Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:To jest woda z aloesem?
Mi bardzo smakuje sok z kaktusa. Ale żeby woda taka była?? Pierwsze słyszę
Aż normalnie popaczę w sklepach gdzie mają..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Troszkę trudno rozszyfrować co chciałaś napisać
Chodziło mi o to, że jutro mam7dpo i ciekawi mnie jaka bedzie temperatura czy bedzie wyższa czy bedzie spadek. W 4dpo mialam lekki spadek i dzisiaj o 1 kreskę.i ciekawi mnie czy 4dpo mogło być zagnieżdżenie czy to nie zawcześnie? Ogl.czy ten spadek musi być duży też mnie to ciekawi.
I czy moje temperatury nie pa za niskie jak na druga fazę podłóg pierwszej.?
Pisze na tel i czasami słownik zmienia mi wyrazy .mam nadzieje że teraz zrozumiecie o co mi chodziło.
-
Judi22 wrote:Chodziło mi o to, że jutro mam7dpo i ciekawi mnie jaka bedzie temperatura czy bedzie wyższa czy bedzie spadek. W 4dpo mialam lekki spadek i dzisiaj o 1 kreskę.i ciekawi mnie czy 4dpo mogło być zagnieżdżenie czy to nie zawcześnie? Ogl.czy ten spadek musi być duży też mnie to ciekawi.
Pisze na tel i czasami słownik zmienia mi wyrazy .mam nadzieje że teraz zrozumiecie o co mi chodziło.
Taki spadek moze byc implantacyjnym jak temp bedzie utrzymywać sie na wysokim poziomie mozliwe ze sie udalo.
Ale trzeba czekac do dnia w którym ma wystąpić @ -
Judi22 wrote:Chodziło mi o to, że jutro mam7dpo i ciekawi mnie jaka bedzie temperatura czy bedzie wyższa czy bedzie spadek. W 4dpo mialam lekki spadek i dzisiaj o 1 kreskę.i ciekawi mnie czy 4dpo mogło być zagnieżdżenie czy to nie zawcześnie? Ogl.czy ten spadek musi być duży też mnie to ciekawi.
Teraz Cię już zrozumiałamRóżnie bywa z tymi spadkami i skokami. Nie ma reguły. Możliwe jest zagnieżdżenie w 4dpo, ale czy faktycznie wystąpiło to nikt nie wie. Niektórzy spadek mają mały a niektórzy duży, wszystko zależy od kobiety. To tak jak niektóre w ciąży bolą piersi a inne nie bolą. To jest sprawa indywidualna. Moim zdaniem Twoje temperatury są w normie, a co z tego wyjdzie dowiesz się dopiero pod koniec cyklu
Rozumiem że piszesz na telefonie, ale próbuj pisać bardziej zrozumiale, bo się ciężko to czyta
Trzymam za Ciebie kciuki
-
Wygrzebane z innego wątku
Ponieważ większość z nas analizując swój wykres na pewno zadawała sobie to pytanie, przeklejam post, który znalazlam na innym forum.
Te kobietki, które stosują fertilityfriend (taki ovufriend, ale o wiele bardziej rozbudowany i ciekawszy) zapewne dostały taką wiadomość, pozostałe na pewno zaciekawi .
Istnieje duże zainteresowanie dot. identyfikacji bardzo wczesnych symptomów ciąży z wykresów. Które znaki mogą powiedzieć ci, że możesz być w ciąży? Aby odpowiedzieć na to pytanie przeprowadziliśmy statystykę dużej ilości wykresów.
Najbardziej kontrowersyjnym znakiem implantacji jest spadek temperatury. Jest wiele spekulacji dot. znaczenia spadku temperatury w dniach po owulacji w okolicach ew. implantacji.
Poddaliśmy analizie statystycznej 116 691 wykresów wykonanych w FF - zakończonych ciążą oraz nie zakończonych ciążą. Aby wykres był zaznaczony jako ze spadkiem temp. musiał wystąpić krótki spadek temperatury pomiędzy 5 a 12 dniem po owulacji.
Ustaliliśmy minimum spadku na 0.3 F.
Oto wyniki:
- 11% wykresów wskazujących owulację lecz nie zakończonych ciążą wskazywało spadek,
- 23% wykresów wskazujących owulację i zakończonych ciążą wskazywało spadek.
- W wykresach ciążowych pokazujących spadek przeważał on pomiędzy 7 a 8 dniem po owulacji.WaldhauzerM, KlaudyŚ, Gizmo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargaretka89 wrote:Teraz Cię już zrozumiałam
Różnie bywa z tymi spadkami i skokami. Nie ma reguły. Możliwe jest zagnieżdżenie w 4dpo, ale czy faktycznie wystąpiło to nikt nie wie. Niektórzy spadek mają mały a niektórzy duży, wszystko zależy od kobiety. To tak jak niektóre w ciąży bolą piersi a inne nie bolą. To jest sprawa indywidualna. Moim zdaniem Twoje temperatury są w normie, a co z tego wyjdzie dowiesz się dopiero pod koniec cyklu
Rozumiem że piszesz na telefonie, ale próbuj pisać bardziej zrozumiale, bo się ciężko to czyta
Trzymam za Ciebie kciuki
A teraz mówię już dobranoc do juterka