Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki czy ja nie mogę spokojnie ujrzeć dwóch grubych kresek tylko jakieś cienie? Zrobiłam dziś test, ale wyszła baaardzo blada, choć wyszła. Nie pytajcie o foto bo obiecałam sobie że utrwale tylko mocny dowód hihi a tak bym się wpatrywała godzinami!
Pokazałam to mężowi, też ją widział więc chyba to nie są moje urojenia? Za ile dni radzicie powtórzyć?
Zmykam do pracy!
Ps:Karolina jak u Ciebie?Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Dziewczynki czy ja nie mogę spokojnie ujrzeć dwóch grubych kresek tylko jakieś cienie? Zrobiłam dziś test, ale wyszła baaardzo blada, choć wyszła. Nie pytajcie o foto bo obiecałam sobie że utrwale tylko mocny dowód hihi a tak bym się wpatrywała godzinami!
Pokazałam to mężowi, też ją widział więc chyba to nie są moje urojenia? Za ile dni radzicie powtórzyć?
Zmykam do pracy!
Ps:Karolina jak u Ciebie? -
Hej!! KlaudyŚ przykro:( ale pamiętaj głową do góry nie jesteś tu sama za miesiąc testujemy znowu Kasia ooo super oby tak dalej, trzymam kciuki Sylwia no szkoda ze nie pokazałas zdjęcia my byśmy oceniły hehe ważne że coś tam się ujawniło potwierdzisz za dwa dni albo lec na betę!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 07:20
Fabian Cyprian Tymuś -
Sylwia życze ci tłustych kresek. Jak powtórzysz test to daj znać.
Kasia trzymam mocno kciki żeby tempka nie spadła Nie u każdej kobiety jest spadek, zależy od organizmu
Klaudyś przykro mi, ale pamiętaj, nowy cykl nowe możliwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:29
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki!
I d..pa blada plamienie hehe jasne. A dziś w nocy tak mnie brzuch zaczął boleć, że musiałam wstać i łyknąć przeciwbólową Przyszła wredna i do mnie @ i jeszcze przyspieszona A ja tu głupia już się cieszyłam, plamienie jak by miało być na ciążę to pewnie wcześniej by przyszło. Także kobietki nie udało się i mnie w tym miesiącu -
Sylwia ja jakoś myślę, ze u Ciebie to @ nie zawita, wszystko wygląda super, plus te cienie na teście będzie dobrze!
Ja bym też już chciała wiedzieć, ale u mnie do @ jeszcze trochę czasu jest, szczególnie, że mam nieregularne i może być wahanie nawet do 5 dni...
28 lat, 3 csSylwia91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Obyscie mialy rację kobitki... Półtora roku się staramy... Może w końcu powitamy na świecie małą Basię hihi bo jak już to chyba będzie dziewczyna! Serduszko dwa dni przed owu
Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość