Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyElunia wrote:A no póki co nic, jednoznacznie @ przyszła i boli na na maxa lewy jajcor jak na ovu wiec burza hormonów.
W poniedziałek robię badani wiec może coś sie dowiem.
hehe to ja coś źle zrozumiałambo myślałam że masz jakiegoś nowego plana co do mierzenia tempki i nim się pochwalisz
haha chyba rozkojarzona jestem bo od rana ziewam
Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Teraz to na ananasa to trochę późno..
Ja sobie kupiłam płatki migdałów i wieczorem sobie zrobię prażone na patelni i zjem.. A i kupiłam mieszankę orzechów.. No coś trza jeść jak dzieć będzie spał..
Ja tam ananasa jem od dnia owulacji i teraz morele suszone jem podobno maja dzialanie przeciwporonneWaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Noo to ja zapisuje do listy zakupów: ananas, suszone morele
Same witaminki! Powiem Wam, że od momentu kiedy biorę wit D i Femibion to mam twardsze i ładniejsze paznokcie i włosy. Wiec jakiś tam plus "faszerowania" się i swirowanka jestMargaretka89 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:A tu się okaże że wszystkie zafasolkujemy jeszcze w tym miesiącu
Ale by było ekstra
Fioletową stronę byśmy miały
Co tam fioletową to już przejedzone my byśmy miały wyjątkową szczęśliwą, wiosenną ZIELONĄCaro, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Co tam fioletową to już przejedzone my byśmy miały wyjątkową szczęśliwą, wiosenną ZIELONĄ
hehehe Podoba mi się ten pomysłKto chce zieloną stronkę łapka w górę
Karolina2787, KlaudyŚ, Elunia, 91patka91, Ewelina17007, WaldhauzerM, Kasia1987, zapachmalin, szuflada, Tuliska, Zagadka, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina2787 wrote:hehe to ja coś źle zrozumiałam
bo myślałam że masz jakiegoś nowego plana co do mierzenia tempki i nim się pochwalisz
haha chyba rozkojarzona jestem bo od rana ziewam
Generalnie troche mam bo zamierzam mierzyć tempie 2 razy dziennie. Po wstaniu i około 19:00 aby zoabaczyc jaka różnica i zależność jestKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Ja nie miałam
buuuuu, czuje się pominięta
Nie martw się zrobiłam to za Ciebienapisałam że potrzeba nam więcej opcji co do ustawiania śluzu i współżycia żeby było więcej możliwości to dobrze chciałam cio?
Elunia ja ostatnio tez tak zrobiłam i miałam po południu 37,02 ale kiedy to było hmmm w piątek bodajżeMargaretka89 lubi tę wiadomość