Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Widzę że tylko ja mam dzisiaj humor do doopy..
Niech ten dzień się skończy..
Wasi mężowie też są tacy hamscy w stosunku do Was jak mój??
Czasem mam już tego dosyć..niedługo dni płodne, a mój właśnie pojechał w delegacje... nie wiem już jak się pocieszyć :<
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Gizmo wrote:Szuflada ja swojego co najmniej 2miechy widzieć nie będę
tylko śmiać mi się pozostalo. Powrót bedzie taki piękny ze zobaczycie ile serduszek bedzie na wykresie w czerwcu
Gizmo lubi tę wiadomość
Moj maz czasem przeuroczy a czasem szpile wbije, ma tez swoje humorki... Na poczatku wnerwialo go moje trucie o staraniach, teraz juz przywykl... Plus mam taki ze my ciagle razem jestesmy...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyHejka laski
Widzę że narzekania na facetów to ja dodam też że mam coś na podobę jak Klaudyś nie chce słyszeć tych jak on to mówi pierdoł jak ma być to będzie i koniec. No ale nigdzie nie wyjeżdża i jesteśmy non stop razem ale powiem Wam że czasem by się chciało żeby gdzieś wyskoczyłMargaretka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Hihi moj podobnie ale na szczescie nie odmawia serduszek w te dni kiedy mam owulke
Jeśli o to chodzi to mój wie o tym lepiej niż jahehe sobie wylicza kiedy
i też nie odmówi wręcz przeciwnie sam mi proponuje hihi
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
ja w sumie nie wiem na co narzekać...gotuje, sprząta, wierny jest, libido ma za dwoje
kochany taki
a o dzieciach marzy i słucha cierpliwie mojego staraczkowego biadolenia haha
Karolina2787, Kasia1987, Caro, Tuliska, Duśka;) lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Hihi moj podobnie ale na szczescie nie odmawia serduszek w te dni kiedy mam owulke
Te chłopy chyba tak mająMoje kochanie tak samo do tego podchodzi. "Będzie co ma być", "bierz to na spokojnie jak ja"
No ja chyba dzisiaj mam owulkę (tak by wynikało z interpretacji testów owu), dorwałam przed chwilą mojego, poserduszkowaliśmy, także ma wolne i może wrócić do swoich zajęć
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszuflada wrote:właśnie to jest najgorsze, jesteśmy nierozłączni i jeden dzień to już baaardzo dużo
Wiem jak to jest my też jak papużki nierozłączkizakochańce
ale pomyśl że za to jaki seks będzie jak tak się stęsknicie od razu fasolka będzie
szuflada lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Karolina kochanie powiedz mi.. Wychodziły Ci te testy ovu z allegro??
Waldi ja te testy robie 4 cykl i u mnie dzialaja - tzn potwierdzaly je inne objawy okoloowulacyjne.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny