X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P.S Nie dotyczy dni @ oczywiście :D ;)

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no się wie..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;) Mój mnie przekonał do tego, bo wcześniej to ja nawet w staniku spałam, koszulce, gaciach i spodenkach.Nie wiem jak mu się to udało ale cóż miłość ;) hehe

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam coś..
    Mój mąż zawsze pytał jak tam temp a teraz od miesiąca nie pyta.. Oboje czekamy ale ostatnio szykujemy się do sezonu więc nie truję mu. Ale mam cel w tym. Chce mu zrobić niespodziankę mimo wszystko. Jak się uda to pomyślę jak mu powiedzieć..

Czytałam o tej stymulacji i nawet w ulotce od tego leku co biorę jest napisane że bardzo często przy nim występują ciąże mnogie.... Mężowi nawet tego nie mówię bo się napali...
    No.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To super :) Było by podwójne szczęście, albo potrójne nawet :P hihi chciałabyś mieć bliźnięta?

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak chciałabym. Mój mąż też. Moje dziecko pyta kiedy będzie miał braciszka albo siostrzyczkę bo on by chciał od razu oboje.. Ja tam bym się cieszyła

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może spełni się w niedługim czasie :) życzę Ci tego kochana z całego serca. Mój partner jest z bliźniąt hihi ;) ma brata bliźniaka tylko jego brat ciut wyższy jest a tak to kropka w kropke hehe

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no to fajnie.. Matka podobno zawsze odróżnia które jest które he he. Podobno też więzi są silniejsze..

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądałam w tv jakiś czas temu kobitka urodziła czworaczki to były identyczne dziewczynki, musiała im podpisać stópki literką od imienia bo mówiła, że na początku będzie jej się myliło :) jak później pokazali jak dorosły to jak w lustrze odbicia tak samo ubrane ich dziadek nie wiedział która to która to dopiero :) 4 kobietki identyczne :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:48

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, wracam do domu z pracy a moja mama od razu z pytaniem czy chcę jej coś powiedzieć, może coś po mnie widać hehe :)
    Temp mierze w ustach pod językiem.
    Ja do terminu @ nie wytrzymam!

Karolina2787 lubi tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodkie są bliźniaki ale ja wolę po jednym hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile jeszcze Ci zostało?

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4 dni! To dla mnie cała wieczność! :( ale myślę że może jak już był ślad to jutro będzie mocniejsza kreska?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na Twoim miejscu też bym nie wytrzymała, jeszcze jak widziałaś ten cień to już w ogóle :)

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To że ja widziałam to jeszcze nic bo ja widziałam milion razy ale jak już mój sceptyczny mąż niedowiarek widział to jest argument :D
    A jak Wam mija popołudnie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :) no fakt. U mnie nie zbyt :/ brzuch boli i leci jak z kranu ;( ale staram się nie wkur....ć ech...

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia :* przytulam! Mnie też boli jak cholera, głównie prawy jajnik. Dokucza mi dzisiaj cały dzień :( i znowu mam gorączkę pewnie mi dzieciarnia już zdążyła coś sprzedać w szkole :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochana :* U Ciebie to na co innego boli więc ból w sensie radosnym hehe że tak to nazwę ;) To herbatkę wypij i do łóżeczka.

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby tak było :( masz rację! Tak zrobię! Odezwę się wieczorkiem kochane trzymajcie się! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też śmigam już do spisania dziewczynki

‹‹ 110 111 112 113 114 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ