Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sory ale nawet rano ziółka nie wypiłam bo mąż do pracy mnie ściągnął i dopiero do domu wróciłam..
Teraz w ramach solidarności mogę wypić.. Ziółka ziółka..
Tissaia ja też jak coś to robię oba na raz testy.. He he.. Ale nie nakręcam się. Taka moja taktyka..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Laski.. Ja dzisiaj idę po 20 jako niania do dziecka które będzie spało więc jestem wolna.. Nikt mi doopy nie będzie truł że na różowej str siedzę.. A to przecież nie prawda bo na doopie się siedzi nie??
Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A u nas dzisiaj przepiekna pogoda. Byliśmy na spacerze chyba że 2 godziny.
Teraz jak na złość dopadł mnie znowu pęcherz
Dobrze, ze istnieje furagin.
Aha i znowu robilam test owu i dzisiaj też wyszła wyrazna druga kreska, tylko trochę bledsza od kontrolnej.Kasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
WaldhauzerM wrote:Laski.. Ja dzisiaj idę po 20 jako niania do dziecka które będzie spało więc jestem wolna.. Nikt mi doopy nie będzie truł że na różowej str siedzę.. A to przecież nie prawda bo na doopie się siedzi nie??
hihi To widzę że znowu imprezka się zapowiadaAle tym razem chyba tylko z ziółkami
Masz rację Waldi siedzi się na d***. Mój mówi że siedzę na kompie, ale raczej by mojego ciężaru nie wytrzymał
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Hej po raz drugi.. trochę dziś zamieszania od rana przez party..
ja robiłam teraz test owu i dziś w ogóle tylko 1 krecha... nie kumam..
do tego mam taki lekko różowawy śluz i jakby pasemko krewki w śluzie...
to samo miałam w zeszłym cyklu 15 dnia...
FabianCyprian
Tymuś
-
Chwilę mnie nie było, a tu takie piękne KOLEJNE wieści!!
Tissaia GRATULUJĘ
Anula, ale piękne kreseczki! Owu u bram jak nicTrza szarpać męża!
A ja właśnie zorientowałam się, że @ już zaraz mnie opuszczaTissaia lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyJa dziś z rana najpierw temp o 6 zmierzylam. I szok bo byłam pewna ze spadnie a tu poszła w górę. I poszłam spać bo bałam się iść testować.
Wstałam po paru godzinach i poszłam do toalety siku i test robić w końcu. Jak już oba testy się "robiły" to patrzę a tu krwi troszkę w sluzie . I się wkurzylam że testy zrobiłam jak głupia bo byłam pewna ze to okres się zaczął. A tu za chwilę patrzę a na obu testach po dwie krechy
Od rana tak jakoś mi dziwnie bo mam milion emocji na raz...
Więc ta odrobina krwi to pewnie z implantacji wczoraj bo był spadek temperatury na wykresie.Kasia1987, Gaduaaa, Nats, Margaretka89, szuflada, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:W razie w serduszkujcie! Bo moze jak Ci wczoraj 2 kreseczki wyszly to owu masz teraz?
nie chcę krakać ale robi się jak cykl temu... taki ,sluz jak dziś... czyli jakby pierwsze podejście do owu... nieudane... i potem kolejne 10dni później... eh ;(FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyKasia, ja brałam Castagnusa przez 90 dni najpierw, bo miałam plemienia straszne przed @. Ten cykl to drugi byl po odstawieniu już castagnusa. Brałam Wit prenatalne + żelazo 30mg + Wit b6 100mg + magnez 400mg + kwas foliowy + siemię i wiesiolek do owu.
Mój M. brał Salfazin i Wit prenatalne w wersji dla mężczyzn.
A serduszka były 3 dni pod rząd przed owu, w owu nic i dzień po owu
Jakby co to ja mam to wszystko na wykresach moich poprzednich pozaznaczane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 16:19
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny