Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Przynajmniej dwa razy dziennie. Rano żeby mnie nie męczyło na pusty żołądek to pije jakiś sok albo chociaż wodę... I wieczorem jeszcze kryzys. Jak rano nie zwymiotuje to mnie meczy cały dzień. Najgorsze jest to że po zwymiotowaniu nie odpuszcza :(

Ja jak byłam w ciąży z Tosiem to lęk sz mi mówił że jak wymioty są więcej niż 7 razy dziennie to powinno się zgłosić lekarzowi.. Ale jak jest teraz nie wiem..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi ja tez bym wytrzymala wszystko byle groszek byl....:)

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pociesze Cie że jak kreska słaba to nie jest wyrocznia! U mnie takie same nie były w szczęśliwym cyklu a jednak owu była! Bierz pod uwagę najmocniejszą i resztą się nie przejmuj :) awww tesknilam za Wami :* <3

nick nieaktualny, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Karolka używasz testów z allegro? Bo jak tak to mi one też nigdy nie pokazały takiej samej kreski albo mocniejszej tylko w 2 miesiącu ciąży hehe
    to nie pocieszyłaś bo ja mam też hurtowo zakupione na ebay... o raju

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to nie pocieszyłaś bo ja mam też hurtowo zakupione na ebay... o raju
    Gaduaaa ale mimo że wychodziła słaba kreska to dzidzia jest więc i owu była! Myślę że to dobry argument :)

Gaduaaa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Gaduaaa ale mimo że wychodziła słaba kreska to dzidzia jest więc i owu była! Myślę że to dobry argument :)
    a widziałaś dziś moje? tam są ledwo widoczne te kreski haha
    i tak myślałam od początku że będzie problem z tymi testami... buu

• Sylwia91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ja jak byłam w ciąży z Tosiem to lęk sz mi mówił że jak wymioty są więcej niż 7 razy dziennie to powinno się zgłosić lekarzowi.. Ale jak jest teraz nie wiem..
    Nie no na szczęście aż tak źle ze mną jeszcze nie jest uff :D łudzę się nadzieją że za jakiś tydzień lub dwa to minie. Dzisiaj zaczynam 11 tydzień i mam nadzieję że po 12tym tyg. minie to wszystko

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Ale pociesze Cie że jak kreska słaba to nie jest wyrocznia! U mnie takie same nie były w szczęśliwym cyklu a jednak owu była! Bierz pod uwagę najmocniejszą i resztą się nie przejmuj :) awww tesknilam za Wami :* <3

Ja tam idę przed siebie :) nie poddaje się kochana kiedyś musi się udać i czy z testami czy bez pierdzielę robię tylko tak dla własnej ciekawości ale i tak się nie załamuję. Kochana my tęskniłyśmy za Wami <3 <3 dwa serduszka nasze :D

Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a widziałaś dziś moje? tam są ledwo widoczne te kreski haha
    i tak myślałam od początku że będzie problem z tymi testami... buu
    Hmm faktycznie jakieś blade te kreski! Może to jeszcze nie ten dzień! Ale testy inne trochę niż te z allegro

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co to może zaczniemy wstawiać zdjęcia z tesów owulkowych a nasza Sylwia oceni czy była czy nie :D

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia moja intuicja już dawno poszła w las :D jeszcze nie wróciła! Ja Wam wszystkim życzę owulki i owocnego starania więc nie będę obiektywna :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Karolcia moja intuicja już dawno poszła w las :D jeszcze nie wróciła! Ja Wam wszystkim życzę owulki i owocnego starania więc nie będę obiektywna :D

A powiedz mi kochana ból miednicy miałaś może bo mnie napierdziela już jakiś dłuższy czas i nie wiem dlaczego. Nie przeciążyłam się niczym, nie dźwigałam hmm?

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna płodu żeby móc sobie słuchać serduszka maleństwa! Co myślicie?ceny są już od 100 zł w górę. Tylko nie wiem czy jest sens się tym wszystkim tak stresować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna płodu żeby móc sobie słuchać serduszka maleństwa! Co myślicie?ceny są już od 100 zł w górę. Tylko nie wiem czy jest sens się tym wszystkim tak stresować?

Ja to bym chyba ześwirowała jakbym to kupiła :D ale może nie mówię że to złe lecz ja wolałabym się dodatkowo nie stresować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 16:50

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A powiedz mi kochana ból miednicy miałaś może bo mnie napierdziela już jakiś dłuższy czas i nie wiem dlaczego. Nie przeciążyłam się niczym, nie dźwigałam hmm?
    Caly czas mam. Do tej pory nawet zdarzają mi się @ bóle i to takie dość upierdliwe :( do tego czasem mam takie kłucia przeszywające..

nick nieaktualny, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    a może używane? wcale nie głupi pomysł...
    u mnie są po 20e... juz patrzyłam haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 16:52

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Caly czas mam. Do tej pory nawet zdarzają mi się @ bóle i to takie dość upierdliwe :( do tego czasem mam takie kłucia przeszywające..

A od kiedy Cię zaczęły gnębić?

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a może używane? wcale nie głupi pomysł...
    u mnie są po 20e... juz patrzyłam haha
    Używane są najczęściej już bez żelu :( a cena tylko 10 zł mniejsza z tego co widziałam!

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A od kiedy Cię zaczęły gnębić?
    Pytasz kiedy najwcześniej? Jakieś kilka dni przed terminem @! Ale dokładnie to już nie pamiętam kurcze dawno to było :p czas leci jak opętany! Wiecie że już w spodnie nie mogę się zapiac niektóre? Szczególnie jak zjem!

nick nieaktualny, nick nieaktualny, szuflada, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Pytasz kiedy najwcześniej? Jakieś kilka dni przed terminem @! Ale dokładnie to już nie pamiętam kurcze dawno to było :p czas leci jak opętany! Wiecie że już w spodnie nie mogę się zapiac niektóre? Szczególnie jak zjem!

Ja jestem 9 dzień po owulce ale już w 4 dniu po owu zaczęła mnie boleć mocno miednica właśnie ale może to co innego nie wiem po prostu wolałam się zapytać jak to u Ciebie było ;) No to już nasza fasolinka duuuża rośnie :D pięknie!

‹‹ 1063 1064 1065 1066 1067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ