Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
test owu bazuje na nagłym wzroście LH w moczu...(lh wydziela się na 24-36h przed owu-jest potrzebny aby pęcherzyk pękł)
podobno aby test owy wyszedł na plus potrzebne jest stezenie w moczu ponad 40mg(czy ug-nie pamietam teraz jednostek)
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Obyscie mialy rację kobitki... Półtora roku się staramy... Może w końcu powitamy na świecie małą Basię hihi bo jak już to chyba będzie dziewczyna! Serduszko dwa dni przed owu
Wiesz Antoś do 13 tygodnia ciąży był Julią.. He he he heSylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Coś Wam opowiem... Tylko bez śmiechu proszę...
No więc. Ja mierzę temp zazwyczaj jak zadzwoni budzik i mąż wstaje go wyłączyć.. Taki schemat. No więc dziś przebudziłam się bo mąż wstawał no to ja automatycznie odruchowo wyciągam termometr i mierzę... Się zmierzyłam i pika... Nagle mąż odwraca się do mnie i pyta co robię.. Ja na to a jak myślisz... A mój mąż... Kobieto....... Jest 1 w nocy......... Ja takie oczy... No co Ty pier......
Rzeczywiście... Więc mówię że to jego wina bo wstał więc pomyślałam że to już....
No cóż.. Bywa.
A wiecie dziewczynki na co zamieniłam kawę?? Specyfik się nazywa vigor up. Nie dość że działa tak samo to jeszcze ma witaminy.Allmita, Karolina2787, o.n.a., Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
ja zmieniłam kawe na kawe zbozową...mam nadzieje że tą wolno... a na szczescie lubie jej smak, wiec zastepuje mi trochu kawe....byłam mega kawo-smakoszką, ale mnie pare msc temu odrzuciło(jeszcze zanim zaczełam sie starac)https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Allmita wrote:ja zmieniłam kawe na kawe zbozową...mam nadzieje że tą wolno... a na szczescie lubie jej smak, wiec zastepuje mi trochu kawe....byłam mega kawo-smakoszką, ale mnie pare msc temu odrzuciło(jeszcze zanim zaczełam sie starac)
No widzisz kochana ja kawy nigdy nie piłam. Zaczęłam 4 miesiące temu jak ćpałam bromergon. Normalnie zasypiałam na siedząco...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM Tak bardzo nam zależy by zajść w upragnioną ciąże że nie patrzymy na nic i dajemy z siebie 100 % każdego dnia. Nawet budząc się w nocy po to by zmierzyć temp przez pomyłkę to piękne! Kto jak nie my kobiety poświęcamy się i cały swój czas na to by zapoczątkować nowe życie. Wyobraziłam sobie Twoją sytuację i normalnie się wzruszyłam, uśmiechnęłam do siebie Piękne jest to jak każda z nas się tak stara Jestem dumna że jestem kobietą
A co do kawy to ja się przerzuciłam na yerba mate
WaldhauzerM, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Sylwia 25 to najlepiej w terminie.
Ja kawę pije, ale bez chyba bym nie funkcjonowała wcale. Zamienniki nie wchodzą w grę bo dla mnie samo picie kawy to poranny rytual. Ciężko byloby mi zrezygnować. Jedynie w ciazach kawa wcale mi nie smakuje do 6mca. Potem zwykle opadalam z sil i jedna juz pilam rano. -
Tak poświęcenie kobiet dla macierzyństwa jest czasem heroiczne. I niewiele osób wie ile trzeba poświęcić.
Jednym przychodzi to bez problemu a inni dni cale poświęcają zeby poznać siebie i pomoc losowi.WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGdzieście się wszystkie podziały kobitki?
Jutro zaczynam mierzyć temp. bo dziś mi się nie udało o 3 w nocy pobudka na przeciwbólową i w końcu też wykresik będzie widoczny dla Was
Tak się zastanawiam gdzie mierzycie ? znaczy w którym z 3 miejsc hehe bo ponoć w dupce najdokładniejsza wychodzi tak przeczytałam, zastanawiam się jaki sposób u Was jest wykorzystywany. Podzielicie się czy to zbyt prywatne pytanie? Chce tylko wiedzieć, gdzie sama mam zacząćMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem cały czas tylko jak nikt nic nie pisał to ja też.
Ja mierzę że tak powiem... Dowcipnie ha ha ha ha.
Sory ale ja bez majciochów bym nie zasnęła.Karolina2787, Tissaia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny