Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha ale nie zawsze sie pokazuje jak sikam na nie - najlepiej do kubeczka nalac i zatonkac testa do linii max, wtedy wynik jest wyrazniejszy.
Karolina2787 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Karolina2787 wrote:Wiem jak to jest my też jak papużki nierozłączki
zakochańce
ale pomyśl że za to jaki seks będzie jak tak się stęsknicie od razu fasolka będzie
Karolina2787 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Ni cholery kochana ani jeden nie wyszedł żeby ta druga krecha była mocniejsza
lipne czy co
Tzn od razu powiem ze one sa takie badziewne ze nigdy druga krecha nie przewyzsza testowej. Ja po prostu patrze jak ciemna jest.. Np dzis mam bladziutka, ok 1/3 mocy testowej. Najmocniej mialam tak 3/4 koloru testowej i w ten dzien mialam tez inne objawy (sluz, temp). Dzien pozniej drugiej krechy nie bylo.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
szuflada wrote:Anula widze że też bierzesz wiesiołka i tak samo jak u mnie dobrze robi Ci na śluz
ja az głupieję, bo ciągle taki dziwny wodnisty, jakby dni płodne były a u mnie to jeszcze niemożliwe
No mam to samo... Wodnisty, rozciągliwy, wodnisto-kremowy... Super, że tak działa na mój śluz i na Twój śluz też, ale ja już sama nie wiem kiedy mam te dni płodneSugerując się śluzem to od 3 dni dosłownie... OF pokazuje mi, że mam od jutra (13 dc), ale widzę, że pomału sluz wodno-rozciągliwy mi się kończy, bo mam go już w małej ilości. Wczoraj było go spoooro, dzisiaj już mniej. Dlatego męczę mojego chłopa od kilku dni, bo tak naprawde to nie wiem kiedy będzie już tylko kremowy
szuflada lubi tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:Kasia a pokaż pare z ostatniego cyklu jak masz
Z zeszlego nie trzymalam bejbe ale jutro zrobie foto i Wam pokaze i porownamy co mialam dzis (bladzioch) a co pokaze sie jutro ok?Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Tzn od razu powiem ze one sa takie badziewne ze nigdy druga krecha nie przewyzsza testowej. Ja po prostu patrze jak ciemna jest.. Np dzis mam bladziutka, ok 1/3 mocy testowej. Najmocniej mialam tak 3/4 koloru testowej i w ten dzien mialam tez inne objawy (sluz, temp). Dzien pozniej drugiej krechy nie bylo.
Ja czekałam aż bedzie krecha w kreche mocna a tu dupa była widoczna normalnie ale jednak jasna, ale już tam muszę zużyć jak się kupiłomoże następny cykl coś wykaże
-
Anula1986 wrote:No mam to samo... Wodnisty, rozciągliwy, wodnisto-kremowy... Super, że tak działa na mój śluz i na Twój śluz też, ale ja już sama nie wiem kiedy mam te dni płodne
Sugerując się śluzem to od 3 dni dosłownie... OF pokazuje mi, że mam od jutra (13 dc), ale widzę, że pomału sluz wodno-rozciągliwy mi się kończy, bo mam go już w małej ilości. Wczoraj było go spoooro, dzisiaj już mniej. Dlatego męczę mojego chłopa od kilku dni, bo tak naprawde to nie wiem kiedy będzie już tylko kremowy
Im wiecej sie badamy tym bardziej zglupiec mozna co?
W drugiej pol zeszlego cyklu mialam identico to co Wy- te wodnisto kremowe wodospady. Moze dlatego ze sporo siemienia zaczelam pic i sie narobilo tego33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Karolina2787 wrote:Waldi tez tak sądze a Tobie wyszły w końcu te z allegro?
Kasia ja cały czas do kieliszka sikam
Szuflada to zaje...e akurat będzie eja eja na maksiora!
Kochana odbierz wiadomość.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Witajcie! Jakby to powiedzieć zmartwychwstałam heheh oj a to wszystko przez przygotowania głównie te kościelne do Świąt i cały po świąteczny bałagan, po drodze jeszcze jakiś pogrzeb i stąd moja nieobecność! U nas wszystko chyba ok, oprócz senności i wymiotów do potęgi n-tej wszystko do przeżycia. No ale okaże się na usg 19 kwietnia jak to się tak naprawdę ma! Słyszałam że są nowe fasolki także gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego z całego serduszka! No i opowiadać co tam u Was!
WaldhauzerM, Gaduaaa, Karolina2787, Tuliska, 91patka91, zapachmalin, Duśka;), Tissaia, Allmita lubią tę wiadomość
-
Karolina2787 wrote:Ja czekałam aż bedzie krecha w kreche mocna a tu dupa była widoczna normalnie ale jednak jasna, ale już tam muszę zużyć jak się kupiło
może następny cykl coś wykaże
Moze jak sie kupi te drozsze testy to one beda ciemniejsze od testowej w owu a te tanioszki nigdy nie sa. Ale mozna wyczaic kiedy sa po prostu najmocniejsze kreski i wtedy to jest TO.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Witajcie! Jakby to powiedzieć zmartwychwstałam heheh oj a to wszystko przez przygotowania głównie te kościelne do Świąt i cały po świąteczny bałagan, po drodze jeszcze jakiś pogrzeb i stąd moja nieobecność! U nas wszystko chyba ok, oprócz senności i wymiotów do potęgi n-tej wszystko do przeżycia. No ale okaże się na usg 19 kwietnia jak to się tak naprawdę ma! Słyszałam że są nowe fasolki także gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego z całego serduszka! No i opowiadać co tam u Was!
Często masz te wymioty w ciągu dnia??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Sylwia91 wrote:Przynajmniej dwa razy dziennie. Rano żeby mnie nie męczyło na pusty żołądek to pije jakiś sok albo chociaż wodę... I wieczorem jeszcze kryzys. Jak rano nie zwymiotuje to mnie meczy cały dzień. Najgorsze jest to że po zwymiotowaniu nie odpuszcza
Sylwia91, Kasia1987, Karolina2787, Tuliska lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Karolka używasz testów z allegro? Bo jak tak to mi one też nigdy nie pokazały takiej samej kreski albo mocniejszej tylko w 2 miesiącu ciąży hehe
Tak wgl to Witam Cię kochanaserduszko nasze
no ja z allegro i dupa blada
dziewczynki mi podpowiadają że lepsze z rossmana no to bd musiała chyba zakupić i porównać jednak te stare przysłowie się tu sprawdza ''tanie mięso psy jedzą''
Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość