Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa stawiam w tym miesiącu na relaks. Koniec z testami non stop i czekaniem na testowanie!
Byliśmy dzisiaj w parku na rolkach z pieskiem, na piwku. Jest cudownie.
Wróciłam do witamin które brałam przed staraniem - bodymax. Bede pic piwko na trawie jak mnie najdzie ochota, serduszkowac kiedy mam ochotę a nie bo trzeba. Co będzie.
Wiosna przyszła trzeba sie cieszyć bo inaczej dziewuszki oszalejmy.Karolina2787, Nats, Gizmo, Margaretka89, 91patka91, Caro, WaldhauzerM, szuflada, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElunia wrote:Ja stawiam w tym miesiącu na relaks. Koniec z testami non stop i czekaniem na testowanie!
Wróciłam do witamin które brałam przed staraniem - bodymax. Bede pic piwko na trawie jak mnie najdzie ochota, serduszkowac kiedy mam ochotę a nie bo trzeba. Co będzie.
Wiosna przyszła trzeba sie cieszyć bo inaczej dziewuszki oszalejmy.
JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA!Margaretka89 lubi tę wiadomość
-
Elunia wrote:Ja stawiam w tym miesiącu na relaks. Koniec z testami non stop i czekaniem na testowanie!
Wiosna przyszła trzeba sie cieszyć bo inaczej dziewuszki oszalejmy.Elunia lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Kupilam morele suszone bo podobno tez maja jakies dzialania jak ananas
Teraz to na ananasa to trochę późno..
Ja sobie kupiłam płatki migdałów i wieczorem sobie zrobię prażone na patelni i zjem.. A i kupiłam mieszankę orzechów.. No coś trza jeść jak dzieć będzie spał..KlaudyŚ lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.