kochane! Bardzo proszę o mniej stresu!!!
Bo powiem Wam, ze nawet czytając te Wasze wpisy, to mi szybciej serce zaczyna bić... Z Wami się stresuje! Heheh
Almita, na testach owu jest napisane, ze nie można 3 h wcześniej pić. Może dlatego też nie wychodzą... Ale nic się nie martw. Powiem szczerze, że one wychodzą jak chcą ;/ Też kilka razy nie "trafiłam", a gin mówił, ze owu była.
Ja się teraz "przerzucam" na śluz.. Pewnie dalej będę testy robiła, ale napro się opiera na śluzie, więc się staram stosować. Jedyne co, to stwierdzam, że to nie takie łatwe z tą napro. Tutaj jest moim zdaniem za mało opcji do zaznaczania, ale w napro to juz przesada. Często się cały dzień zastanawiam co ja mam tam wpisać.. Serio.
Mam nadzieję, że po wizycie u "nauczyciela" wszystko będzie jasne...
-
A ja mam teraz o czym rozmyślać...
Bo na napro mówią, żeby dobrze poznać swoje ciało...swój cykl (i śluz), to powinno się przez 1 miesiąc nie serduszkować.. (choć nie zmuszają zeby nie było )
I z jednej strony to ma sens, a z drugiej, to jakoś mam wrażenie, że "stracę" ten miesiąc
Plan miałam taki, żeby znów spróbować codziennie około owulacji (oczywiście jak się da:P).
A teraz sama nie wiem co zrobić ;/
Co myślicie? -
ana1122 wrote:Hej na pytanie. kilka dni temu lekarz po usg powiedział że mam dużo płynu po owulacyjnego. Teraz leci ze mnie jakaś woda. Czy to może być te płyn?
-
Karolina2787 wrote:Cholernie nie sprawiedliwe, że Ci co nie powinni mieć dzieci mają ich kilkanaścioro nawet a Ci co pragną ponad wszystko nie mogą mieć nawet jednego
o.n.a., ana1122, Karolina2787 lubią tę wiadomość
-
o.n.a. wrote:Powiem szczerze, że ja pierwszy raz słyszę stwierdzenie "płyn po owulacyjny"... hmm..
-
Przeczytałam właśnie, że to nie musi być źle. Któraś dziewczyna pisała nawet, że się cieszy, ze to jest.
(Podobno ten płyn może się też znaleźć w zatoce np. po kąpieli albo po basenie...)
Poczytaj sobie na forum, bo znalazłam taki temat -
Mam pytanie trochę z innej beczki moja temperatura od 4 dni jest w okolicach 37,1-37 nie wiem co się dzieje nie jestem chora oprócz tego że czuje się zmęczona nie wiem co o tym myśleć. Na początku myślałam że to Przeziębienie ale jednak chyba nie.
-
Patkaaa wrote:Tak po owu generalnie tydzień po. Normalnie 36,6 ewentualnie 36,7 ostatnio nie mierzyłam dokładnie a jak zaczęłam to właśnie takie kwiatki w postaci dziwnej temperatury
O to ciekawie! Może pykło tego Ci życzę!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Patkaaa wrote:Kasia1987 wszystko szkodzi z tego z zdążyłam zauważyć ( oliwki, ślina i nie wiadomo co jeszcze...)
podobno kawa tez szkodzi, heh. Ja glupia zawzielam sie i przez miesiac nie pilam,pierwsze dni to jak odwyk: bole glowy, sennosci i co? pstro. Nie slucham juz tych bzdur, bo znam pary ktore mega zdrowo sie odzywiaja, uorawiaja regularnie sport, wyniki maja dobre a ciazy niet. Pije kawe, chlam moje ulubione winsko zeby w paranoje nie wpasc. Zazdroszcze tym co beda niedlugo testowaly, ja jeszcze 2 tygodnie czekania. Jutro rano pedze do gina sprawdzic czy jajo pekloKarolina2787, Patkaaa lubią tę wiadomość
-
Patkaaa wrote:Tak po owu generalnie tydzień po. Normalnie 36,6 ewentualnie 36,7 ostatnio nie mierzyłam dokładnie a jak zaczęłam to właśnie takie kwiatki w postaci dziwnej temperatury
Jeśli mówisz ze dokładnie nie mierzyłaś, to moze nie wiesz, ze taka masz... Dla jażdej z nas wysoka temp. to co innego
Niektóre maja ponad 37, a dla mnie 36,6 to juz wysoko!
Musisz mierzyć dokładnie i regularnie to dowiesz się jaka jest Twoja granica;)
Teraz ważne ze rośnie... -
Hej dziewczyny.. staram się dotrzymać kroku ale ciężko jest hahah
co to jest to napro ? o którym piszecie? ona??
to prawdą z tą temperaturą, indywidualna sprawa.. u mnie normalna jest około 36,7
ja powinnam zaciskać nogi w lutym bo mi chłopak wychodzi ale chyba nie będęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:20
Fabian Cyprian Tymuś