Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam coś..
Mój mąż zawsze pytał jak tam temp a teraz od miesiąca nie pyta.. Oboje czekamy ale ostatnio szykujemy się do sezonu więc nie truję mu. Ale mam cel w tym. Chce mu zrobić niespodziankę mimo wszystko. Jak się uda to pomyślę jak mu powiedzieć..
Czytałam o tej stymulacji i nawet w ulotce od tego leku co biorę jest napisane że bardzo często przy nim występują ciąże mnogie.... Mężowi nawet tego nie mówię bo się napali...
No.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOglądałam w tv jakiś czas temu kobitka urodziła czworaczki to były identyczne dziewczynki, musiała im podpisać stópki literką od imienia bo mówiła, że na początku będzie jej się myliło jak później pokazali jak dorosły to jak w lustrze odbicia tak samo ubrane ich dziadek nie wiedział która to która to dopiero 4 kobietki identyczne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 14:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolcia :* przytulam! Mnie też boli jak cholera, głównie prawy jajnik. Dokucza mi dzisiaj cały dzień i znowu mam gorączkę pewnie mi dzieciarnia już zdążyła coś sprzedać w szkole
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 15:00
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny