Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Używane są najczęściej już bez żelu
a cena tylko 10 zł mniejsza z tego co widziałam!
w każdym razie nie jest to głupie..
często w późniejszych tygodniach ciąży jak już czuje się ruchy... i nagle są słabsze czy jest ich mniej to się zdarzy panikować.. wtedy właśnie przydatny taki detektor bo od razu sama sprawdzasz czy na pewno jest wszystko w porządkuszuflada, Sylwia91 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Ja myślę kochana że taki sprzęt to dobry pomysł.. Lepiej mieć samemu kontrolę niż potem zastanawiać się czy wszystko gra..
Karolina2787, Sylwia91, szuflada, Duśka;) lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaaa wrote:a no to faktycznie..jak nie ma dużej różnicy to bez sensu.. bo żel trzeba dokupić..
w każdym razie nie jest to głupie..
często w późniejszych tygodniach ciąży jak już czuje się ruchy... i nagle są słabsze czy jest ich mniej to się zdarzy panikować.. wtedy właśnie przydatny taki detektor bo od razu sama sprawdzasz czy na pewno jest wszystko w porządkukupię sobie w następnym miesiącu pewnie bo w tym czekają mnie zakupy ubraniowe. Potrzebuję ciążowych spodni żeby były wygodniejsze bo zwykłe uciskają brzusio
Karolina2787, Gaduaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Ja myślę kochana że taki sprzęt to dobry pomysł.. Lepiej mieć samemu kontrolę niż potem zastanawiać się czy wszystko gra..
Z jednej strony tak ale z drugiej to bym się zrobiła przewrażliwiona na tym punkcie i chyba nie zasnęła w nocySylwia91 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Z jednej strony tak ale z drugiej to bym się zrobiła przewrażliwiona na tym punkcie i chyba nie zasnęła w nocy
Karolina2787 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ale będę sobie powtarzać że muszę oszczędzać żel hihi także może obędzie się bez szaleństwa a chciałabym żeby domownicy też mogli posłuchać i mam kilku bardzo bliskich przyjaciół z którymi chciałabym się tym podzielić
To ja mam prawdziwy stetoskop..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Ale będę sobie powtarzać że muszę oszczędzać żel hihi także może obędzie się bez szaleństwa a chciałabym żeby domownicy też mogli posłuchać i mam kilku bardzo bliskich przyjaciół z którymi chciałabym się tym podzielić
Pewnie kochana to coś pięknegoach sama bym chciała posłuchać
teraz paplam że bym się stresowała a jakbym sama miała kupić to pewnie bym kupiła
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia! No nareszcie, dajesz jakiegoś "znaka", bo aż się niecierpliwiłyśmy
Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. Jak pięknie wygląda Twój suwaczek
Zdrówka Ci życzę i obu wymioty juz niedługo odpuścily.
Widziałam, że pisałyście o meżach, mój Małż jest właściwie taki kochany i tak dzielnie znosi moje humory i wydziwienia, że nie mogę na niego narzekać ani ciut ciutSylwia91, zapachmalin, Margaretka89 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Sylwia91 wrote:O super! Może tańsza alternatywa by była z tego.. Chociaż taki stetoskop pewnie też kosztuje a nie wiem czy byłby w stanie wykryć tętno dzidzi
Byłby myślę.. Mój stetoskop jest z ciśnieniomierzem..Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Caro wrote:Sylwia! No nareszcie, dajesz jakiegoś "znaka", bo aż się niecierpliwiłyśmy
Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. Jak pięknie wygląda Twój suwaczek
Zdrówka Ci życzę i obu wymioty juz niedługo odpuścily.
Widziałam, że pisałyście o meżach, mój Małż jest właściwie taki kochany i tak dzielnie znosi moje humory i wydziwienia, że nie mogę na niego narzekać ani ciut ciutmój jak się staraliśmy to też miał humory ale odkąd jestem w ciąży to jest po prostu cudownie i widzę że bardzo się stara i się zmienił
Karolina2787, Caro, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
A co do suwaczka to trochę kłamie bo dzisiaj zaczęłam już 11 tydzień a on zawsze pokazuje o tydzień mniej. Tzn info jest dla 10 tygodnia przez cały tydzień a będę już w 11 bo 10 tydzień i każdy kolejny dzień liczy się jako 11
szkoda że to taka gafa
-
Wrocilam:*
Jeszcze troche z bratanica mojego sie pobawilam jedna z nich plakala bo chce z ciocia do fikolandu.
Sylwus dawno cie nie bylo., ciesze sie ze z toba wszystko w porządku, kazda z nas strasznie sie martwila o ciebie.
Widze ze dopadly cie juz mdłości chyba maluszek rosnie jak na drożdachSylwia91 lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Wrocilam:*
Jeszcze troche z bratanica mojego sie pobawilam jedna z nich plakala bo chce z ciocia do fikolandu.
Sylwus dawno cie nie bylo., ciesze sie ze z toba wszystko w porządku, kazda z nas strasznie sie martwila o ciebie.
Widze ze dopadly cie juz mdłości chyba maluszek rosnie jak na drożdachojej to cudownie! Kochana gratuluję z całego serca :*
-
nick nieaktualny