Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wiecie co.. Zastanawia mnie jedno..
Beta rośnie od momentu zagnieżdżenia nie?? To w jakim tempie ona rośnie skoro półtorej tygodnia po ewentualnym zagnieżdżeniu robimy test 10 i nie wychodzi.. Jak to se jest..
Ot rozkminę se znalazłam..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ale wiecie co.. Zastanawia mnie jedno..
Beta rośnie od momentu zagnieżdżenia nie?? To w jakim tempie ona rośnie skoro półtorej tygodnia po ewentualnym zagnieżdżeniu robimy test 10 i nie wychodzi.. Jak to se jest..
Ot rozkminę se znalazłam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 08:54
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Dzień dobry dziewuszki.
Dosc niespodziewanie przyszła @, w 39 dc. W sumie to sie cieszę nawet:-)
Ana gratuluje!!!!!
Anula może z właścicielem psa pogadaj bo to przecież nie może tak byc by sie człowiek we własnym domu nie wysypial..
Już rozmawiałam z Panią policjant (właścicielka psów), zobaczymy co wskóramy...
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:No to jak ten lekarz owulacje widział???
Mam mocno rozregulowane cykle wiec mój powiedział ze jedno drugiemu nie przeczy. Dlatego czasami sie np zdarza ze kobiety serduszkujqc w czasie @ zachodzą w ciąże. Burza hormonów po prostu...
Ja mam swoją teorie natomiast...tak sie przejmowałam tym brakiem @ ze żyłam w mega stresie, wczoraj odpuściłam i wyluzowalam dopiero..
No nic, idę w poniedziałek na badani to może sie dowiem co jest nie tak..
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:Mam mocno rozregulowane cykle wiec mój powiedział ze jedno drugiemu nie przeczy. Dlatego czasami sie np zdarza ze kobiety serduszkujqc w czasie @ zachodzą w ciąże. Burza hormonów po prostu...
Ja mam swoją teorie natomiast...tak sie przejmowałam tym brakiem @ ze żyłam w mega stresie, wczoraj odpuściłam i wyluzowalam dopiero..
No nic, idę w poniedziałek na badani to może sie dowiem co jest nie tak..mam nadzieję że to tylko jednorazowy wybryk u Ciebie i następny cykl będzie normalny
FabianCyprian
Tymuś
-
Cześć Dziewczyny,
Ana gratulujęPiękne dwie kreseczki!
Ja wczoraj robiłam taką rozkmine życiową z tym skaczącym tsh, że na przemian beczałam i się śmiałamAle, włączyłam aktualnie opcję "mamtowdupizm" i czekam do środy.
Ehh, taka piękna pogoda u mnie, że szook. Piękne słoneczko i niebieskie niebo! Zaraz pobawie się chociaż w "mamę", bo zabieram dwa smyki (4,5 roku i 2 Lat) do siebie i idziemy na spacerElunia, Allmita lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Aha, Elunia ja kurka nie ogarniam normalnie Twojego organizmu
On żyje własnym życiem hehe
Elunia lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualny
-
Elunia wrote:Dziewczyny jak robiliście badania hormonalne to w której fazie cyklu?
Mi lekarz kazał przyjść 2-3 dc- troche sie zdziwiłam bo gdzieś tu u was czytałam ze po ovu?!
Bo możesz zrobić badania np estradiolu, fsh, lh, progesteron właśnie w 2/3 dc a potem 7 dni po ovu powtórzyć. I wtedy jak robisz progesteron to wiesz czy owu była czy nieb:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 09:41
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Elunia wrote:Waldi rośnie w całkiem przyzwoitym ale w krwi. I musi byc jej dosc duże stezenie aby przedostała sie do moczu i wykrycia testem domowym. Gdzieś jakis artykuł czytałam na ten temat
Dzięki za odpowiedź..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Elunia wrote:Dzień dobry dziewuszki.
Dosc niespodziewanie przyszła @, w 39 dc. W sumie to sie cieszę nawet:-)
.
ja tez sie wczoraj cieszylam z @..i z tego że zaczęło sie normalnie krwią a nie plamieniem-pomyslałam ze może bedzie normalny cykl...ale pokropiło troche wczoraj tak że w sumie moglabym cały dzien na 1 podpasce przelecieć(gdyby nie to że fuu..) i dzis narazie nic.....czyli podobnie jak w tamtym cyklu-znów zaczynaja mi sie tak rozjeżdzac te @....
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
WaldhauzerM wrote:Pije która ze mną ziółka??
ja własnie zaparzam...tak za 20 min bede pic....
a jakie Ty pijesz?
bo ja sroki-tylko jakies inne-ani nie nr 3 ani nie na II faze tylko jakis jeszcze inny skład..https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
WaldhauzerM wrote:Pije która ze mną ziółka??
A w ogóle to dzień dobry kochane wariatkiPierwszy cykl starań o drugiego maluszka!