Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
no jak zobacze ze owuluuje prawidłowo to dla mnie bedzie to prawie sukces..hehe bo po tych ujemnych testach LH sobie nawkręcałam, zreszta kiedys jeden gin mi powiedział ze mam cykle bezowulacyjne,ale jak to powiedziała moja terazniejsza ginka na podstawie jednego usg to sobie mógł mówić..
eveli_na lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Cykle bezowulacyjne mogą się zdarzać raz na jakiś czas takze Alamita nie ma się co sugerować.
Ja dzis spod koca nie wylaze, strasznie mi zimno i ledwie zywa jestem. Pms daje do wiwatu... W kazym razie wierze ze marzec bedzie nasz czego i wam wszystkim życzęWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Właśnie jedną kończę ale dalej mi zimno. Ogólnie jestem niskocisnieniowcem i temp tez mam niską a do tego chora tarczyca i jestem jak sopel lodu
-
Hejooo
u mnie podobno co drugi cykl jest ovu... 6lat temu chodziłam na monitoring .. i jeden miesiąc z jednego jajnika drugi z drugiego ... no i jeden mój jajnik wypuszcza jajeczko ale nie jest zdolne do zapłodnienia..
jakoś tak to było
u mnie @ się skończył tak więc cykl uważam za oficjalnie otwarty hahhaSylwia91 lubi tę wiadomość
Fabian Cyprian Tymuś -
Karolina, ja mierze temperaturę w buzi, wkładam termometr pod język i tyle. Zawsze tak robiłam nawet jak byłam chora.
Sylwia, trzymam kciuki za dalsze POZYTYWME rozwinięcie się sytuacji
Co do testów owu, to mi się CHYBA sprawdzają. "Czuję" że coś idzie, boli mnie jajnika i w ogóle taki specyficzny ból. Wczoraj na wieczór dwie czerwone kreski i dzisiaj znowu zrobiłam i dalej dwie czerwone. A więc serduszkowania ciąg dalszy
KOBITKI, M A R Z E C będzie N A S Z!
Taka pozytywna myśl pod ten wtorkowy wieczórSylwia91, WaldhauzerM, Gaduaaa, Margaretka89 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
A pewnie że marzec jest nasz..
No właśnie jestem po...
Pamiętacie jak mówiłam raczej pisałam że prawy jajnik mnie kuje??
No więc usg wykazało dzisiaj w 8 dc że są 4 dorodne jajka na prawym jajniku a lewy pusty. Teraz mam iść w poniedziałek bo jutro jedzie się szkolić więc w poniedziałek powiedział że jak jajka będą pęknięte znaczy ovu była.. Jestem pełna nadzieiGaduaaa, Patkaaa, Sylwia91, Allmita lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Dziewczyny załapałam doła wydaje mi się że te dzisiejsze i wczorajsze plamienie to na @ i jutro przyjdzie i już pp prostu nie wierzę w nic nie dość że za wcześnie to jeszcze w takim momencie jak byłam pewna że się udało odechciało mi się wszystkiego nawet starań aż mi się wszystko obrzydziło...
-
Patkaaa a który to już cykl starań ?
Walda.... coś tam no to właśnie jest to o czym pisałam że jeden jajnik wypuszcza puste jajeczka i wtedy jest troszku ciężej.. ale i tak też się da bo ja właśnie po monitoringu zaszłam w ciążę z moim drugim szkrabem , także życzę POWODZENIA !!Fabian Cyprian Tymuś -
No nie wiem czy nie jest najgorzej jestem młoda a mentalnie czuje się jak emerytka i zastanawiam się za jakie grzechy gdybym nie wiem no czekała jeszcze z macierzyństwem nie wiadomo jak długo i w ogóle to jeszcze ale tak to nie wiem czy mam siłę na tą nierówną walkę z losem
-
nick nieaktualny
-
Gaduaaa wrote:Patkaaa a który to już cykl starań ?
Walda.... coś tam no to właśnie jest to o czym pisałam że jeden jajnik wypuszcza puste jajeczka i wtedy jest troszku ciężej.. ale i tak też się da bo ja właśnie po monitoringu zaszłam w ciążę z moim drugim szkrabem , także życzę POWODZENIA !!Gaduaaa lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.