Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Przynajmniej dwa razy dziennie. Rano żeby mnie nie męczyło na pusty żołądek to pije jakiś sok albo chociaż wodę... I wieczorem jeszcze kryzys. Jak rano nie zwymiotuje to mnie meczy cały dzień. Najgorsze jest to że po zwymiotowaniu nie odpuszcza
Ja jak byłam w ciąży z Tosiem to lęk sz mi mówił że jak wymioty są więcej niż 7 razy dziennie to powinno się zgłosić lekarzowi.. Ale jak jest teraz nie wiem..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ale pociesze Cie że jak kreska słaba to nie jest wyrocznia! U mnie takie same nie były w szczęśliwym cyklu a jednak owu była! Bierz pod uwagę najmocniejszą i resztą się nie przejmuj
awww tesknilam za Wami :*
Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Karolka używasz testów z allegro? Bo jak tak to mi one też nigdy nie pokazały takiej samej kreski albo mocniejszej tylko w 2 miesiącu ciąży heheFabian
Cyprian
Tymuś
-
Sylwia91 wrote:Gaduaaa ale mimo że wychodziła słaba kreska to dzidzia jest więc i owu była! Myślę że to dobry argument
i tak myślałam od początku że będzie problem z tymi testami... buuFabianCyprian
Tymuś
-
WaldhauzerM wrote:Ja jak byłam w ciąży z Tosiem to lęk sz mi mówił że jak wymioty są więcej niż 7 razy dziennie to powinno się zgłosić lekarzowi.. Ale jak jest teraz nie wiem..
łudzę się nadzieją że za jakiś tydzień lub dwa to minie. Dzisiaj zaczynam 11 tydzień i mam nadzieję że po 12tym tyg. minie to wszystko
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Ale pociesze Cie że jak kreska słaba to nie jest wyrocznia! U mnie takie same nie były w szczęśliwym cyklu a jednak owu była! Bierz pod uwagę najmocniejszą i resztą się nie przejmuj
awww tesknilam za Wami :*
Ja tam idę przed siebienie poddaje się kochana kiedyś musi się udać i czy z testami czy bez pierdzielę robię tylko tak dla własnej ciekawości ale i tak się nie załamuję. Kochana my tęskniłyśmy za Wami
dwa serduszka nasze
Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:a widziałaś dziś moje? tam są ledwo widoczne te kreski haha
i tak myślałam od początku że będzie problem z tymi testami... buu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Karolcia moja intuicja już dawno poszła w las
jeszcze nie wróciła! Ja Wam wszystkim życzę owulki i owocnego starania więc nie będę obiektywna
A powiedz mi kochana ból miednicy miałaś może bo mnie napierdziela już jakiś dłuższy czas i nie wiem dlaczego. Nie przeciążyłam się niczym, nie dźwigałam hmm? -
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna płodu żeby móc sobie słuchać serduszka maleństwa! Co myślicie?ceny są już od 100 zł w górę. Tylko nie wiem czy jest sens się tym wszystkim tak stresować?
Ja to bym chyba ześwirowała jakbym to kupiłaale może nie mówię że to złe lecz ja wolałabym się dodatkowo nie stresować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 16:50
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:A powiedz mi kochana ból miednicy miałaś może bo mnie napierdziela już jakiś dłuższy czas i nie wiem dlaczego. Nie przeciążyłam się niczym, nie dźwigałam hmm?
do tego czasem mam takie kłucia przeszywające..
Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna płodu żeby móc sobie słuchać serduszka maleństwa! Co myślicie?ceny są już od 100 zł w górę. Tylko nie wiem czy jest sens się tym wszystkim tak stresować?
u mnie są po 20e... juz patrzyłam hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 16:52
Sylwia91 lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:A od kiedy Cię zaczęły gnębić?
Karolina2787, Elunia, szuflada, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Pytasz kiedy najwcześniej? Jakieś kilka dni przed terminem @! Ale dokładnie to już nie pamiętam kurcze dawno to było :p czas leci jak opętany! Wiecie że już w spodnie nie mogę się zapiac niektóre? Szczególnie jak zjem!
Ja jestem 9 dzień po owulce ale już w 4 dniu po owu zaczęła mnie boleć mocno miednica właśnie ale może to co innego nie wiem po prostu wolałam się zapytać jak to u Ciebie byłoNo to już nasza fasolinka duuuża rośnie
pięknie!