Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Kochana.. Poziom Progesteronu mówi o tym czy była czy nie ale nie mówi kiedy..
Ale ziółka o sroki na drugą fazę cyklu możesz pić.. Trochę Ci Progesteron podniesie bo przy ciąży trochu go trza.
Dziękuje Ci kochana za odpowiedźJa pije ziółka ojca sroki nr3 też są na podwyższenie progesteronu. Mam nadzieje że pomogą
-
KlaudyŚ wrote:Margaretka a sprobuj. Te na 2 faze pokrzywa 40g
Krwawnik 40g
Przywrotnik 40g
Na razie nie będę nic już zmieniać bo od następnego cyklu i tak będę musiała je odstawić, bo będę na lekach (clo i dupek) a nie wiem czy można je pić z lekami, w szczególności że Clo jest na stymulacje tak samo jak zioła, a wolałabym się nie przestymulować. -
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Na razie nie będę nic już zmieniać bo od następnego cyklu i tak będę musiała je odstawić, bo będę na lekach (clo i dupek) a nie wiem czy można je pić z lekami, w szczególności że Clo jest na stymulacje tak samo jak zioła, a wolałabym się nie przestymulować.
Margaretka, no coś Ty? Piecioraczkow nie chcesz?Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/971935e12690.jpg
Dzisiejszy test,poprzedni trzy dni temu. Okres miał być we czwartek i go nie ma91patka91, Tissaia, WaldhauzerM, Elunia, Gizmo, Anula1986, Caro, smerfetkaaa, Allmita, szuflada, kozamonia, Tuliska, foxylady lubią tę wiadomość