Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj od ok 3 tyg meczy sie co rano
Mowi ze jako nastolatek nawet nie mial takich problemow z notorycznym wzwodem
Ja placze ze smiechu ze babcie i ciotki modla sie za nasze poczecie i Pan Bog mu wzwodem blogoslawi co ranoTissaia, Nats lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyMi sie tez czasami bolesne ovu zdarzają, tak jak któraś napisała ze nie można ani ręką ani nogą ruszyć..
Gin mi powiedział ze powody są dwa. Albo dużo płynu zbiera sie w jajcorze podczas owulacji i on uciska wszędzie i boli albo ovu jest z odrobiną krwi która przedostaje sie do otrzewnej i wtedy ma prawo nawet tydzień po ovu tam bolec bądź pobolewajać.
Anula ja bym do skutku dzwoniła na straż miejską bo to jest takie samo zakłócanie ciszy nocnej jak impreza. Może po 20 mandacie sie ogarną i wyślą psa na tresurę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 12:25
-
Mi sie tak wydaje z teorii ktora znamy..
Ale jesli chodzi o praktyke jak to serio jest to czasem mam wrazenie ze coraz bardziej glupieje z tym wszystkim...
Serduszkuj Anula33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Pozwolę wtrącić swoje trzy grosze
to ze mężczyźni nie kończą w Was nie oznacza ze nie zostawili tam żołnierzyków. Plyn który u faceta występuje podczas podniecenia również zawiera plemniorki
Almanah, Elunia, KlaudyŚ, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
A mnie dziś rano ścięło.. I to nieźle.. Dawno tak nie miałam..
Ogólnie źle się czuję dziś.. Mieliśmy jechać na targi.. Budzę męża i pytam co robimy.. On na to.. Ja odpoczywam niedziela jest.. Przemilczałam to.. No cóż.. Po drodze mama jak zwykle y pretensjami o wszystko tak naprawdę.. Wkur..że powiedziałam jej co myślę.. A co. Nie dam sobą pomiatać..Margaretka89 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Elunia wrote:Mi sie tez czasami bolesne ovu zdarzają, tak jak któraś napisała ze nie można ani ręką ani nogą ruszyć..
Gin mi powiedział ze powody są dwa. Albo dużo płynu zbiera sie w jajcorze podczas owulacji i on uciska wszędzie i boli albo ovu jest z odrobiną krwi która przedostaje sie do otrzewnej i wtedy ma prawo nawet tydzień po ovu tam bolec bądź pobolewajać.
Anula ja bym do skutku dzwoniła na straż miejską bo to jest takie samo zakłócanie ciszy nocnej jak impreza. Może po 20 mandacie sie ogarną i wyślą psa na tresurę.
Coś gdzieś ostatnio czytałam (nie w pryma aprilis), że na Białorusi chcą wprowadzić ustawę o zakazie szczekania psów i miauczenia kotów w godzinach ciszy nocnej. -
To samo z bolącą owu. Elunia ma racje z tym ze to plyn z domieszka krwi drażni otrzewna i dlatego odczuwamy bol. Ale słyszałam tez ze boli z powodu dużego a nie pękniętego pęcherzyka. Czyli wtedy gdy właściwie nie dochodzi do uwolnienia jaja
Elunia lubi tę wiadomość
-
Gizmo wrote:Pozwolę wtrącić swoje trzy grosze
to ze mężczyźni nie kończą w Was nie oznacza ze nie zostawili tam żołnierzyków. Plyn który u faceta występuje podczas podniecenia również zawiera plemniorki
Za to tak duzo mlodych kobiet nie chcących miec dzieci a myślących ze stosunek przerywany jest dobrym sposobem zabezpieczania zachodzi w ciaze.
U nas w tym cyklu oprocz jednego dnia byl wlasnie stosunkiem przerywanym ale zaznaczalam bo nie wielka ilosc mogla sie przedostacGizmo lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Za to tak duzo mlodych kobiet nie chcących miec dzieci a myślących ze stosunek przerywany jest dobrym sposobem zabezpieczania zachodzi w ciaze.
U nas w tym cyklu oprocz jednego dnia byl wlasnie stosunkiem przerywanym ale zaznaczalam bo nie wielka ilosc mogla sie przedostacżeby nie czekać do ostatniej chwili na założenie gumki
bo plemiory juz wczesniej mogą sie wydostać jeszcze przed wytryskiem
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b76739b3c348.jpg
tylko proszę się nie śmiać
to moje pierwsze testy owu w życiukażdy cień jest ważny haha
a tak na prawdę nie wiem co o tym myśleć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2016, 13:05
FabianCyprian
Tymuś
-
nick nieaktualnyGizmo wrote:Taka informacje kiedys na opakowaniu prezerwatyw przeczytałam
żeby nie czekać do ostatniej chwili na założenie gumki
bo plemiory juz wczesniej mogą sie wydostać jeszcze przed wytryskiem
Moi znajomi są tego przykładem. Pominę fakt ze mnie odrobine wkurzyli ostatnio komentarzem " ze przecież super łatwo jest zajść w ciąże"...grrrrr
Raz jeden skończyły im sie gumki i nie chciało iść do sklepu..stosunek przerywanany..i śliczna córeczka 9 miesięcy pózniej