Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:I o co żeś sie upomniala w Naszym imieniu??
hehehe o wszystko dlatego mi tyle czasu zajęłoO więcej opcji śluzu, współżycia. Więcej podkategorii na forum bo straszny bałagan, o informacje pod avatarem tj wiek i ile się staramy. i wiele, wiele innych
Dużo tego było
91patka91 lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Ja to bym chciała takie cus: NP po lewej stronie nicki moich przyjaciółek i zielone kropki przy nich jak sa online. Taki czat
wtedy łatwiej by priv bylo pisac
No dokładnie.. Kiedyś byłam na forum owulacja. Pl i tam tak właśnie było..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O kurcze ale wy jeszcze grzecznie spicie od rana
ciiiichooooszaaaa
no albo serduszka produkujecie ewentualnie
ja was wczoraj doczytalam ale jak wróciłam z parapetowy to was już nie bylo
Tissaia i Ana ale się strasznie ciesześciskam mocno i życzę jak najlepszych wynikow
kwiecień nam wystartował pełna parą
A ja właśnie wstaje obiadek szykować. Wczoraj znowu gina zaliczyłam i pecherzyk już dość dorodny 20 mm, ale zobaczymy co to z nim bedzie... no i nadal pcos podejrzewa:/ ale cyc do przodzu (chociaz żebra raczej bo cyckow to ja raczej nie mamspinam poslady i do przodu;)
Miłego dnia kochane:)
Elunia, Kasia1987, Tissaia lubią tę wiadomość
-
Hej!
U mnie
10 dc a temp wciaz podwyzszona 36,8.
Dodam ze w 1 fazie mam zawsze 36,6-36,7.
W drugiej fazie 36,9-37,3.
Czyli to co mam teraz to jakies anomalia wciaz
Ja zwykle mam owulke w 16/17 dc wiec ma jeszcze chwile zeby isc w dol.... Grr no oby juz spadlo ;(33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane