Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b76739b3c348.jpg
tylko proszę się nie śmiać
to moje pierwsze testy owu w życiukażdy cień jest ważny haha
a tak na prawdę nie wiem co o tym myśleć..
Gaduaa troche blade te Teoje krechy..sama nie wiem -
Gizmo wrote:Ale na wszystkich testowa wydaje się byc jednakowa. Moze te testy tak właśnie maja. Nie zawracaj sobie głowy na razie taka drobnostka i rob dalej tesciki. Tylko patrzeć jak zaraz druga wyjdzie ciemniejsza.Fabian
Cyprian
Tymuś
-
Cześć wszystkim!
w końcu wracamy do normalności, z tej okazji fundnełam sobie nawet nowy avatar
U mnie już po ovu chyba, dzisiaj brak mojego ulubionego śluzu, tylko takie byle co którego nie umiem sklasyfikować... I teraz najgorsze przeszło dwa tygodnieMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
zapachmalin wrote:Cześć wszystkim!
w końcu wracamy do normalności, z tej okazji fundnełam sobie nawet nowy avatar
U mnie już po ovu chyba, dzisiaj brak mojego ulubionego śluzu, tylko takie byle co którego nie umiem sklasyfikować... I teraz najgorsze przeszło dwa tygodniedobrze ze jesteś
no tak najgorszy czas po owulacji
zapachmalin lubi tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:Hej malina
dobrze ze jesteś
no tak najgorszy czas po owulacji
Ogólnie spoko tylko ciągnie się to straszliwie i końca nie widaćmuszę sobie znaleźć jakieś przyjemne hobby. Książki póki co nie piszę bo wena uciekła do ciepłych krajów i siedzę wieczorami samotna
-
Widzę że tylko ja mam dzisiaj humor do doopy..
Niech ten dzień się skończy..
Wasi mężowie też są tacy hamscy w stosunku do Was jak mój??
Czasem mam już tego dosyć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 14:42
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.