Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Mi kiedys bylo wszystko jedno gdzie jestem a im starsza tym bardziej cenie spokoj swojego mieszkania i bycie u siebie...
Oj dokładnie. Ja to w ogóle z jednej strony tęsknię potwornie i chciałabym mieszkać w pl a z drugiej teraz tutaj jest mój dom, mamy swoje mejsce, nasze szczęście ma swój pokoik, to tutaj możemy w spokoju zaszyć się przed całym światem... I teraz bardzo doceniamy pojęcie własnego kątaMargaretka89, Kasia1987, 91patka91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Kochane ja juz mowie dobranoc!
Meldujcie tempki rano!
Trzymam kciuki za wszystkie dla ktorych jutrzejszy pomiar jest wazny a i Wy trzymajcie za moja zebym wrocila do normalnosci... BuziakiMargaretka89, WaldhauzerM, zapachmalin, 91patka91, Tissaia, Caro, Tuliska lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
KlaudyŚ wrote:Waldziu idziemy leb w leb bez spadku jest dobrze teraz byle do 5-7 dpo az bedzie spadek implantacyjny
No no tylko wiesz.. Moja ovu była nieco wcześniej.. U mnie dzisiaj jest 8 dpo..
A i to nie wiadomo czy nie było drugiej kilka dni później..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 22:02
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Wiecie że moja dobra znajoma wszystko smaży na oleju kokosowym??
I w ogóle zdrowo się odżywia..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 22:06
91patka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Tu równie pytanie dlaczego się boisz ?
Nie wiem.. Taka natura.. Chciałabym żeby jutro była wyższa.. A czy będzie się okaże.. Ale wydaje mi się że każda z nas ma takie obawy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2016, 22:17
Gizmo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny