Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:U mnie plamienie jutro mam dostać @ ,ehh miałam taką nadzieję
-
No widzisz! I tak trzymaj! Ja czuję się zwyczajnie chora, więc pewnie to objawy przeziębienia a nie ciąży... niebawem się okaże, a wtedy będę się chwalić albo żalić... Pewnie to drugie!
Myślę, że każda z nas zobaczy dwie kreseczki... Wczoraj oglądałam porodówkę w wersji ang. i była para, która starała się 7 lat, robili wszelkie badania i nie wykryto nigdy żadnych nieprawidłowości. Podobno niektóre organizmy nie pasują do siebie tak dobrze jak inne i stąd trudności, o ile nie chodzi o problemy zdrowotne.
Będzie dobrze, nie tym to innym razem, ale kiedyś musi! -
Sylwia91 wrote:No widzisz! I tak trzymaj! Ja czuję się zwyczajnie chora, więc pewnie to objawy przeziębienia a nie ciąży... niebawem się okaże, a wtedy będę się chwalić albo żalić... Pewnie to drugie!
Myślę, że każda z nas zobaczy dwie kreseczki... Wczoraj oglądałam porodówkę w wersji ang. i była para, która starała się 7 lat, robili wszelkie badania i nie wykryto nigdy żadnych nieprawidłowości. Podobno niektóre organizmy nie pasują do siebie tak dobrze jak inne i stąd trudności, o ile nie chodzi o problemy zdrowotne.
Będzie dobrze, nie tym to innym razem, ale kiedyś musi!Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Idę się położyć kochane, jutro ciężki poranek, a jaki dzień to się okaże po poranku hihi
Do jutra!Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Widzę że dużo osób dostało wcześniej plamienia niż się spodziewało ,może cykl ci się skrócił bo innej możliwości nie ma a ile dni masz dpo?
No ja od kiedy zaczęłam ćpać czyli od 4 miesięcy też przed małpą mam ze 2 dni plamień.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.