Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny,
A u mnie 5dc, wredota poszła se w świat, a ja zimna kobieta, bo dziś 36,2Normalka
Za oknem piękna pogoda, zapowiadają 18 stopni, czas się zbierać, kupić świeże bułeczki i jadę z Małżem na działkę, którą mamy nad jeziorem. High life na 100%Zero smutków i gadania o Tarczycy hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 09:13
Kasia1987, WaldhauzerM, Allmita lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kasia1987 wrote:Uuu Caro zazdroszcze takiej dzialeczki, od zeszlego roku mysle nad kupnem!
Ja mam taką działkę ale jak jest pogoda to zawsze teściów tam pełno więc zero odpoczynku.Kasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witam Was dziołszki w 12 dc
Słońce świeci na całego, aż żal kisić się w domuOczywiście Ania jest niewyspana, bo pies nie dał spać
Pomału zastanawiam się, czy ma sens mierzyć rano temp. skoro ja i tak prawie w ogóle nie śpię...
Koło południa zamierzam kolejny test owu zrobić, zobaczymy co tam wyjdzie
Dzisiaj mam luzik w kuchni, bo wczoraj ugotowałam obiad na 2 dni
-
Kasia1987 wrote:Hej!
U mnie
10 dc a temp wciaz podwyzszona 36,8.
Dodam ze w 1 fazie mam zawsze 36,6-36,7.
W drugiej fazie 36,9-37,3.
Czyli to co mam teraz to jakies anomalia wciaz
Ja zwykle mam owulke w 16/17 dc wiec ma jeszcze chwile zeby isc w dol.... Grr no oby juz spadlo ;(
U Ciebie kochana ta tempka świruje na maxa...Ciekawe co jest tego przyczyną?
Mam nadzieję, że lada dzień Ci spadnie
-
Moze ten niepokalanek.....;(
Wszystko przetrzymam byle byla owulacja i szansa na groszka...
Dzien w dzien trzaskam testy owu i ovserwuje sluz zeby nic nie przegapic...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
WaldhauzerM wrote:Ja mam taką działkę ale jak jest pogoda to zawsze teściów tam pełno więc zero odpoczynku.
Hihi my mamy rodzicow i tesciow 360 km od nas wiec jak kupimy pod wawa to nikt nam tu przyjezdzac nie bedzie33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Moze ten niepokalanek.....;(
Wszystko przetrzymam byle byla owulacja i szansa na groszka...
Dzien w dzien trzaskam testy owu i ovserwuje sluz zeby nic nie przegapic...
Ile razy dziennie pijesz niepokalanka? Z tego co widzę to od 5 dni go przyjmujesz? Tak?
-
Gaduaaa wrote:wkurzona jestem bo nie mogę się sugerować dzisiajszą temp.. a poluje na owu...
eh.. dziś 13dc.. i płodne może i są ale czu owu będziesz tak jak powinna za 2 dni ...
Kochana, ja też ostatnio nie mogę się sugerować swoją temperaturą, bo od sąsiada pies nie daje Nam spać.. Śpię może po 2 hi także jak Ty poluję na owu, bo dzisiaj mam 12 dc. Dla mojej pewności robię od 9 dc codziennie test owu, by niczego nie ominąć.
-
Anula1986 wrote:Kochana, ja też ostatnio nie mogę się sugerować swoją temperaturą, bo od sąsiada pies nie daje Nam spać.. Śpię może po 2 h
i także jak Ty poluję na owu, bo dzisiaj mam 12 dc. Dla mojej pewności robię od 9 dc codziennie test owu, by niczego nie ominąć.
a dzisiajsza noc miałaś spokojną? bo pisałaś że wczoraj zwróciłaś uwagę właścicielce.. są jakieś rezultaty?FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:ja tak samo patrze na testy ale z kolei nie wiem czy one są 100%... mam jakies z ebaya.. i nawet ta kreska kontrolna jest nie za ciekawa... a drugie kreski to takie ledwo widoczne ... nie fajnie...
a dzisiajsza noc miałaś spokojną? bo pisałaś że wczoraj zwróciłaś uwagę właścicielce.. są jakieś rezultaty?
Szanowna sąsiadka najwyraźniej zbagatelizowała moje upomnienie, a właściwie prośbę. Najlepsze jest to, że wczoraj jej małżonek szedł z pieskami na spacerek. Ojej, pieski były mega grzeczneco było dla mnie ogromnym zaskoczeniem
Kurcze, ja nie wiem o co chodzi z tymi testami owu z ebaya, allegroWydawałoby się, że sprzedawcy chcąc zarobić i mieć stałych klientów będą sprzedawać dobre testy za niedużą kwotę, a tu się okazuje, że są felerne...
Ja moje testy kupuję w aptece lub w Rossmannie z firmy Facelle, czy coś teges.