Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A moj mi mega mocnego drina zrobil i sobie popijamy i ogladamy film
Caly dzien mialam cos sucho i az narzekalam ze siemie nie dziala a jak teraz chlusneloooo :p
Ale na razie kremikowo lepki, jeszcze plodnego nie ma.
Jesli bedzie serduszkowanie to tylko dla frajdy91patka91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Jak ja się stęskniłam za swoimi czterema ścianami
w końcu dzieć śpi we własnym łóżeczku a ja mogę się wygodnie ułożyć w pidżamie na kanapie. Uwielbiam
Ps. No i za Wami potwornie się stęskniłamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 21:49
Kasia1987, 91patka91, Margaretka89, WaldhauzerM, Tissaia lubią tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Ja troche dom sprzatalam :d
Ale sie cykam jutrzejszej temp:p
No ja trochę tyż.. Ale co bydzie to bydzie..Kasia1987, Margaretka89, 91patka91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Mi kiedys bylo wszystko jedno gdzie jestem a im starsza tym bardziej cenie spokoj swojego mieszkania i bycie u siebie...
Margaretka89, 91patka91, zapachmalin lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Mi kiedys bylo wszystko jedno gdzie jestem a im starsza tym bardziej cenie spokoj swojego mieszkania i bycie u siebie...
Ja tez wole u siebie.. Chociaż nie wiem czy tak to nazwać mogę bo mieszkamy w mojej mamy mieszkaniu ale oni mieszkają w Niemczech wiec jesteśmy sami i to jest najlepsze swoboda swoboda swoboda -
Margaretka89 wrote:Witaj z powrotem
A gdzie żeś była jak Cię nie było?
U siostry koło szczecina pojechaliśmy na święta i pomyśleliśmy, że miło byłoby zostać troszkę dłużej a od środy już nie mogliśmy się własnego łóżka doczekaćMargaretka89, 91patka91 lubią tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Dajesz przepis..
Ale tu nie trzeba przepisuDajesz ser biały, cebule, troszkę mleka i sól
Nieraz jeszcze z ziemniakiem robię jak farsz do pierogów ruskich. Jak byłam mała taki ser z cebulą babcia robiła do kanapek, a ja go robię na przekąskę, z miski wyjadam
91patka91 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:U siostry koło szczecina pojechaliśmy na święta i pomyśleliśmy, że miło byłoby zostać troszkę dłużej a od środy już nie mogliśmy się własnego łóżka doczekać
Aaaa, to dopiero teraz wróciłaś?To żeś se poświętowała
zapachmalin lubi tę wiadomość