Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
anna123 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/971935e12690.jpg
Dzisiejszy test,poprzedni trzy dni temu. Okres miał być we czwartek i go nie ma
Ania co ja moge powiedziec
W koncu ktores z nas sie udalo
No bo ilez to mozna czekac na kolejnego groszka w naszej rodzinie
Jeszcze raz gratuluje -
Dziewczyny jestem zalamana .... 9dc a moja temp nie spadla od zeszlego cyklu. Wciaz mam tempki jak w 2 fazie... Boje sie, mialam idealne dwufazowe wykresy
Nie mam zadnej infekcji czuje sie normalnie.
Mierze o tej samej porze tym samym termometrem.
Bardzo sie boje czy owulacja wystapi ;(33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
u mnie powinno już podchodzić powoli do owulki...
jak znowu do niej nie dojdzie i się wydłuży cykl jak ostatnio to chyba osiwieje.. na razie wszystko wygląda w porządku... szyjka niźiutko.. normalnie na pół środkowego palca ją czuję... mięknie... na testach druga krecha blada bo blada ale jest.. śluz może jeszcze nie zajebiście rozciągliwy ale już się zbiera... więc 3majcie kciuki żeby to podejście się udało i zakończyło pozytynie !Kasia1987 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Margaretka89 wrote:Dziękuje Ci kochana za odpowiedź
Ja pije ziółka ojca sroki nr3 też są na podwyższenie progesteronu. Mam nadzieje że pomogą
A co to ziółka nr 3??Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaa niezły rysunek..
No to witam babeczki..
Anna gratki tak wielkie że nie wiem co.. To która następna gotowa na gratki??
Moja temp piorunująco idzie do góry.. Klaudys tak jak u Ciebie.. Z 36.8 na 37.00 jest moc..Gaduaaa, KlaudyŚ lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
anna123 wrote:Najlepsze jest to ze kupilam termometr z mysla ze jak sie teraz nie uda to od nowego cyklu sprobuje mierzyc temp i nie zdazylam go uzyc
nic tylko się cieszyćna prawdę heh termometr się może przyda później na drugą dzidzie
anna123 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś