X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Przynajmniej dwa razy dziennie. Rano żeby mnie nie męczyło na pusty żołądek to pije jakiś sok albo chociaż wodę... I wieczorem jeszcze kryzys. Jak rano nie zwymiotuje to mnie meczy cały dzień. Najgorsze jest to że po zwymiotowaniu nie odpuszcza :(

Ja jak byłam w ciąży z Tosiem to lęk sz mi mówił że jak wymioty są więcej niż 7 razy dziennie to powinno się zgłosić lekarzowi.. Ale jak jest teraz nie wiem..

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi ja tez bym wytrzymala wszystko byle groszek byl....:)

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pociesze Cie że jak kreska słaba to nie jest wyrocznia! U mnie takie same nie były w szczęśliwym cyklu a jednak owu była! Bierz pod uwagę najmocniejszą i resztą się nie przejmuj :) awww tesknilam za Wami :* <3

Karolina2787, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Karolka używasz testów z allegro? Bo jak tak to mi one też nigdy nie pokazały takiej samej kreski albo mocniejszej tylko w 2 miesiącu ciąży hehe
    to nie pocieszyłaś bo ja mam też hurtowo zakupione na ebay... o raju

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    to nie pocieszyłaś bo ja mam też hurtowo zakupione na ebay... o raju
    Gaduaaa ale mimo że wychodziła słaba kreska to dzidzia jest więc i owu była! Myślę że to dobry argument :)

Gaduaaa, Karolina2787 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Gaduaaa ale mimo że wychodziła słaba kreska to dzidzia jest więc i owu była! Myślę że to dobry argument :)
    a widziałaś dziś moje? tam są ledwo widoczne te kreski haha
    i tak myślałam od początku że będzie problem z tymi testami... buu

• Sylwia91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Ja jak byłam w ciąży z Tosiem to lęk sz mi mówił że jak wymioty są więcej niż 7 razy dziennie to powinno się zgłosić lekarzowi.. Ale jak jest teraz nie wiem..
    Nie no na szczęście aż tak źle ze mną jeszcze nie jest uff :D łudzę się nadzieją że za jakiś tydzień lub dwa to minie. Dzisiaj zaczynam 11 tydzień i mam nadzieję że po 12tym tyg. minie to wszystko

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Ale pociesze Cie że jak kreska słaba to nie jest wyrocznia! U mnie takie same nie były w szczęśliwym cyklu a jednak owu była! Bierz pod uwagę najmocniejszą i resztą się nie przejmuj :) awww tesknilam za Wami :* <3

Ja tam idę przed siebie :) nie poddaje się kochana kiedyś musi się udać i czy z testami czy bez pierdzielę robię tylko tak dla własnej ciekawości ale i tak się nie załamuję. Kochana my tęskniłyśmy za Wami <3 <3 dwa serduszka nasze :D

Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a widziałaś dziś moje? tam są ledwo widoczne te kreski haha
    i tak myślałam od początku że będzie problem z tymi testami... buu
    Hmm faktycznie jakieś blade te kreski! Może to jeszcze nie ten dzień! Ale testy inne trochę niż te z allegro

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby co to może zaczniemy wstawiać zdjęcia z tesów owulkowych a nasza Sylwia oceni czy była czy nie :D

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia moja intuicja już dawno poszła w las :D jeszcze nie wróciła! Ja Wam wszystkim życzę owulki i owocnego starania więc nie będę obiektywna :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Karolcia moja intuicja już dawno poszła w las :D jeszcze nie wróciła! Ja Wam wszystkim życzę owulki i owocnego starania więc nie będę obiektywna :D

A powiedz mi kochana ból miednicy miałaś może bo mnie napierdziela już jakiś dłuższy czas i nie wiem dlaczego. Nie przeciążyłam się niczym, nie dźwigałam hmm?

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna płodu żeby móc sobie słuchać serduszka maleństwa! Co myślicie?ceny są już od 100 zł w górę. Tylko nie wiem czy jest sens się tym wszystkim tak stresować?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Zastanawiam się nad kupnem detektora tętna płodu żeby móc sobie słuchać serduszka maleństwa! Co myślicie?ceny są już od 100 zł w górę. Tylko nie wiem czy jest sens się tym wszystkim tak stresować?

Ja to bym chyba ześwirowała jakbym to kupiła :D ale może nie mówię że to złe lecz ja wolałabym się dodatkowo nie stresować

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 16:50

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A powiedz mi kochana ból miednicy miałaś może bo mnie napierdziela już jakiś dłuższy czas i nie wiem dlaczego. Nie przeciążyłam się niczym, nie dźwigałam hmm?
    Caly czas mam. Do tej pory nawet zdarzają mi się @ bóle i to takie dość upierdliwe :( do tego czasem mam takie kłucia przeszywające..

Karolina2787, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• Gaduaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    a może używane? wcale nie głupi pomysł...
    u mnie są po 20e... juz patrzyłam haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 16:52

Sylwia91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Caly czas mam. Do tej pory nawet zdarzają mi się @ bóle i to takie dość upierdliwe :( do tego czasem mam takie kłucia przeszywające..

A od kiedy Cię zaczęły gnębić?

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    a może używane? wcale nie głupi pomysł...
    u mnie są po 20e... juz patrzyłam haha
    Używane są najczęściej już bez żelu :( a cena tylko 10 zł mniejsza z tego co widziałam!

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A od kiedy Cię zaczęły gnębić?
    Pytasz kiedy najwcześniej? Jakieś kilka dni przed terminem @! Ale dokładnie to już nie pamiętam kurcze dawno to było :p czas leci jak opętany! Wiecie że już w spodnie nie mogę się zapiac niektóre? Szczególnie jak zjem!

Karolina2787, Elunia, szuflada, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia91 wrote:
    Pytasz kiedy najwcześniej? Jakieś kilka dni przed terminem @! Ale dokładnie to już nie pamiętam kurcze dawno to było :p czas leci jak opętany! Wiecie że już w spodnie nie mogę się zapiac niektóre? Szczególnie jak zjem!

Ja jestem 9 dzień po owulce ale już w 4 dniu po owu zaczęła mnie boleć mocno miednica właśnie ale może to co innego nie wiem po prostu wolałam się zapytać jak to u Ciebie było ;) No to już nasza fasolinka duuuża rośnie :D pięknie!

‹‹ 1063 1064 1065 1066 1067 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ